Nálepky na nechty, časť druhá

15:51

Včera som vám priniesla pár fotografií nálepiek na nechty :) Dnes by som vám ukázala ďalšie, ktoré som kúpila na http://www.nechtovyraj.sk/. Vybrala som si  3D nálepky ( prvé tri fotografie), rôzne kvetinky, ktoré pekne vyniknú na tmavších lakoch. Sú krásne, ale ak ich lepíte na obyčajný lak na nechty, trochu viac vytŕčajú, ale majú hladší povrch, preto sa s nimi o všetko nezachytávam. A keď som si naniesla dve vrstvy priesvitného laku, povrch bol celkom hladký.













Postup je jednoduchý. Nalakujte si necht farebným lakom, najlepšie nie vo veľmi hrubej vrstve, lebo ak pritlačíte nálepku, lak vystúpi okolo nej. Nálepky na nechty majú samolepiacu plochu, ktorou ich nalepíte na necht. Jednoducho nálepku odlepíte z podkladovej fólie a nalepíte tam, kde chcete. Pri lepení nálepky dávajte pozor, pretože z nechta ju už neodlepíte. Nálepky sú tenké a pri opätovnom odlepovaní sa môžu roztrhnúť alebo zničia lak, preto treba pracovať precízne a opatrne. Ak je nálepka hrubšia, môže vytŕčať, ale z už spomenutého eshopu som mala len tenučké nálepky, ktoré pekne priľnuli k nechtu a nevytŕčali, keď som ich prelakovala priesvitným lakom, ktorý ich akoby zafixuje. 3D nálepky mi vydržali trošku dlhšie, lebo sú pevnejšie, hrubšie, inak je výdrž okolo 2-3 dni. Na nechtoch je to krásne, ale keď umývate riad, kúpete sa či pracujete v záhradke, hrozí, že sa zničia rýchlejšie.

Nálepky som kúpila na stránke http://www.nechtovyraj.sk od 0,79 centov :)

Ako si najradšej upravujete nechty?



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. ty vypadají moc hezky, ale já spíš jen nalakuju, pak třpytky a to je konec, žádné nálepky :)

    Na mém blogu probíhá giveaway o poukaz v hodnotě 500Kč. http://krolling-done.blogspot.cz/2014/01/giveaway-o-poukaz-v-hodnote-500kc-na.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Trblietky zbožňujem :) a mám ich radšej,ako nálepky, ale rada ozdoby striedam :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe