La Roche-Posay a koniec suchým rukám vďaka Lipikar Xerand

14:37

Keď som dostala krém na ruky La Roche-Posay, veľmi som sa potešila :) Túto značku dobre poznám a pre mňa je symbolom kvality, jej výrobky splnia to, čo sľubujú. Značka La Roche-Posay viac ako 30 rokov spolupracuje s dermatológmi po celom svete a vytvára tak kozmetické prípravky, ktoré sú šetrné k citlivej pleti. Kozmetika La Roche-Posay má svoje korene v malej francúzskej dedine, v centre francúzskeho regiónu La Vienne, kde sa nachádza prameň s blahodarnými účinkami na pokožku. Pochádza z dažďovej vody, ktorá sa filtruje, tým ako prechádza cez kriedové skaly a vďaka tomu jej zloženie obsahuje dostatok selénu. Spolu s hlbinnou vodou, ktorá počas viac ako 1700 rokov preteká hlbokým pieskom cenomanského pôvodu, spolu vytvára perfektný základ a nenahraditeľnosť produktov značky La Roche-Posay. Už v roku 1869 vznikli v malebnej dedinke najväčšie kúpele, ktoré sa špecializujú na kožné problémy a vyliečia viac ako 8 000 ľudí ročne.

Lipikar Xerand krém na ruky

Krém bez parabénov, má  50 ml
 O kréme si môžete prečítať:


      "Indikácie: Veľmi suchá koža.
Vlastnosti: Vďaka svojmu hydratačnému a liečivému účinku obnovuje tento krém ochranný hydrolipidický film a zanecháva kožu mäkkú a hebkú. Veľmi príjemná textúra, ktorá sa rýchlo vstrebáva a zanecháva ľahký nemastný film. Vodeodolný.
Výsledky: ozdravuje a chráni pokožku rúk, zjemňuje.
Spôsob použitia: Nanášajte na ruky podľa potreby a masírujte, kým sa krém nevstrebe."


Krém je je určený pre ľudí s veľmi suchou kožou. I keď ju v zime suchú mám, nie je to katastrofa, preto som sa rozhodla dať tento krém mojej sestre, ktorú trápi alergia na chlad. Za týmito slovami sa skrýva nepríjemná alergia, pretože s postupným schladzovaním veľmi trpí predovšetkým pokožka rúk, ktorá je veľmi suchá, červená, praská do krvi a je citlivá na prechody z tepla do zimy a naopak. Krém si obľúbila a už minula takmer polovicu. Ja som ho skúsila niekoľkokrát a preto chápem, čo má na ňom tak rada :)
Je v malej, plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Vďaka malému, praktickému baleniu ho možno nosiť aj v kabelke, nezaberie veľa miesta. Má veľmi jemnú, ale príjemnú, nevtieravú vôňu, ktorá pekne prevonia pokožku. Krém nie je úplne hustý, ale stále má dobrú konzistenciu, lebo sa nerozteká skôr, ako si ho stihnem vmasírovať do pokožky. Na jedno použitie stačí menšie množstvo krému. Pomerne rýchlo sa vstrebáva do pokožky, tesne po nanesení ani neviete, že ste si nakrémovali ruky :) Nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Pokožka je mäkká, jemná na dotyk, hydratuje ju, vďaka čomu nepraská. Sestra ho používa aj pred tým, ako ide von, lebo pokožka je chránená pred chladom a zabraňuje pocitu pálenia. 

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • príjemná, nevtieravá vôňa
  • ľahká konzistencia, nezanecháva mastný ani lepkavý pocit
  • rýchlo sa vstrebáva do pokožky, ktorú zanecháva jemnú, hladkú na dotyk, hydratovanú, chránenú pred vplyvmi počasia
Mínusy:
  • krém používame ja i sestra, teda, teraz už len ona, lebo je s ním veľmi spokojná a povedala mi, že si môžem zohnať iný :) Mínusy sme na výrobku nenašli
Krém kúpite v kamenných lekárňach alebo na stránke http://www.pilulka24.sk, kde 50 ml krému stojí 5,10.

Aký krém na ruky používate najradšej? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. U mňa to vyhráva zatiaľ tento: http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2013/11/mineral-beauty-system-krem-na-ruky.html
    Ale spokojná som aj s väčšinou "eurových" z Avonu :)... V každom prípade verím, že tento môže byť dobrý, značku LRP mám veľmi rada, je dosť možné, že ho vyskúšam - v zime to s mojimi rukami tiež nie je bohviečo...

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe