NIVEA - Čistiace pleťové obrúsky Pure & Natural

19:25

Priznávam sa, že som puntičkár. Dosť veľký. Prácu odovzdávam v predstihu, na úlohách pracujem priebežne, nie na poslednú chvíľu, robím si zoznamy, čo mám urobiť, na čo nesmiem zabudnúť, vypracovávam si plány, aby bola práca efektívnejšia a podobne. Všetko musí byť v poriadku a musím s tým byť spokojná. Podobne aj pri kozmetike vyžadujem, aby splnila všetko, čo sľubuje reklama, obal, popis. Ak to tak nie je, výrobok si viac nekúpim a občas na značku zanevriem celkom. Odličovacie obrúsky som do istej doby vôbec nepoužívala. Stačili mi vatové tampóny a micelárna voda alebo olej. Neskôr som však zistila, že obrúsky majú viacero výhod, a preto som začala skúšať výrobky od rôznych značiek. Čo očakávam od kvalitných obrúskov? Nuž, toho je viac. Musia byť pevné, aby sa pri odličovaní netrhali a aby som jemné vlákna nemala v očiach. Musia pekne voňať, aby som sa tešila na to, že ich budem používať :) Mali by odstrániť make up i maskaru ( i keď to sa dá napraviť trochou micelárnej vody). A nesmú štípať v očiach ani na pleti. Spĺňajú tieto podmienky obrúsky od Nivey? 

V  balení je 25 obrúskov


Ak balenie dobre uzatvárate, obrúsky neuschnú 

O obrúskoch si môžete prečítať:

     "NIVEA Čistiace pleťové obrúsky Pure & Natural s BIO olejom z arganového orecha a BIO aloe vera pleť dočisťuje, osviežuje a podporuje jej prirodzenú hydratáciu.
95 % ingrediencií prírodného pôvodu.
BEZ parabénov
BEZ silikónov
BEZ farbív
BEZ minerálnych olejov
BEZ alkoholu

AKO FUNGUJÚ: Veľmi jemne čistia pleť. Poskytujú pleti intenzívnu hydratáciu. 

VÝSLEDOK: Pleť je čistá, osviežená a zdravo vyzerajúca.
Dermatologicky testováné a schválené.
Použitie: 
Vyberte jeden obrúsok z vrecúška a jemne očistite tvár, oči a krk.
Po použití vrecúško starostlivo uzavrite, zabránite tak vysúšaniu obrúskov. 
Obrúsky sú biologicky odbúrateľné a je možné ich spláchnuť do toalety."

Kúpila som ich v drogérii, keď som hľadala náhradu za obrúsky Alverde. Padli mi do oka najmä preto, lebo neobsahujú parabény ani silikóny, ktoré sú dnes takmer všade. V balení je 25 obrúskov, bol to taký väčší balíček, ale neprekážalo mi to, lebo som ich mala položené na vrchu kozmetickej taštičky a tam nezavadzali. Otvárajú sa, ako ja hovorím, klasicky, odlepíte vyznačenú časť, vyberiete obrúsok a poriadne prilepíte. Nie raz sa mi stalo, že to lepila tak prvých 5 použití a potom mi obrúsky vyschli. Tento obal lepí dobre, obrúsky boli dobre vlhčené pri prvom i poslednom otvorení. Vôňa je veľmi príjemná, jemná, neruší, je nevtieravá, presne taká, akú si predstavujem na to, aby som sa na výrobok tešila. Obrúskami odličujem make up aj maskaru. Obrúsky neštípu na pleti a ani v očiach, preto som nemala najmenší problém použiť ich. Ak sa mi zdalo, že už sú suchšie, použila som trochu micelárnej vody a odlíčenie tak bolo dôkladné. Sú pevné, netrhali sa a ani jemné vlákna sa nedostali do očí. V  popise sa uvádza, že sa môžu spláchnuť aj do toalety, ale to som radšej neskúšala a použité obrúsky skončili radšej v koši. Každopádne, nápad je to vynikajúci a šetrný k prírode. Po použití je pleť šetrne odlíčené, svieža a nie je lepkavá, preto keď sa odličujem neskoro v noci, použijem už len nočný krém, nemusím sa báť nepríjemného lepkavého pocitu.

Plusy:
  • neobsahujú parabény ani silikóny
  • príjemné voňajú
  • sú pevné, netrhajú sa, jemné vlákna z nich nedráždia oči
  • neštípu v očiach ani na pleti
  • šetrne odstránia make up aj riasenku
  • pleť po ich použití nie je lepkavá
Mínusy:
  • nenašla som, s obrúskami som spokojná
Obrúsky môžete kúpiť v drogérii alebo na internete, cena sa pohybuje okolo 5 eur.

Používate odličovacie obrúsky? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe