Marionnaud - Skin Care jemné pleťové tonikum

14:38

Rada chodím do predajne Marionnaud, pretože tam vždy nájdem niečo krásne, čo si musím kúpiť, sú tam milé a ochotné predavačky a  rada sa prechádzam uličkami a obdivujem krásne flakóniky, obaly, laky, lesky a všetko, čo sa ligoce :) Veľmi som si obľúbila pleťové masky SYX, ktoré si pri každej návšteve kúpim a tiež ma teší, že som konečne natrafila na predajňu, kde kúpim kozmetiku Orly. Už dávnejšie som chcela vyskúšať aj kozmetiku značky Marionnaud a konečne sa mi doma nazbieralo zopár vynikajúcich výrobkov :)


Jemné pleťové tonikum





Balenie má 50 ml

Veľké balenie má 200 ml

O pleťovom toniku si môžete prečítať:

     "Jemné tonikum bez alkoholu šetrne ošetrí aj citlivú pokožku a dokončí odličovací proces. Pleť je po ošetrení čistá, vláčna, pripravená k lepšiemu vstrebávaniu účinkov ďalšej kozmetiky."

Mala som menšie, 50 ml balenie, ale po skúsenostiach s tonikom by som si kúpila to väčšie balenie. Obal je plastový a trochu tvrdší, stláčal sa mi ťažšie ( a keď som si na ňom zlomila necht, pochopila som, že tadiaľ cesta nepovedie), ale keď som obal otočila opačne a trochu potriasla, tonikum ľahko vytieklo na vatový tampón. Má príjemnú, ľahkú sviežu vôňu, ktorá je nevtieravá a rýchlo som si na ňu zvykla. Tonikum neobsahuje alkohol, preto sa nemusíte báť podráždenia a začervenania, ktoré niekedy vyvolajú pleťové vody obsahujúce alkohol. Vďaka tomu neštípe v rankách a neštípala ani v očiach ( opäť moja nešikovnosť). Používala som ho aj na odlíčenie, ale aj ako posledný krok pri čistení pleti. Hravo si poradí s make upom, tvár šetrne odlíči ( na oči používam hydrofilný olej) a pripraví ju na ďalšie kroky. Pri čistení som ho použila po peelingu a čistiacom pleťovom géli. Stačilo len pár kvapiek tonika a pleť je čistá, hodvábne jemná a hydratovaná. Stačí naniesť pleťový krém a ako hovorím, dielo je zavŕšené :)

Plusy:
  • malé praktické balenie je vhodné aj na cestovanie, všade sa vmestí
  • príjemná, nevtieravá vôňa
  • vhodné je aj na odličovanie
  • pleť je po jeho použití čistá, jemná a hydratovaná, neleskne sa
Mínusy:
  • tonikum som už minula a nenašla som na ňom žiadne mínusy
Kúpiť ho môžete v kamennej predajni v eshope, kde 50 ml tonika stojí 3,9.

Nakupujete v Marionnaud? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe