ELF - Essential Priezračná vyživujúca maskara

12:27

Prednedávnom som si kúpila pár Elf produktov, mnohé z nich boli v akcii lacnejšie aj o 50%. I keď by som si nakupovanie mala zakázať, vďaka takýmto akciám si doplním zásoby svojich obľúbených produktov a neraz siahnem aj po niečom novom, čo by som si inak nekúpila, lebo v mojej peňaženke by bol riadny prievan :) Pravdou je, že občas tak natrafím na niečo super. A tak tomu bolo aj pri poslednej objednávke.

Priezračná maskara


Kefka na riasy , tá na obočie je veľmi podobná





O výrobku si môžete prečítať:

     "Priezračná vyživujúca maskara obsahuje látky, ktoré revitalizujú Vaše riasy, podporujú ich rast a dodajú im zdravý lesk.
Zamilujú si ju aj dámy, ktoré uprednostňujú "nahé" líčenie a chcú prirodzenú krásu očí len zvýrazniť.

Zloženie:


Aqua(Water), PVP, Hydroxyethyl Cellulose, Polyacrylic Acid, PEG-8, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben"



Túto priezračnú riasenku som kúpila za 99 centov a keď som ju začala používať, aj mi bolo ľúto, že som si ich nekúpila viac :) Prvý raz som sa stretla s obojstrannou riasenkou. Jedna strana je určená na riasy, druhá pre obočie. Kefky sa takmer nelíšia, akurát tá na obočie je na konci  akoby zastrihnutá, nie zaguľatená. Používala som ju, ak som chcela len niekam vybehnúť a nechcelo sa mi líčiť. Mám husté, ale kratšie riasy, skôr si kúpim predlžujúcu ako zhusťujúcu riasenku. Priezračná maskara ich pekne zvýrazní, nijako extrémne, ale trochu ich predĺži a krásne sa lesknú. Zároveň akoby stvrdli, riasenka ich zafixuje, preto si tento tvar udržia takmer celý deň. V popise sa uvádza, že podporuje rast rias. Nuž, používala som ju skoro dva mesiace a v tomto som si nijaký rozdiel nevšimla, po umytí tváre boli riasy presne také isté. 
Druhý koniec riasenky je určený pre obočie. Na jeho úpravu bežne používam vosk a farbu, aby malo pekný tvar a krásnu farbu. Keď som bola lenivá a nechcelo sa mi, použila som túto riasenku. Obočie pekne učesala a tvar si udržalo. 

Plusy:
  • cena
  • časť riasenky je pre riasy, časť pre obočie
  • výborný výrobok,ak máte rady nahé líčenie - riasy zvýrazní, lesknú sa, akoby zafixuje, lebo stvrdnú a ostanú upravené celý deň
  • pekne učeše obočie :)
Mínusy:
  • trochu mi vadia parabény v zložení
Maskaru kúpite na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/sk, kde stojí 1,99.

Skúsili ste už priezračnú riasenku? 


You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe