Voňavé odličovanie

18:07

Odličovanie je pre mňa samozrejmosťou. Ako umyť si pred spaním zuby. Odkedy som sa začala líčiť, každý večer siahnem po olejoch, krémoch, géloch či odličovacích obrúskoch, aby som pleť zbavila make upu a ostatných líčidiel. Čítala som niekoľko článkov, kde sa píše o tom, aké je škodlivé neodlíčiť sa. Odradili ma fotky vrások, fľakov a vyrážok, aj keď idem spať nad ránom, make up odstránim. A dodnes si spomínam, ako nám naša profesorka na gymnáziu hovorila o baktériách, ktoré milujú líčidlá a ľahko spôsobia zápaly oka. A to ozaj riskovať nechcem :) Radšej si nájdem výrobok, na ktorého použitie sa teším. A k nim sa radia aj hydratačné  obrúsky od ELF-u. 


Obrúsky majú krásnu, kokosovú vôňu


V balení je 20 obrúskov

Pod plastovým vrchnákom sa skrýva ešte jedna vrstva

Stačí odlepiť :)

O obrúskoch si môžete prečítať:

      "Praktické vlhčené obrúsky budú Vašim verným spoločníkom na dovolenke, v aute, v kancelárii či škole. Nádherne voňajú kokosom a vanilkou a sú napustené hydratačnou emulziou s obsahom aloe, kakaového masla, vitamínu E, sóje, ginkgo biloby, kokosového a mandľového oleja.
Kedykoľvek počas dňa si môžete bez použitia vody a mydla utrieť ruky, ktoré budú zároveň krásne hydratované a príjemne voňavé.
Balenie obsahuje 20 obrúskov s rozmermi 18 x 18 cm.

Water, Glycrine, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone, Betaine, Glyceryl Stearate, Polysorbate 80, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopheryl Acetate(Ve), Glycine Soja (Soybean Oil), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Coconut (Cocos Nucifera) Milk, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Carbomer, Disodium EDTA, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, Iodopropynyl, Butylcarbamate, Methylisothiazolinone"

V prvom rade musím pochváliť praktickosť týchto obrúskov. Majú plastový vrchnák, pod ktorým sa ešte skrýva fólia, ktorá sa lepí a chráni obrúsky. Je to veľmi dobrý nápad v prípade, ak by sa niekomu podarilo fóliu odlepiť alebo ak by prestala lepiť. To sa mi ale ešte nestalo, mám už tretie hydratačné obrúsky a doteraz každé lepili super. Obrúsky sú tak veľmi dobre chránené pred vyschnutím alebo iným znehodnotením. Balenie je veľmi pekné, jednoduchý, čierny obal a na plastovom vrchnáku obrázok kokosu a vanilky. Lebo tak obrúsky voňajú. Mne tam teda preráža len kokos, ale je to krásna, exotická a letná vôňa. Obrúsky sú veľmi dobre vlhčené, bez toho, aby som potrebovala micelárnu vodu, odlíčim pleť aj oči, ku ktorým sú veľmi šetrné. Neštípu v očiach ani na pleti a nezanechávajú ju lepkavú. Pleť je po ich použití svieža a viditeľne hydratovaná. Sú pevné a netrhajú sa. Druhý spôsob využitia, u mňa veľmi obľúbený, je nosiť ich so sebou v kabelke. Tak môžem mať ruky čisté kdekoľvek, aj keď si ich zrovna nemôžem umyť. Niekedy si len tak cez deň jeden obrúsok vezmem a pretriem si ním ruky. Krásne potom voňajú a sú hydratované. 

Plusy:
  • veľmi praktický obal
  • krásna vôňa
  • obrúsky sú pevné, netrhajú sa
  • obrúsky sú dobre vlhčené, preto sa s nimi ľahko odličuje 
  • neštípu v očiach
  • sú super aj na ruky
Mínusy:
  • používam tretie balenie a doteraz som mínusy nenašla 
Obrúsky kúpite na stránke http://www.elf-kozmetika.eu/, kde stoja 4,5.

Používate niektoré obrúsky od ELF? :)





You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Odličovanie vreckovkami síce nemám rada aj keď je praktické. Ja vždy aj na chatu ťahám micelárku, no každopádne takéto plastové uzávery na týchto vlhkých vreckovkách mám rada, je to oveľa lepšie a aj dlhšie vydržia vlhké.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si na ne veľmi zvykla, hoci predtým som ich nepoužívala. Teraz ich mám po ruke vždy :)

      Odstrániť
  2. Musí skvěle vonět! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kokos miluji, už jen proto bych si je asi oblíbila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. samozrejme ani mne to nikdy neda sa neodličiť aj keď prídem domov aj rano o 6:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, vtedy som prišla zo stužkovej a musela som sa jednoducho odlíčiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe