CHILLOPHORIA - maska na problematickú pleť

15:04

Pred nejakým časom predstavila Soaphoria nové masky. Bola aj súťaž, kde sme ich mohli získať, ale nepošťastilo sa mi vyhrať, preto som sa rozhodla, že si jednu kúpim a otestujem. V ponuke sú momentálne tri masky&čističe. Herbaphoria je maska určená na každý typ pleti, najmä pre problematickú, ktorú hĺbovo čistí a uvoľňuje. Nutriphoria je určená pre všetky typy pleti okrem mastnej, najmä pre citlivú a so sklonom k začervenanie. A nakoniec je tu Chillophoria, ktorá je určená pre problematickú pleť. Vybrala som si poslednú spomenutú, lebo ma trápi mastná pleť a zákerné čierne bodky. 






O maske si môžete prečítať:

     "Chillophoria je prípravok, ktorý je možné využiť ako masku na tvár a denný čistič pre problematickú a zmiešanú pleť, a rôzne oblasti tela napr. chrbát. Hĺbkovo čistí, odstraňuje špinu zo zanesených pórov a vstrebáva mastnotu. Obsahuje najkvalitnejší biely a zelený íl ako i chladiace extrakty z bylín. Jemne odstraňuje odumreté bunky. Chillophoria je vhodná pre problematickú, zmiešanú a pleť so sklonom k akné. Vhodné pre použitie na T-zónu a čierne bodky. Nepoužívať pri alergii na mätu. 
Spôsob použitia: Naneste kúsok masky podľa potreby na mokrú tvár, krk alebo aj chrbát a nechajte pôsobiť do doby 15 minút. Potom teplou vodou poriadne opláchnite. Nepoužívajte v okolí očí. Ak využívate zmes ako čistiaci krém, naneste kúsok na mokrú tvár a kruhovými pohybmi jemne prečistite pleť po dobu cca. 30 sekúnd, potom čistou vodou opláchnite. Odporúčame používať ako masku 1-2x týždenne alebo na denné použitie ako čistiaci "krém". Zmes má vysokú koncentráciu aktívnych látok, rieďte vždy s dostatočným množstvom vody.
Zloženie: American Bentonit, Mel, Kaolin, French Green Clay, Gafor, Tea Tree, Menta Piperita, Adzuki, Jojoba Oil, Marigold Oil, Cannabis Sativa Fruit, Glycerin."

Soaphoria je pre mňa kozmetika, ktorá je ozaj štýlová. Krásne premyslené obaly ozdobené červenou šnúrkou, sklené poháre pripomínajúce zaváraninové poháre, v akých mávala starká ovocie, sú recyklovateľné a môžete ich vrátiť, pričom dostane späť 1 euro. Plánovala som ich vrátiť, ale moja mamina ich sprivatizovala ( mala som prázdny obal od masky a telového suflé) a bolo po šľachetnom pláne vrátiť ich, aby sa dali zasa použiť :) Nevadí, aj doma plnia významnú úlohu, na poličke sú v nich koreniny a  vyzerá to veľmi pekne. Táto maska je úplne iná ako všetky ostatné, ktoré som doma mala:
  • jej vôňa je veľmi zaujímavá. Neviem ju zadefinovať, ako zemina, ale s bylinkami :)
  • konzistencia. Ono je to tuhé a tvrdšie a na nanášanie treba mať namočené ruky, inak sa to lepí kade tade a opadáva to. Nedá sa dať na pleť rýchlo a ľahko, ale potom to stojí za to
  • nikdy sa mi nepodarilo vytvoriť súvislú a rovnomernú vrstvu
Maska sľubuje, že bude chladiť. Chladivé účinky som cítila len pri prvých použitiach, potom už vôbec. Ani som nevedela, že ju mám na pleti, maska nedráždila, neštípala. Odporúča sa mať ju na tvári 15 minút. Potom ju zmývam vlažnou vodou a hubkou. Pleť nevysušuje, ale pritom ju účinne zbavuje kožného mazu, čistí póry a pomáha odstraňovať čierne bodky. Nie všetky, na nose sa skoro ani nepohli, ale na čele, na brade a okolo nosa pekne zmizli.  Po umytí je pleť krásne oddýchnutá, svieža a čistá. Pomáha tiež upokojiť červenú a zapálenú pokožku okolo vyrážok.

Plusy:
  • pekný obal, ktorý môžete vrátiť
  • zaujímavá, nevšedná vôňa
  • maska čistí, upokojuje a zmatňuje pokožku. Chladí, ale len zo začiatku, potom akoby si na to pleť zvykla
  • po umytí je pleť ako vymenená, je svieža a krásna čistá
Mínusy:
  • trošku ťažšie sa nanáša a so suchými rukami to nejde vôbec, masku treba riediť s vodou
Maska stojí 11,90 a kúpite ju buď na stránke http://www.soaphoria.sk/, alebo v partnerských predajniach.

Skúsili ste už niektorú z masiek Soaphoria? :)



     

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. s maskama moc zkusenosti nemam, ale libi se mi u tyhle obal, ta sklenicka je super :)

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O BALÍČEK KOSMETIKY dle vlastního výběru
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/06/soutez-o-balicek-kosmetiky.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa ju podarilo vyhrať, ale splesnivela mi behom pár dní, dávaj si nato poroz aby sa ti to nestalo tiež, to by bola škoda za také veľké balenie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju už minula :) Ale nesmie byť dlho otvorená a je treba ju skladovať na tmavšom a chladnejšom mieste, vtedy sa jej nič nestane.

      Odstrániť
    2. práve že som ju mala na takom mieste... :/

      Odstrániť
  3. Jéjj, toto je maska stvorená pre mňa ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som zatial pouzila Herbaphoriu a je uzasna.. ako maska prijemne hreje a efekt je vynikajuci :) Chystam sa vyskusat tuto, dufam ze nesklame ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. je perfektná skusali sme a k nej sme pouzivali sadu na cierne bodky z notina od biodermy lebo po chillipphorii som mala dost suchu pokozku

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz je v tom novom obale úžasná a neviem sa jej nabažiť :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe