Ďalší tip na super nákupy :)

17:52

Pred nejakým časom som Vám ukázala môj poštátnicový nákup. Vyberala som tam veci pre mňa a maminu, lebo trafiť sa do štýlu mojej sestry je skutočný výkon (ona vlastne nemá štýl, buď sa jej niečo páči, alebo nie. A vyberaj tak darčeky, keď nevieš, čo!). Doma sme tri baby a tak sa bižutéria strieda, každá z nás si vyberie to, čo sa jej hodí k oblečeniu alebo nálade. Keď je prstienok už veľmi čierny, prípadne ošúchaná farba, hodím ho do koša. Rovnako aj náušnice a náhrdelníky nemajú niekedy veľkú životnosť ( ako ktoré, niektorú bižu mám už roky, iná vydrží mesiace). Neraz k tomu prispievam veľmi nápadne, keď použijem na tie veci mydlo, vodu, parfum, spotím sa - to všetko a omnoho viac prispieva k ich znehodnoteniu. Zasadli sme si doma k počítaču a spravili nákup na stránke Vandama, kde stáli vtedy niektoré nádherné kúsky 2,9 - no nekúp to! Oplatí sa tam občas pozrieť, bývajú tam zľavy -70%, 1+1 zadarmo, výhodné sety či balíčky.




Čierne slzy si ma získali hneď. Sú masívne, veľké, ale nie sú ťažké, preto sa nosia dobre a nosím ich rada. Výraznejšie náušničky sú moje obľúbené, pekne oživia celkový vzhľad.



Ženské, jemné, elegantné. A bola to láska na prvý pohľad. Náušničky sú ľahké a neviem sa na ne vynadívať :)





Moja mašličkománia pokračuje. Všetko s mašličkami ma nadchýna a rada si ich vyrábam. Je to jemné, nežné a krásne pasujú k akýmkoľvek strieborným náhrdelníkom.



Mám slabosť pre kríže. Fascinujú ma už roky. Najčastejšie je vnímaný ako symbol kresťanstva, no nesie aj iné posolstvá, ktoré sú často neznáme. Krížov je niekoľko druhov, mne sa veľmi páči egyptský kríž života, keltské kríže, kríže rytierskych rádov a stredoveké kríže. Práve k nim sa radia aj tieto maličké náušničky z chirurgickej ocele. Malé, nenápadné.



Náramok na gumičke sa mi zapáčil hneď. Čierno - bielo - zlatá kombinácia je nadčasová, nič sa s ňou nedá pokaziť a keďže je na gumičke, prispôsobí sa chudšej i pevnejšej ruke. Je ľahučký, takmer neviem, že ho mám na ruke (akurát keď mi pricvikne chlpy, viem, že tam ozaj je!).



Tieto náušnice sú darček k nákupu. Veľmi sa mi páčilo, že na konci objednávky si môžete vybrať darček, bolo ich na výber niekoľko. Mne sa veľmi zapáčili náušnice z chirurgickej ocele, okrem nej tam boli ešte nejaké náušnice, škatuľka na šperky a na to ďalšie si ani za svet neviem spomenúť.



Čierne srdce bolo tiež láskou na prvý pohľad. Je na kratšej, upraviteľnej retiazke, po okraji je vykladané kamienkami a krásne sa leskne.



Vintage motýľ ma prekvapil, lebo je na dlhšej retiazke, predtým som si neprečítala, že má asi 75 cm. Mne to neprekáža, lebo výrazné prívesky mám rada na dlhej retiazke. Je ľahučký, myslela som si, že bude ťažší.

Všetky šperky ešte stále nájdete za zvýhodnenú cenu + na stránke sú nové akcie, ktoré si už radšej nepozerám, lebo keby si kúpim ešte niečo, asi ma deložujú z izby :)

Kde najradšej nakupujete bižutériu? :)


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Srdiečkový náhrdelník je nádherný ja si kúpim bižutériu tam kde sa mi zapáči, proste poviem si, že toto musí byť moje :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja tak nakupujem, aj keď mám jednu obľúbenú stránku :)

      Odstrániť
  2. Ty první naušnice jsem si koupila taky, za 18,- Kč na Ebay. Jsou hezké.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie prvé dvoje náušnice sú krásne, sama by som si také vybrala:)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe