Jojobový olej - elixír krásy

16:51

Do mojej olejovej zbierky nedávno pribudli nové kúsky :) Veľmi sa z nich vytešujem, pretože oleje sú niečo, čo by nemalo chýbať v žiadnej kúpeľni. Sú brilantnými pomocníkmi, vďaka ktorým pleť, telo i vlasy dostávajú všetko to, čo potrebujú. Bude to už nejaký ten rôčik, kedy som si prvý raz kúpila olej a odvtedy musí byť v kúpeľni vždy nejaký. Dosť som si obľúbila značku MM Gold Natur.  Produkty sú vyrobené s použitím rastlinných výťažkov z karité, kakaa a iných exotických plodov bez použitia syntetických prísad. Oleje sú populárne. Vďaka prírodnému charakteru,  blahodárnym výživovým vlastnostiam a bohatému obsahu vitamínov a aminokyselín sú najlepším receptom pre krásnu, zdravú, hebkú pleť a pokožku pre všetky vekové kategórie.  Jojobový olej si ma získal hneď.







O oleji si môžete prečítať:

     "Jojobový olej je jedným z najvzácnejších olejov. Je veľmi stabilný proti oxidácii. Jojobový olej MM GOLD Natur je 100% prírodný olej s vysokým obsahom esenciálnych mastných kyselín, tekutého vosku, fytosterínu a vitamínov. Je obzvlášť šetrný k pokožke, chráni a vyživuje ju, pokožku výdatne hydratuje do hĺbky, rýchlo sa vstrebáva. Uchováva jej prirodzenú krásu a mladistvý vzhľad. Olej je veľmi účinný aj na veľmi suchú a citlivú pokožku. Je vhodný na všetky druhy pleti.
Použitie: na očistenú pokožku alebo pleť naneste primerané množstvo oleja a jemne ho vmasírujte. Je účinný aj na ošetrenie poškodených vlasov. Pri ošetrení vlasov naneste menšie množstvo oleja na polámané končeky vlasov. INCI: Simmondsia chinensis oil"

Olej je v plastovom obale, má 110 ml. Je šikovný, ani veľký, ani malý, preto sa bez problémov vošiel do môjho košíka v kúpeľni, kde si odkladám oleje. Obal je úplne jednoduchý a pritom naozaj milý - obyčajný priesvitný obal je akoby ozdobený chutnou etiketou a ružovým vrchnáčikom, ktoré tomu celému dodávajú hravý výraz. Na etikete je uvedné, že sa jedná o 100% organický produkt s certifikátom Ecocert. Po otvorení ucítite veľmi príjemnú vôňu, mne pripomína horkú kávu, mamine oriešky. Páči sa mi na ňom, že nie je veľmi hustý ani mastný. Niektoré oleje, hoci sú veľmi mastné, sú pre zmiešanú pleť dobré, len musím potom prebytok odsať do obrúska. Pri tomto oleji tento problém nemám. Pekne sa vsiakne do pleti a po niekoľkých minútach ani neviem, že som ho použila. Môže sa nanášať ako na suchú pleť, tak aj na jemne navlhčenú, vtedy vsiakne do pokožky o niečo rýchlejšie.
Možno ho používať:
  • miesto nočného krému ( cez deň si neviem predstaviť použiť ho). Po vyčistení pleti si nanesiem pár kvapiek oleja a rozotriem. Nie je mastný, neupcháva póry, ale pokožku veľmi dobre hydratuje a vyživuje, je žiarivá a krásna
  • na vlasy a vlasovú pokožku. Vlasovú pokožku hydratuje a aj môj ekzém sa s ním nekamaráti, lebo sa zmenšuje, menej svrbí a pomalšie sa tvorí. Vďaka tomu, že nie je veľmi mastný, sa dobre vyzmýva z vlasov, ktoré sú po jeho použití jemné, krásne sa lesknú a končeky vyzerajú omnoho lepšie, nie ako slama
Plusy:
  • rozkošný obal
  • olej nie je veľmi mastný
  • možno ho použiť na pleť i vlasy
  • pokožka je hydratovaná a vyživená, vlasy sú krásne ligotavé, vyzerajú zdravo
Mínusy:
  • azda len obal mi občas urobí vrásku na čele, lebo sa nedá dobre stlačiť a keď ho otočím, občas frknem olej aj okolo seba. Ale pracujem na odstránení tejto mojej chybičky
Olej kúpite na stránke http://www.arnikashop.sk, kde stojí 8,50.


Aký olej teraz používate? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. To je od teba veľmi milé, ďakujem :) Pre mňa je to miesto, kde môžem písať a písať a písať :)

      Odstrániť
  2. Tiež mám v zbierke jojobový olej a veľmi sa teším, keď ho začnem používať. Tento tvoj vyzerá roztomilo, akurát by som uvítala sklenú fľaštičku, tá sa mi k olejom hodí viac. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, sklená fľaštička s kvapkadlom by bola dokonalá :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe