Každoranná dávka hydratácie

17:02

Dnes je krásny deň :) Konečne je vonku slniečkovo teplo. Každý rok sa na tieto dni veľmi teším, lebo neznášam zamračené, studené a upršané počasie, ktoré ovplyvňuje moju náladu. S pribúdajúcimi slnečnými lúčmi miznú chmáry aj tiene z mojej duše a opäť mám pocit, že sa môžem z plných pľúc nadýchnuť. Slobodne a šťastne. Teplejšie počasie prináša do mojich kozmetických rituálov oveľa väčšiu snahu hydratovať pleť. Jemné linky sú neraz oveľa badateľnejšie a pleť je viditeľne smädná. Preto hľadám rôzne spôsoby, ako pleť hydratovať. Minulý rok som si kúpila hydratačné odličovacie pleťové mliečko od Yves Rocher. Nejako mi nesadlo, a tak som ho šupla do poličky. Tento rok som sa pleťové mliečka naučila používať, a preto som ho opäť vytiahla z poličky a pustila sa do používania.





O pleťovom mlieku si môžete prečítať:

     "Do hĺbky odstraňuje nečistoty pleti a stopy po make-upe. Pleť je jemná, žiarivá a krásna. Zložka rastlinného pôvodu: miazga z javora. 
Ingredients: aqua/water/eau, paraffinum liquidum/mineral oil/huile minerale, glycerin, ethylhexyl cocoate, coco-caprylate/caprate, sorbitan stearate, ceteth-20, propylene glycol, cetyl alcohol, phenoxyethanol, carbomer, methylparaben, parfum/fragrance, sorbic acid, sodium hydroxide, allantoin, acer saccharum (sugar maple) extract, ethylparaben, propylparaben, tetrasodium edta"

Keď vyšla rada Hydra Vegetal, potešila som sa, pretože výrobky, ktoré hydratujú pleť, používam denne. Okrem mlieka som si kúpila aj pleťovú vodu a umývací gél. Posledné dva spomenuté výrobky boli moje obľúbené, pleťové mliečko ma sprvu neoslovilo, ale dala som mu druhú šancu. Hydra Vegetal sa vyznačuje peknou farbou obalov - ja im hovorím nebíčkovo modré, kým mamina ma presviedča, že sú niečo medzi zelenou a modrou. Hm, stačí si len vybrať :) Má 200 ml, plastový obal je vyšší a štíhly, nezaberie veľa miesta. Vôňa je ľahká a svieža, príjemná, nevtieravá. Po použití je ju chvíľku cítiť, potom sa nenápadne vytratí. Konzistencia je klasicky mlieková, nie veľmi riedka, preto som sa nemusela báť, že než zavriem obal, mlieko budem hľadať v umývadle ( aj horšie sa mi stáva, raz napíšem knihu trapasov aneb ako podpáliť kuchyňu cukrom). Samo o sebe je ľahké a nemastné, ale po každom použití sa moja pleť veľmi leskla a musela som použiť aj pleťovú vodu. Primárne je mliečko určené na odličovanie. S make upom si poradí celkom dobre, s očnými šminkami už menej a v očiach ma štípalo, takže to som skúsila len raz. Na odličovanie som začala používať obrúsky, lebo mám pocit, že je to ľahšie a rýchlejšie. Mlieko sa stalo mojím spoločníkom každé ráno - najskôr som ho použila na hydratovanie a čistenie, pokračovala som pleťovou vodou a zakončila to denným krémom. Výsledok? Hodvábne jemná, hydratovaná a pekná pleť.

Plusy:
  • pekné balenie
  • jemná, príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • pleť odličuje, čistí, hydratuje
Mínusy:
  • príliš veľa parabénov
200 ml pleťového mlieka stojí 6,90.

Máte svoje obľúbené pleťové mlieko?



     

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. ja si s podobným mliekom teda mliekom od nivei odličujem oči ale rada by som skusila niečo viac od YR ale u nas som ich ešte nenašla iba ked som bola v BA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som chvíľu s YR pracovala, ale väčšinou si ju kupujem v Nitre, je tam malý obchodík.

      Odstrániť
  2. Ja som veľkou fanúšičkou YR, a tiež nakupujem v Nitre ♥
    Vždy ma poteší, ak si niečo môžem kupiť. Tiež použávam radu Hydra Vegetal, mam skoro všetko okrem tohoto mliečka, ktoré možno skusim tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mliečko mi veľmi nesadlo, ale gél, pleťová voda a krém boli super :) Tento mesiac mám cetu do Nitry, sa tam zasa zastavím :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe