Keď niečo nefunguje tak, ako má, ale stále je to dobré

16:37

Tento rok som sa konečne rozhodla prestať snívať o peknej postave, ale konečne ju mať. Začalo to zdravšou stravou, vynechala som všetky tie sladké žbrndy, sladím málo a ak áno, tak trstinovým cukrom alebo javorovým sirupom či sirupom z agáve, jem veľa ovocia a zeleniny, pijem bylinkové čaje, veľa cvičím (denne minimálne hodina na bicykli a ďalšie cviky), robím si masáže a zábaly. Faktom je, že som už omnoho spokojnejšia. Celulitída ešte je, ale menej nápadná. Koncom apríla som si kúpila husté masážne maslo proti celulitíde od Natura Siberica. Stojí 14 eur, investovala som celkom dosť a čakala som aj patričné výsledky.






O hustom masážnom masle si môžete prečítať:

     "Husté masážne maslo proti celulitíde:
  • Organický ružový olej zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky, dodáva jej peknú rovnomernú farbu
  • Večernica sibírska zmäkčuje a hydratuje pokožku
  • Korkovník amurský spevňuje a hydratuje pokožku, podporuje syntézu kolagénu
  • Biely vosk zmäkčuje a chráni pokožku pred škodlivým pôsobením vonkajšieho prostredia

Spôsob použitia: Maslo aplikujte na očistenú pleť, masírujte jemnými krúživými pohybmi, zvláštnu pozornosť venujte najproblémovejším partiám. Vhodné na každodenné použitie.
Objem 350 ml
Zloženie: Aqua, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Cetyl Palmitate, Glycerin, Tocopherol, Xanthan gum,  Potassium hydroxide, Panax Ginseng Root  Extract*, Pinus Pumila  Needle ExtractWH, Rosa Canina Fruit Oil*, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 EstersPS, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Rhodiola Rosea Root ExtractWH, Crepis Sibirica ExtractWH , Hippophae Rhaimnoides Fruit Oil*, Citrus Medica Limonum Peel Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Benzyl Alcohol, Glyceryl Undecylenate,  Limonene**, Citral**"

Obal je podobný ako pri telovom peelingu a bahennom zábale. Sú rovnako rozkošné, majú len inú farbu etikety. Nie raz sa mi stalo, že som zle siahla a namiesto masla som sa išla krémovať peelingom alebo zábalom :) Každopádne, sú originálne, to sa im nedá uprieť. Keď som minula peeling aj bahenný zábal, bolo mi to veľmi ľúto, lebo to boli dva úžasné výrobky, ktoré naozaj spĺňali to, čo sľubovali. Pri tomto masle mi nie je ľúto, že ho je už len na dne, hoci malo niekoľko úžasných vlastností. Ako prvé musím pochváliť vôňu. Natura Siberica opäť nesklamala, je krásna. Sladká, nie veľmi výrazná, veľmi jemná a prirodzená. Ako taká cukrovinka. Maslo je veľmi husté, dokonca by som povedala, že je tvrdé a ťažko sa naberá a rozotiera, lebo sa tak ľahko netopí. Sprvu som to vnímala ako prekážku, ale potom som si uvedomila, aká je to príjemná masáž, a preto som si ju veľmi obľúbila. Do pokožky nevsiakne okamžite, chvíľku to trvá, ale potom ju nezanecháva mastnú ani lepkavú. 
V čom si ma maslo získalo:
  • krásne hydratuje pokožku. Je veľmi jemná a krajšia, akoby ste rukou prechádzali po hodvábe. Pokožka tiež pôsobí zdravšie
  • fakt dlho vydržalo. Používala som ho skoro dva mesiace, niekedy aj dva razy denne. Na jedno použitie ho stačí naozaj máličko
  • netopilo sa ani pri vysokých teplotách, v kúpeľni mávame v lete horúco, je v podkroví, kde býva aj 34 stupňov, ale maslo sa ani nepohlo
V čom ma sklamalo:
  • nebudem klamať, ale myslela si, že za dva mesiace bude celulitída podstatne menej výraznejšia. V skutočnosti som zmeny k lepšiemu badala len po bahenom zábale, inak som si nič výraznejšie nevšimla. Pokožka síce bola krajšia, jemnejšia, dokonale hydratovaná, ale s celulitídou sa žiadne zmeny, ktoré by som naozaj ocenila, nediali. Spolu s baheným zábalom bolo naozaj vidno zmenu, ale keď sa mi minul, zlepšenie som nevidela. 
Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • super konzistencia
  • pekne hydratuje a zjemňuje pokožku, je krajšia
Mínusy:
  • s celulitídou si veľmi neporadilo 
Napriek tomu, že s celulitídou mi maslo nepomohlo, mala som ho rada - hydratovalo lepšie ako mnohé iné výrobky a pokožka bola krajšia. Na celulitídu si skôr kúpim bohaté biele sibírske maslo, to bolo geniálne.
Maslo som kúpila na stránke http://www.bellua.sk/, celú ponuku Natura Siberica nájdete na http://www.naturasiberica.sk/. Cena masla je 14 eur za 350 ml. 

Skúsili ste už toto maslo? Aké ste s ním mali skúsenosti? 



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tak toto masielko vyzerá úchvatne. Stačilo by mi aj na tú hydratáciu pokožky. Mne kedysi s celulitítou, resp. s ochabnutejšou pokožkou pomohlo telové mlieko Q10 Nivea. Už po dvoch týždňoch som videla výsledky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa to už strašne rozčuľuje, človek sa snaží a niekedy to ani nie je vidno. Toto maslo naozaj krásne hydratuje, preto som si ho obľúbila. Na celulitídu stále hľadám nejaký super krém, olej mám, ale tie teraz v lete až tak neobľubujem. Skúsim kuk na tú Niveu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe