Keď niečo vyzerá ako chutný koláčik

19:19

Rada sa v spomienkach vraciam do detstva. Bývali sme v rodinnom domčeku s mojimi starkými, tými najlepšími na svete. Starká milovala varenie a pečenie, preto pre nás denne robila maškrty, aké mám rada dodnes - parené buchty, záviny, moravské koláče, pri ich pečení si na ňu vždy spomeniem. Starký bol srdcom rybár a nie raz nás vzal so sebou. Asi to oľutoval, keď som mu do vody nenápadne hádzala kamene, ale vždy to s úsmevom prehliadol. Starká milovala mydielka. Dávala si ich do skrine, aby to tam krásne voňalo, vždy bolo tuhé mydlo pri umývadle, lebo bolo viac cenené ako tekuté. Na mnoho krásnych vecí som si pospomínala, keď sa u nás doma objavilo mydlo od Boemi.





O mydle si môžete prečítať:

     "Višňové krištáľové mydlo s obsahom glycerínu a pravým bielym  jogurtom, 100g."

Keď som začala nadšene používať tuhé mydlé, doma som sa stretla s akousi nepochopenou rekaciou. Natískala sa jednoduchá otázka - prečo? Sama neviem, prečo som sa s takou radosťou vrhla na tuhé mydlá, ale rozhodne ich všetkým odporúčam - nie je to niečo staré, okukané a ľahko nahraditeľné sprchovými gélmi ani tekutými mydlami. Mydlo od Boemi kozmetiky je prekrásne. Zabalené v priesvitnej fólii vyzeralo ako domáca tvarohová torta. Na vani bolo neprehliadnuteľné a aj návštevy sa ma pýtali, čo to tam mám, že to vyzerá veľmi chutne :) Druhou úžasnou vlastnosťou je jeho vôňa. Ak máte radi višne, zamilujete si ho. Vonia sladko, prirodzene, nie umelo ani vtieravo. S týmto mydlom si môžete urobiť leto kedykoľvek a ponoriť sa do sladkej, ovocnej vône. Vytvára jemnú penu (ako každé iné mydlo), pokožku čistí a nevysušuje. Som zvyknutá aj na rôzne pleťové mydlá, ktoré používam veľmi rada. Dokážu poľahky nahradiť čistiace gély a niekedy sú jemnejšie a menej vysušia pokožku. Skúsila som tak použiť aj toto mydielko. Nebolo zlé, ale cítila som taký zvláštny pocit (nie však pnutie), preto som si ho nechala v kúpeľni ako náhradu sprchového gélu. Je robené ručne, nie sú v ňom použité žiadne konzervačné látky ani stabilizátory a vôňa mydiel je dosiahnutá kombináciou silíc a vonných olejov s vysokým obsahom silíc.

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • ešte krajšie vonia
  • nevysušuje pokožku
  • dá sa použiť aj na tvár, aj na telo
  • ideálne ako darček
Mínusy:
  • škoda, že sa nedá jesť :)
Mydlo kúpite na stránke http://obchod.boemikozmetika.sk/sk/eshop, kde stojí 3,20.

Používate tuhé mydlá? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe