Keď sa z produktu vykľuje milé prekvapko

16:08

Už je to niekoľko mesiacov, čo som naposledy nakupovala Essence kozmetiku. V tom čase ma zlákali najmä novinky Essence a Catrice, ktoré boli rozkošné. Napíklad odlakovač Quick & Easy mám už druhý, lebo ho považujem za super vynález. V tom čase sa objavili aj balenia silikónového vankúšika na čistenie pleti s výrobkami Pure Skin. Po skúsenosti s Essence Pure Skin anti-spot umývacím krémom 4v1 som chvíľu premýšľala, či chcem skúsiť peeling. Umývací krém nebol zlý, pleť čistil pekne, ale potom ma veľmi pálila a neraz aj sčervenela. Nakoniec som si povedala, že  predsa skúsim.







O peelingu si môžete prečítať:

     "Stredne gélové zloženie s ultra jemnými, peelingovými časticami čistí pleť až po samotné póry a zmatní tvoju pleť. Hĺbkovo čistiace mikro perličky aktívne bojujú proti vyrážkam a čiernym bodkám a predchádzajú tvorbe nových. Použi ho dva krát týždenne, aplikuje sa na vlhkú pleť a jemne masíruje. Potom ho dôkladne opláchni teplou vodou. Výsledok: jemná a hladká pleť. Účinnosť potvrdená dermatológmi.
AQUA (WATER), PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLYETHYLENE, LAURYL GLUCOSIDE, SALICYLIC ACID, ZINC PCA, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LACTOSE, MICROCRYSTALLINE CELULOSE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM SULFATE, SODIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE) , CI 77007 (ULTRAMARINES)."

Považujem sa za veľkého fanúšika Essence kozmetiky, asi aj preto som sa s nadšením vrhla do používania peelingu. Má 100 ml a je v plastovej tube, z ktorej sa vytláča. Nie je veľký, poľahky sa vošiel aj do kútika v kúpeľni, aj do kozmetickej taštičky, keď som išla na víkend preč. Tuba je priesvitná, preto je vidno, koľko v nej ostáva produktu. Vonia veľmi pekne. Je to jemná, sladká, nerušivá vôňa. Počas umývania sa okolo vás vznáša ako voňavý obláčik. Čo je na peelingu zaujímavé, je jeho konzistencia. Je gélová a obsahuje modré peelingové čiastočky. Umýva sa s ním  výborne, pretože napriek tomu, že čiastočky necítite, tam naozaj sú a fungujú. Pleť veľmi jemne obrusuje a zbavuje nečistoty, vďaka čomu zabraňuje vzniku nových nedokonalostí. Odstraňuje prebytočný maz, pleť sa neleskne, je matná a pekná. Vyhladzuje ju, vďaka čomu je hladká ako detská prdelka. Jediné, s čím si neporadil, sú čierne bodky. Zabraňuje vzniku nových, ale s tými starými si neporadil. Odporúča sa používať 2 razy do týždňa. Ja som ho používala každý druhý deň. Bol taký jemný, že som si ani neuvedomovala, že sa peelingujem, ale výsledok bol viditeľný a naozaj som bola rada, že som ho skúsila. Negatívna skúsenosť s umývacím krémom sa neopakovala a z peelingu sa vykľulo naozaj milé prekvapenie za rozumnú cenu.

Plusy:
  • šikovné balenie, všade sa mi vmestilo
  • priesvitná tuba, vidno, koľko peelingu ešte ostáva
  • príjemná vôňa
  • zaujímavá konzistencia
  • peeling je veľmi jemný, ale účinne čistí pleť, vďaka čomu predchádza vzniku nových vyrážok a čiernych bodiek, vyhladzuje ju a zmatňuje
Mínusy:
  • neporadil si s existujúcimi čiernymi bodkami
Peeling stojí okolo 3,29 a stále sa dá zohnať aj so silikónovým vankúšikom. Kúpite ho aj na http://www.mel.sk/.

Používate Pure Skin od Essence?


You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. Ja mám peelingy veľmi rada, teraz používam od Fleur de Santé. Je omnoho menší a stál veru oveľa viac. Som spokojná, no keď tak čítavam tvoj blog, nie vždy je drahšie aj lepšie. Páči sa mi, že tu dávaš aj cenu testovanej kozmetiky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa mi osvedčil peeling od Himalaya Herbals, nestál ani 4 eurá a je porovnateľný s Vichy. Ak nájdem ceny a stránky na internete, kde sa to dá kúpiť, rada to napíšem :)

      Odstrániť
    2. Tak to ti verím, Himalaya má tiež fajn produkty. Mne sa páči vyhladzujúci peeling na nohy.

      Odstrániť
    3. Ja mám zatiaľ peeling len z Avonu, ale spokojná som.

      Odstrániť
  2. Tento peeling mám a je super , zatial asi najlepší aký som vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, je vynikajúci :) Jemný a pritom účinný :)

      Odstrániť
  3. Z radu Essence Pure Skin som doposiaľ vyskúšala len zopár vecí, ale asi najlepšie fungoval SOS Spot Killer, takže verím, že aj peeling môže byť super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Spot Killer milujem! Mám doma už neviem koľké balenie a vždy mi pomôže.

      Odstrániť
  4. aj ja ho mam doma ale 2 mesiace len som mala strasne vysusenu pokozku tak som sa bala aby mi to peeling nezhorsil.ale ako tak citam ked je tak jemnunky by to nemal byt problem.tusim ho dneska aj nahodim :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevšimla som si, že by vysušoval, ale vždy som použila krém, prípadne olej a výsledok bol výborný :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe