Moje citrusové osvieženie

18:43

Vždy mi potenie prekážalo. Najmä na strednej škole, preto som si kupovala dezodoranty, ktoré mali obmedziť potenie na minimum. Bol to oslobodzujúci pocit, keď som vedela, že sa nemusím báť spotených máp na tričku alebo že sa ucítim. Najmä minulý rok, keď som mala stáž na ministerstve, som si potrpela na všetky detaily a nič som nechcela podceniť. Klasický antiperspirant funguje tak, že by sme sa nemali potiť (blokuje póry, aby sa pot nedostal von) a mali by sme voňať :) Po takom výrobku siahnem, keď ma čaká niečo dôležité a nechcem nič nechať na náhodu. Dezodorant poteniu nezabraňuje, pretože potenie je zdravé a vyplavujú sa z tela nebezpečných škodlivín, ale zabraňuje, aby pot páchol. Prírodný dezodorant neobsahuje žiadne nebezpečné látky ako hliník či parabény a môže byť skutočným potešením. Ako ten citrusový od Weledy. 






O citrusovom dezodorante si môžete prečítať:

     "Má prirodzene čistú a sviežu vôňu, súčasne jemný dezodoračný účinok, pričom neovplyvňuje žiadnym spôsobom funkcie pokožky, nebráni jej v dýchaní. Účinnosť a znášanlivosť sú dermatologicky testované. Obľúbený je i ako osviežovač vzduchu. Rozprašovač je mechanická pumpička bez hnacieho plynu, balenie je opätovne plniteľné.
Zloženie (úplná deklarácia):  alkohol, voda, zmes prírodných éterických olejov, citrónový olej"

Dezodorant má 30 ml a je v sklenej fľaštičke s rozprašovačom. Je malý a vhodný aj do kabelky, lebo hoci je sklený, nie je ťažký a všade sa vmestí. Jeho veľkou výhodou je, že si ho možno kúpiť aj v 100 ml balení, prípadne si možno zakúpiť 200 ml náhradné balenie, z ktorého sa prelieva do fľaštičky. Je to perfektne vymyslené a fľaštička sa dá použiť aj na pleťovú vodu či obyčajnú vodu, s ktorou sa v horúčavách osviežim. Pre jeho dokonalú citrusovú vôňu by sa dal používať aj ako osviežovač vzduchu, ale to by bola večná škoda! Vonia krásne, ako čerstvý citrón, prirodzene, nevtieravo a veľmi sviežo. Obsahuje alkohol, preto nie je dobré používať ho na podráždenú či poranenú pokožku. Pri používaní tohto dezodorantu nezabránite poteniu. Ľudia trpiaci nadmerným potením po takomto výrobku nesiahnu ( skôr by som to tipovala na Driclor, Excipial DeoForte či Perspi-Guard), ale ostatným ho vrelo odporúčam :) Počas dňa nie je cítiť nič, časom ani citrusovú vôňu. Vo veľmi horúcom počasí ho musím použiť aj dva razy denne, ale úprimne, strašne sa na to teším, lebo už len tá vôňa mi zlepší náladu. Nezaťažuje pokožku, môže voľne dýchať a vylučovať škodlivé látky. 

Plusy:
  • praktické balenie, malé i veľké, ktoré možno opätovne naplniť
  • neobsahuje hliník ani parabény
  • neovplyvňuje funkcie pokožky ani jej nezabraňuje v dýchaní
  • krásne vonia
  • pot nesmrdí, cítila som sa sviežo
Mínusy:
  • treba ho použiť aj viac razy denne, ale mňa to teší, lebo krásne vonia :)
Tento dezodorant kúpite v zdravých obchodíkoch alebo lekárni, jeho cena je okolo 6 eur za 30 ml balenie.

Používali ste niektorý z dezodorantov Weledy? :)



You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Vyzerá naozaj dobre :)

    http://mimainspire.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám doma šalviový od Weledy a som s ním veľmi spokojná. Po tomto citrusovom som tiež pokukovala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. to vyzerá ako niečo pre mňa, a hlavne teraz v lete .:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi dobré na leto, možno ho mať stále so sebou :)

      Odstrániť
  4. Ja pouzivam salviovy a som s nim velmi spokojna :) krasne vonia, osviezi a napriek tomu, ze ma cisto prirodne zlozenie vydrzi dlhodobo :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe