Olivové potešenie

18:34

Olivové maslo - spojenie, ktoré v sebe zahŕňa dve slová, ktoré milujem :) Olivy som kedysi nemohla ani cítiť. Spoznala som ich na jednej silvestrovskej párty, kde boli na chuťovkách. Vtedy boli hnusné. Raz sme boli s maminou v obchode a zbadala tam krásne, veľké olivy. Kúpila ich napriek tomu, že som jej za chrbtom frflala, kto to už len bude doma jesť. A vtedy mi zachutili. Dokonca tak, že ich môžem jesť večer pred televízorom miesto slaných pochutín. Žbožňujem ich na chuťovkých, dusené s ďalšou zeleninou i v šalátoch. Telové maslá mám radšej ako telové mlieka. Asi pre ich dokonalú konzistenciu. Husté, neroztekajú sa a pritom sa rýchlo vsiaknu do pokožky. Olivové telové maslo je teda predurčené na to, aby som ho ospevovala :)







O telovom masle si môžete prečítať:

     "Liporegenerácia pokožky - OMEGA3 + OMEGA6 + Vitamín E.

Pôsobenie: Dopĺňa nedostatok lipidov, regeneruje prirodzenú ochrannú bariéru, výrazne upravuje elastickosť a mäkkosť pokožky. 

Výsledok: Zanecháva jemnú a na dotyk hladkú pokožku. 

Aktívne zložky: OMEGA3 + OMEGA6 + Vitamín E.

Návod na použitie: Vmasírovať hrubšiu vrstvu prípravku do očistenej pokožky tela a nechať vstrebať. Prípravok je určený na vonkajšie použitie. Používajte zároveň s ostatnými výrobkami z radu ZIAJA OLIVA."

V poslednej dobe sa u nás minie veľa telových mliek alebo masiel. V kúpeľni mám otvorené asi 4 a z každého je len na dne. Konečne sa mi podarilo presvedčiť rodinu, že pokožku hydratovať treba a krémovanie je nielen prospešné, ale aj voňavé a relaxačné :) Olivové telové maslo Ziaja má 200 ml. Je v peknom, zelenom obale, ktorý sa uzatvára šraubovaním. Po otvorení som odstránila alobalovú ochrannú vrstvu, aby som sa neporezala a zbadala som peknú, hustú, zelenú, krémovú hmotu. Na niekoľkých blogoch som čítala, že dievčatám sa zdajú výrobky výrazne parfumované a je to viac na škodu. Nuž, ja mám doma niekoľko rôznych výrobkov, aj pleťovej aj telovej kozmetiky, ale doteraz som taký pocit nemala. Všetko mi to krásne vonia, ale ako sa hovorí, koľko ľudí, toľko chutí :) Vôňa masla je jemná, ľahká a svieža, veľmi sa mi páči, je nevtieravá a pri krémovaní sa okolo mňa vznáša ako olivový obláčik. Konzistencia je, ako môžete vidieť aj na poslednej fotke, veľmi hustá, jupííí :) Nie je mastné, rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanechá ju mastnú ani lepkavú. Hydratuje ju, vyživuje a zjemňuje ju. Moje suchšie lakte sú za pár minút ako vymenené a konečne nepripomínajú brúsny papier. Pravdou je, že zloženie je trochu chemické, ale napríklad nová rada, ktorá k nám príde na jeseň a mám ju vďaka výhre doma, neobsahuje parabény, silikóny či minerálne oleje, čo je úplne super! 

Plusy:
  • praktické, nie veľmi veľké balenie
  • príjemná vôňa, ktorá neomrzí
  • super konzistencia - maslo je husté
  • nie je mastné, rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby ju zanechalo mastnú alebo lepkavú
  • hydratuje a zjemňuje pokožku
Mínusy:
  • zloženie je trošku chemickejšie, inak mu nemám čo vyčítať
Telové maslo kúpite vo vybraných drogériách, cena za 200 ml je 6,79. 

Ktoré telové masielko od Ziaja máte najradšej? :)



You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. aj ja ho akurát používam, je perfektné :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám doma z tejto rady telové mlieko a je skvelé. Tá vôňa je príjemná a nevtieravá a balenie s pumpičkou je veľmi praktické :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa paci rad s kozim mliekom :) olivu som este nemala.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ešte nemala kozie mlieko, len pleťovú a bola fajn, skúsim časom aj telovú :)

      Odstrániť
  4. Já mám vzoreček a můžu si ho pochválit, je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Ziaji som skúšala masky na tvár, sú úžasne aj toto maslo je super :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe