Toto už nikdy viac! Part 2

16:32

Laky na vlasy a tužidlá si zväčša kupujem podľa toho, aký zľavový kupón v DM mám. Už som skúsila viacero značiek a vždy som bola spokojná - išlo mi iba o to, aby tužidlo udržalo tvar účesu. Mám rovné vlasy a ako každá žena, ktorá túži po tom, čo nemá, aj chcem vlasy kučeravé. Preto používam nátačky, rôzne drdoly, copy a podobne, vďaka ktorým mám vlny, vlnky, kučery, o akých som vždy snívala. Raz sa mi do rúk dostali poukážky na nákup tužidla a laku na vlasy Nivea. Zľava 50%. No nekúp to. Tak som zbehla do DM - ky, pozrela si ponuku, vzala si jedno tužidlo a jeden lak na vlasy a spokojne som išla domov. Spokojnosť ma prešla rýchlo.







O tužidle si môžete prečítať:

     "NIVEA Penové tužidlo pre zväčšenie objemu Volume Sensation dodá Vašim vlasom dvakrát väčší objem a zaistí extra silnú fixáciu účesu. Ošetrujúce zloženie chráni vlasy pred stratou keratínu.
Dvojnásobne zväčší objem vlasov.Chráni vlasy počas fénovania a teplo premieňa na extra starostlivosť.Dodá vlasom objem a zaistí dlhotrvajúci tvar účesu. Nezlepuje ani nezaťažuje vlasy, ľahko sa vyčesáva."

Vôňa a konzistencia je taká istá, ako pri iných, mnou obľúbených tužidlách - sladká a hustá penová, nerozteká sa. Má 150 ml, je menšie, ľahko skladné. Vybrala som si extra strong, pretože som rada, ak mi kučery vydržia aspoň dva dni a nemusím sa o svoj účes veľmi starať. 
Čo spĺňa:
  • vlasy naozaj nezaťažuje ani nezlepuje, ľahko sa vyčesáva 
  • fénujem sa len veľmi málo, ale vlasy naozaj chráni pred teplom
Čo som očakávala a čo nesplnil:
  • sľubuje dvojnásobný objem... Objem naozaj dodá, ale či je výrazný, o tom sa dá polemizovať. Objem som mala ráno, po dvoch hodinách z neho bolo polovica a potom som sa radšej do zrkadla nepozerala
  • silná fixácia? Kde? Pri niektorých tužidlách (tiež extra strong) mi kučery vydržia dva - tri dni takmer nezmenené. Trošku sa vyrovnajú, ale stále vyzerajú podľa mojich predstáv. V prípade tohto tužidla sa mi vlasy vyrovnávajú po pár hodinách, do večera sú skoro rovné a na druhý deň neviem, že som nejaké kučery mala. 
Celkové hodnotenie? Veľké sklamanie. Nivea má super telovú kozmetiku, ale toto bolo  v mojom prípade šliapnutie vedľa. Cena bola okolo 4 eur.






O laku si môžete prečítať:

     "NIVEA Lak pre oslňujúci lesk Diamond Gloss prepožičia vlasom oslňujúci diamantový lesk a zaistí extra silnú fixáciu účesu. Ošetrujúce zloženie chráni vlasy pred stratou keratínu.

Zanechá vo vlasoch ligot diamantov. Zachová tvar účesu po celý deň.  Vlasy budú lesklé, hebké a pružné. Nezlepuje vlasy, ľahko sa vyčesáva, nedráždi pokožku hlavy."

Lak má 250 ml a vyhovuje mi, že nemá vrchnák ( ja by som ho často hľadala po zemi, pod umývadlom, prípadne by som ho v tom umývadle naháňala).
Čo sľubuje a splní:
  • vlasy sa naozaj krásne ligocú
  • sú jemné a nezlepujú sa
  • aj môj atopický ekzém ho zniesol bez problémov
Čo som očakávala a čo nesplnil:
  • od laku na vlasy očakávam, že udrží tvar môjho účesu bez toho, aby som musela minúť polovicu balenie. Tento zo začiatku tvar držal, ale už po pár hodinách som mala vlasy rovné a spadnuté, čau objem a tvar!
Cena sa tiež pohybuje okolo 4 eurá.
V porovnaní s tužidlom lak obstál ešte dobre. Ani jeden z výrobkov si už nekúpim, možno časom dám príležitosť nejakému inému Nivea hair stylingu. 

Máte skúsenosť s nejakým iným lakom alebo tužidlom od Nivea?




You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Dobré vedieť aspoň vyskúšam od nejakej inej značky.Ja som mala nejaký z Lidlu a bol super (aj keď je lacnejší a nie je nejaký značkový je fakt super) niekedy je lepšie ako sa hovorí Lepší vrabec v hrsti ako holub na streche :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lidl má lacnú, ale kvalitnú kozmetiku :) Ich krém dokonca tromfol značky ako Yves Rocher, Lancôme, Eucerin... Ja by som si pár vecí rada odskúšala, len máme malý Lidl a veľa vecí tam nie je :/ Ani odlakovač, o ktorom som chvály čítala. Teraz by sa mal sťahovať do inej budovy, hádam bude väčší a všetko tam nájdem :)

      Odstrániť
    2. nevyskúšala som toho veľa od Cien ale viem že šampony maju SUPER aj to kokosové maslo nadherne vonia a 400ml za 4 evrička (kdežto ked porovnam ,,kokosovy" dermacol ktorý ani nevonia moc a má 200ml a je za rovnaku cenu tak ako to kde sme? :D) a krásne hydratuje ale čo naozaj NEDOPORUCAM sú laky na vlasy od Cien - neviem či su na tom všetky ale ten zeleny na objem je HROZNY :D fakt nič horšie som ešte nemala, a maju v lidli ešte dobre odličovacie obrusky tie ružove - krasne navlhčené odličia VSETKO a aj tampony odličovacie su super, netrhaju sa prešivané su :)

      Odstrániť
    3. tampóny odtiaľ mám a zbožňujem ich, sú za super cenu a kvalita je vysoká, odličujem sa s nimi denne. Ja som od Cien ešte nemala tuším nič. Keď u nás v Lidli niečo uvidím, vezmem na skúšku :) O lakoch som toho moc nečítala, ale ak hovoríš, že zelený nie, pozriem sa po inom :)

      Odstrániť
    4. Ja tiež od nich mám tampóny sú skvelé :) V našom lidli je tiež veľmi málo kozmetiky :(

      Odstrániť
  2. Já mám tu diamantovou pěnu na objem a můžu jen a jen vynachválit... :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala len tieto dva výrobky. Dosť ma sklamali, preto neviem, či si tak skoro niečo od Nivey kúpim, ale ďakujem za tip :)

      Odstrániť
  3. No ja nič z tohto nepoužívam, moje vlasy laky ani tužidlá nepoznajú :) nič mi nedrží a hlavne si nič neviem na hlave vytvoriť, k čomu by som tieto veci potrebovala :D Čo sa vlasov týka, som v tom veľmi "natur" :)))...
    Cien je super kozmetika.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Môžete skúsiť kúpiť v kaderníctve, tam majú rôzne balenia, ale závisí aj cenové rozpätie.. V lidli sú skvelé odličovacie obrúsky.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Cien som raz mala odlakovač (taká ružová fľaška) a tak mi rozožral nechty, že sa mi z nich normálne odlupovali celé pásiky vrchnej vrstvy, odvtedy už Cien výrobky radšej neskúšam :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne zasa ten odlakovač veľa ľudí odporučilo ako jeden z tých lepších :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe