Keď je v jednom peeling, maska a čistič

19:06

Minulý rok som sa v Nitre vybrala do lekárne, aby som si kúpila úplnú banalitu. Viem, že to bola banalita, lebo som mala nachystané necelé dve eurá. Odchádzala som s balíčkom vzoriek a novým krémom od Vichy. O pár dní som sa do lekárne vrátila, aby som si kúpila pre mňa dovtedy celkom neznámy produkt. Maska, peeling a čistič v jednom? Vedela som, že niečo také je, ale nijak veľmi ma to nelákalo. Zopár vzoriek ale dokázalo zmeniť môj názor. Minula som už tri balenia Vichy Normaderm Tri Active Cleanser a hoci má svoje muchy, stále ho považujem za jeden z najlepších výrobkov, aké som mala. 





O výrobku si môžete prečítať:

     "Prípravok čistenia s trojitým účinkom.
Prvýkrát je trojité pôsobenie zjednotené do prípravku čistenia adaptovaného pre citlivú problematickú pleť:
1. Čistiaci krém: odstraňuje sébum a nečistoty.
2. Peeling: čistí a uvoľňuje póry.
3. Maska: zmatňuje a rozjasňuje pleť.
Vaša pleť je upokojená, dokonale čistá a svieža.
Zloženie: Water, Kaolin, Butylene Glycol, Zea Mays (Corn) Starch, Glycerin, Decyl Glucoside, Titanium Dioxide, Polyethylene, Chondrus Crispus (Carrageenan), Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Zinc Gluconate, Blue 1 Lake, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Coco-Betaine, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Chromium Oxide Greens, Xanthan Gum, Fragrance."

Jednoduchý plastový obal má 125 ml. Je celkom šikovný, ale čím prázdnejší je, tým ťažšie sa peeling (budem ho tak pracovne nazývať, lebo najčastejšie som ho používala ako peeling) dostáva von. Keď ma to už nebavilo a vedela som, že ho tam je málo, odstrihla som polovicu obalu a zatvárala som ho potom spinkami, aby nevyschol. Vôňa je príjemná. Ani veľmi sladká, ani veľmi výrazná, ale charakteristická a celkom som si na ňu zvykla. Konzistencia je hustá, he ako pasta, ale dobre sa rozotiera. Používala som ho ako:
  1. masku: Naniesla som ho na vyčistenú pleť a nechala pôsobiť. Odporúča sa okolo 5 minút a vyhnúť sa očnému okoliu. Pravdou je, že keď som ho začala používať, tesne po nanesení som cítila akoby jemné mravčenie. Nie bolestivé, ale bolo tam. Časom to ustúpilo. Ako maska je veľmi dobrý, pleť je po použití čistá, jemná a svieža
  2. pre mňa je použitie ako peeling jasná voľba. Používala som ho pravidelne, každý druhý deň. Pleť vynikajúco čistí, zbavuje ju nečistôt a čiernych bodiek, zabraňuje vzniku nových nedokonalostí, pleť je hodvábne jemná a žiarivá
Jediné, čo mi na ňom trošku prekáža, je vysušovanie. Pri takýchto výrobkoch to nie je nič neobvyklé, preto nesmiem zabúdať na hydratačné krémy, aby som sa vyhla suchým miestam, najmä okolo nosa.

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • dobrá, hustejšia konzistencia
  • veľmi dobrá maska i peeling
  • pleť čistí, zbavuje nečistôt, odstraňuje čierne bodky, zmatňuje
Mínusy:
  • trochu vysušuje pleť
Vichy Normaderm Tri Active Cleanser kúpite v lekárni alebo na internete, cena sa pohybuje okolo 10 - 12 eur.

Máte radi produkty 2 v 1 alebo 3 v 1? :)


You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. z tohto som mala len vzorku,na to,že je to vichy,je to skvelé.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som od Vichy nemala veľa výrobkov, ale tento je ozaj super :)

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mi to pripomenulo exfoliačný penový odličovač od YR, tiež zaujímavý produkt :)

      Odstrániť
  3. Vichy produkty som mala vždy veľmi rada, ale už som ich zamenila za Neutrogenu, veľmi mi vysusšovali pleť :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, dosť vysušuje. Ja ho mám rada najmä preto, lebo mi pomohol s čiernymi bodkami a pleť som mala krajšiu. Ale musela som sa veľa krémovať :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe