O doposiaľ najlepších čistiacich pásikoch

17:07

Nie je to tak dávno, čo som písala porovnávajúci článok o náplastiach na nos. Boli v ňom tri značky, ktoré bežne zoženiete u nás v drogérii. Najlepšie boli, paradoxne, tie najlacnejšie. Ešte predtým som mala pásiky z internetu, tie boli dosť dobré. Viaceré ste mi písali, že ste ich skúsili a mali ste pocit, že nefungujú. Aj ja som mala sprvu problémy, lebo som ich používala zle. Lepila som ich na takmer suchú pokožku, pásik sa nemal ako nalepiť, a preto som si myslela, že pásiky nefungujú. Odvtedy, ako som ich začala používať správne, na ne nedám dopustiť. Pred niekoľkými týždňami som si objednala ďalšie -   a tie sa stali tými najlepšími, aké som doposiaľ mala. 







Keď som objavila stránku http://www.wowslovakia.sk/, ešte v ten deň som tam nakúpila. A ušetrila som nemalé peniaze. S maminou sa chystáme na ďalší nákup, len čo naskladnia tieto pásiky :) Sú balené v krabičke, na ktorej je veľmi divná fotka ženy. Akoby to ani neboli pásiky na nos. Pôsobí to zvláštne a krabičku som hneď vyhodila. Je v nej 6 pásikov, ktoré sú zabalené v striebornej fólii. Vlastnosti:

  • nemajú takmer žiadnu vôňu/zápach. Nie je to dôležité, ale mám jedny pásiky, ktorých vôňa pripomína zafajčenú krčmu po pol noci, to nie je veľmi príjemné. Tieto nemajú žiadnu. Našťastie.
  • pekne sa prispôsobia nosu, ľahko priľnú a neodstávajú.
  • na pokožke nevyvolávajú nepríjemné pocity ako pálenie či svrbenie
  • pri odtŕhaní sa neroztrhnú - sú veľmi pevné
Použitie, aby boli naozaj efektívne:
  • umyte si pleť. Gél, peeling, to je jedno. Najlepšie je umývať sa s teplou vodou. Otvoria sa póry. Najlepšie je pred ich použitím napariť si pleť, dnes sú v ponuke aj naparovacie tabletky, ktoré dopomôžu ku krásne pleti. Po umytí si nechajte tvár mokrú a nalepte pásik. Poriadne popritláčajte, aby sa dobre prichytil  a držal. Odporúča sa mať ich 10 - 15 minút, ale ak si ich necháte aj o chlp dlhšie, nič sa nestane. Potom stačí len jedným ťahom odtrhnúť. Občas sa stane, že na nose ostane tá biela lepkavá časť, tú zmyjem pleťovou vodou
Výsledok:
  • hoci viem, koľko žien týmto pásikom neverí, ja na ne nedám dopustiť. Pekne odstraňujú čierne bodky, ale nie všetky. To by som chcela moc :) Nos je však viditeľne čistejší a krajší
Plusy:
  • 6 kusov v balení
  • nemajú vôňu
  • sú pevné, pri odstraňovaní sa netrhajú
  • odstraňujú čierne bodky a nos/čelo sú omnoho čistejšie a krajšie
  • cena
Mínusy:
  • neporadia si so všetkými čiernymi bodkami a občas ostáva na nose aj lepkavá časť pásika
Ak sú pásiky používané správne, sú skvelým doplnkom starostlivosti o pleť. Kúpite ich na stránke http://www.wowslovakia.sk/, kde balenie 6 pásikov stojí 1,50.

Poznáte tieto pásiky? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. tieto su aspon fajn vytvarovane.nie ako napr.od essence,take kratke nic to sa nedalo ani prisposobit.teda aspon podla mna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám práveže Essence veľmi rada, ale tieto sú lepšie.

      Odstrániť
  2. Ahoj paci sa mi tvoj blog, dnes som robila Liebster award a aj teba som nominovala. Akmas chut sa zapojit budem rada :) ... INak tie strips som este neskusala ja mam na pory peeling a celkom dobry :)

    http://beautybubblesk.blogspot.sk/2014/07/liebster-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Nikolka, ďakujem za nomináciu, ale veľmi podobný tag som už robila :) Bolo tam povedať o sebe 10 vecí, odpovedať na 10 otázok a nominovať 5 dievčat, ktoré majú pod 200 followerov :) Preto ho asi neurobím, uvidím, ako mi všetko bude časovo vychádzať. Ale ďakujem za pochvalu aj nomináciu :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe