Ako som si zamilovala Kelly Edwards

17:50

Od Kelly Edwards som mala dve masky. Boli prírodné, voňavé a celkom účinné. Neporadili si síce s čiernymi bodkami, ale pleť pekne čistili a pomáhali tak predchádzať vzniku nových nedokonalostí. Aj vďaka tomu som si povedala, že rada ešte niečo od tejto značky skúsim. A to niečo na seba nenechalo dlho čakať, lebo vo výpredajoch som ulovila dva veľmi zaujímavé kúsky. Ako už o mne viete, som veľký fanúšik akýchkoľvek peelingov - telových, pleťových, mám doma peeling na nechtovú kožtičku i na chodidlá a ruky. Preto skončil v košíku jeden peeling a jeden čistič. Jeden z nich si ma získal na milión percent. Druhý za ním zaostáva len o malý kúsok :)







O peelingu si môžete prečítať:

     "Peelingový krém obsahuje maslo z cupuacu a drobné zrniečka z jojoby, ktoré jemne odstraňujú odumreté vrchné vrstvy pokožky. Cupuacu maslo sa získava zo semien stromu cupuacu, ktorý rastie v oblasti Amazónie. Má vysoký obsah esenciálnych mastných kyselín, čím posilňuje prirodzenú ochrannú funkciu pleti a zabraňuje jej vysušeniu. Esenciálny olej may chang a ylang ylang dodávajú krému povzbudzujúcu a osviežujúcu vôňu.
Použitie: Krém jemne vmasírujte končekmi prstov na suchú pleť tváre s vynechaním očného okolia. Zvyšky krému odstráňte teplou vodou a tvár utrite do sucha uterákom.
Ingrediencie: Aqua, Ricinus Communis Seed Oil** (Castor Bean), Sodium Stearoyl Lactylate (Vegetable based Emulsifier), Simmondsia Chinensis Seed Oil** (Jojoba), Oryza Sativa Bran Oil (Rice Bran), Glyceryl Stearate (Vegetable based Emulsifier), Sorbitol, Prunus Armeniaca Kernel Oil** (Apricot Kernel), Cetyl Alcohol (Vegetable derived), Rosa Rubiginosa Seed Oil** (Rosehip), Hydrogenated Simmondsia Chinensis (Jojoba), Tocopheryl Acetate (Natural Vitamin E), Glycine Soja Oil, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed), Litsea Cubeba Fruit Oil** (May Chang), Cananga Odorata Flower Oil** (Ylang Ylang), Theobroma Grandiflorum Seed Powder (cupuacu), Lavandula Intermedia Oil** (Lavender), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract** (Rosemary), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citral*, Limonene*, Linalool*, Eugenool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*
* ingrediencia prirodzene prítomná v esenciálnych olejoch
** organicky certifikované"

Peeling je v rozkošnom guľatom kovovom obale. Sivý obal s farebným písmom pôsobí elegantne a pritom hravo. Podobne boli balené aj masky, obaly sú skvelým miestom na odkladanie drobných pokladov a iných drahocenností. Pod vrchnákom nájdete ešte ochranné viečko, ktoré je tam len akoby položené, preto som ho vyhodila. Objem je 50 ml. Taký krpček. Všade sa vmestí, nikde nezaberie veľa miesta. Ľahko sa niekam zakotúľa a potom sa vydávam na pátraciu misiu, kde zasa je :) Veľmi ma prekvapila konzistencia. Je to skôr krém ako peeling a keby som nevidela drobné peelingové zrniečka, naozaj by som uverila myšlienke, že je to krém. Každopádne, taká sa mi páči zo všetkých najviac, lebo sa nerozteká a ani neopadáva. Má veľmi príjemnú, bylinkovú vôňu, ľahkú, intenzívnu, nerušivú. Ako vánok nesúci vôňu z lúky. Peeling sa nanáša na suchú pleť ( ja ju niekedy trochu namočím), treba sa vyhnúť očnému okoliu. Všimla som si, že na ňom niekedy trošku štípal. Má malé, ale dobré a citeľné peelingové čiastočky, ktoré šetrne obrusujú odumreté bunky a čistia pleť. No veľmi príjemný šok nastáva, keď peeling zmyjete. Pleť je nielenže čistejšia a žiarivejšia, ale aj pekne hydratovaná (jemné linky sú menej nápadné), je krásne matná a hodvábne jemná. 

Plusy:
  • pekné balenie
  • krásne vôňa
  • super hustá konzistencia
  • pekne čistí a hydratuje pleť, vyhladzuje ju a zjemňuje
Mínusy:
  • rýchlo sa míňa!
Peeling stál pôvodne 16,90, ale ešte ho kúpite vo výpredaji na http://biokozmetikaorganicare.sk/, momentálne za 5,07.





Pleťový čistič bol vo výpredaji ešte pred peelingom. Používam ho denne, miesto pleťového mliečka. Je v kovovom obale s pumpičkou, ktorá je veľmi praktická a dávkovanie je sranda, lebo čistič je veľmi hustý a vytvára akoby vlnky :) Keď som videla konzistenciu, neverila som - je to ako veľmi hustá  pasta, ktorá sa ani nepohne. Čo vám poviem, úplne podľa môjho gusta. Vôňa je opäť veľmi pekná, príjemná kvetinová (alebo skôr bylinková?). V popise sa uvádza, že sa s ním možno odličovať. Skúšala som to, ale nebola to celkom moja šálka kávy. Pleť odličoval tak, akoby som to nazvala... pomaly. A oči som si skúsila len raz. Polepil mi mihálnice a vyzerala som ako šašo, ktorý plakal :) Ale ako pleťové mliečko, tak to nemá chybu. Pekne čistí pleť, na tampóne je úplne vidno, ako odstraňuje nečistoty a popri tom pleť pekne hydratuje. Je však pravda, že pleť zanecháva takú akoby mazľavú, preto potom ešte použijem pleťovú vodu a denný krém. Výsledok? Čistá, hydratovaná, svieža pleť počas celého dňa. Palec hore!

Plusy:
  • praktické balenie s pumpičkou 
  • veľmi pekná vôňa
  • hustý
  • pleť čistí, hydratuje
Mínusy:
  • mne sa s ním dobre neodličovalo 
  • po jeho použití musím použiť pleťovú vodu, lebo je taká akoby mazľavá
Presne neviem, koľko stál pred zľavou, ale po zľave to bolo necelých 9 eur. Tiež som ho kúpila na stránke http://biokozmetikaorganicare.sk/.

Mali ste už nejaký produkt tejto značky? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe