Prosím, nepotiť sa. Občas.

18:39

Ako viete z prechádzajúcich článkov, snažím sa vyberať si dezodoranty, ktoré síce poteniu nezabránia, ale zabránia tomu, aby som sama seba cítila a bolo to nepríjemné. Sú však chvíle, kedy je to potenie veľmi neželané a človek by bol rád, keby sa toho na chvíľu dokázal zbaviť. Svadobný deň, nástup do práce, dôležité rodinné sviatky, ale aj dni, kedy sme vystavení veľkému stresu - vtedy je potenie veľmi na škodu. Preto je dobré mať doma antiperspirant, ktorý nás zachráni. A tým je Rexona Maximum Protection Confidence krémový antiperspirant.








O Rexone si môžete prečítať:

     "Rexona Women Maximum Protection je 48-hodinový antiperspiračný dezodorant s inovatívnou technológiou TRIsolidTM, ktorá reaguje na telo.
AKO NA TO
Používaj ho ako súčasť každodenného rituálu. Ak chceš dosiahnuť maximálny účinok, aplikuj si ho do podpazušia pred spaním. Kým budeš odpočívať, náš unikátny systém vytvorí silnú ochranu pred vlhkosťou a zápachom, ktorá vydrží počas celého nasledujúceho dňa. Výrobky Rexona Men môžeš použiť aj ráno.
Prečo práve v noci?
Telesná teplota sa v priebehu dňa mení. Riadi sa cyklom známym ako cirkadiánny rytmus alebo biorytmus. Práve ten zapríčiňuje, že pokožka prijíma látky najlepšie v noci, počas spánku, čo umožňuje našej technológii vytvoriť silnú ochranu pre celý nasledujúci deň."

Toto je môj prvý krémový antiperspirant. Má 45 ml. Rexona je zabalená v papierovej krabičke, na ktorej nájdete všetky potrebné informácie. Ako vidíte,v zložení je hliník, ktorému sa snažím vyhýbať. Okolnosti a udalosti ma presvedčili, že je dobré mať doma kvalitný antiperspirant, ktorý zabráni poteniu v dňoch, ktoré sú pre mňa dôležité. V čase testovania som ho používala denne, aby som spoznala všetky jeho výhody či nevýhody, teraz ho používam podľa situácie :) A čo som o ňom zistila? Prekrásne vonia. Je to veľmi ľahká, sladšia, ale svieža vôňa, ktorá si ma získala na prvé očuchanie. Po chvíli vôňa slabne, takže sa nebije s parfumom či telovým sprejom. Ako som spomenula, krémový antiperspirant som ešte nemala. Preto som sa musela naučiť, ako ho dávkovať a zistila som, ako máličko ho na jedno použitie stačí, a teda, že jedno balenie dlho vydrží. Sľubuje 48 - hodinovú ochranu pred potením a zápachom. Ja, rodený skeptik, som sa hrozivo zasmiala. To určite, povedala som si v duchu. Avšak, situácia, kedy si to skúsim, na seba nenechala dlho čakať. Vybrali sme sa na dva dni na chatu, sobotu príjazd, v nedeľu odjazd. V sobotu som použila antiperspirant a vyrazila do nádhernej prírody. Chyba je len jedna - nie je tam sprcha, len záhradná. Mala som na výber - buď sa na to vykašlem, alebo ma zožerú komáre. Vykašlala som sa na to. O to milšie bolo v nedeľu prekvapenie, keď som sa nepotila a nič necítila. Len sviežosť. Takže, napriek mojej skeptickej povahe, musím súhlasiť, za istých podmienok naozaj vydrží chrániť 48 hodín. Ďalším testom bolo dvojhodinové bicyklovanie v obývačke, kde bolo 30 stupňov. Ak mám čas, dávam si tak dve hodiny denne do tela, podľa toho, či to moje kolená zvládnu (ak nezvládnu, dám si pri filme pukance). Po dvoch hodinách som zišla z bicykla, trochu spotená, ale stále voňavá. Preto môžem vyhlásiť, že tento výrobok je naozaj z tých, ktorý spoľahlivo chráni pred potením. V popise sa uvádza, že pre maximálny účinok ju treba aplikovať večer. Odkedy sa pamätám, moja maminka, zdravotníčka, mne i sestre hovorila, aby som na noc nijako pokožku nezaťažovala. Nijaké spreje, dezodoranty, parfumy, nič ( len ak idem náhodou večer von, ale to sa po príchode osprchujem). A toho sa dodnes držím. Preto používam všetky podobné výrobky ráno. Na oblečení nezanecháva fľaky, vždy po použití chvíľku počkám a oblečiem sa. 

Plusy:
  • veľmi príjemná, svieža vôňa
  • krémová konzistencia 
  • nezanecháva fľaky na oblečení
  • naozaj chráni aj 48 hodín (podľa podmienok), stačí ju aplikovať raz denne, zabraňuje potu aj neželanému zápachu
Mínusy:
  • všetko, čo sľúbi, aj splní. Ja ju ale večer nepoužívam, hoci sa to odporúča
Odporúčaná cena je 5,65 a nájdete ju v drogérii.

Máte svoj overený antiperspirant?

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Ja to mám,a som veľmi spokojná :) Je trošku drahšia,ale oplatí sa to kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám ji doma a jsem moc spokojená.. cena trochu vyšší, ale určítě si ji koupím znovu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je drahšia, ale mám pocit, že mi vydrží dosť dlho. Na jedno použitie jej stačí fakt málo, bola som milo prekvapená :)

      Odstrániť
  3. Mne nikdy nič nepomáha, len sa stále potím a potím... táto Rexona mi výnimočne pomohla, ALE... keď ju použijem napr. dva dni za sebou, tak mám uplne akokeby presušené podpazušie.Také suché svrbiace boľavé, že si pár dní musím seriózne krémovať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To ma ani neprekvapuje. Viaceré známe, ktoré majú citlivejšiu pokožku, hovoria, aké sú niektoré antiperspiranty agresívne a nepotia sa len za cenu vysušeného podpazušia.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe