Vôňa mojej letnej lásky

18:26

Bola to láska na prvý pohľad. Okamžité očarenie, ktoré zmenilo jeden obyčajný deň. Ten slastný pocit, keď som zacítila vôňu sladkých jahôd! Čerstvo odtrhnutých, voňavých a hriešne dobrých. Vyrovnal sa pocitu, keď stojím v daždi a vdychujem vôňu života. Vtedy čas stojí. Kam sa na ponáhľať? Čaro okamihu je krátke, nedá sa chytiť do dlaní ako plaché vtáča učiace sa lietať. Je prchavé. Ako tá jahodová vôňa. Opantá všetky zmysly, ochutí moment a prinúti zastaviť čas. Na ten jeden vzácny okamih. Aby som si uvedomila, aké je krásne, keď som rozmaznávaná. Telovým krémom jahoda bazalka od L´ambre.








O telovom kréme si môžete prečítať:

     "Predstavte si košík čerstvých jahôd pokrytých rannou rosou a pár lístkov bazalky. Nadýchnite sa a pocíťte skutočnú letnú vôňu. Pripravili sme pre Vás kus leta ukrytý v zázračnom balení. Ešte nikdy nebola starostlivosť o pleť tak príjemná.
Aktívne zložky: 
trehalóza, bambucké maslo, kakaové maslo, hroznový olej, jahodový extrakt vytvorený pomocou unikátnej technológie "za studena", ktorý umožňuje zachovanie všetkých živín, farby a vône
Krém hydratuje, vyživuje a regeneruje pleť. Zabraňuje predčasnému starnutiu pokožky a odstraňuje pocit okamžitého stiahnutia a vysychania. Urýchľuje hojenie rán, podporuje hojenie zápalových akné a zlepšuje krvný obeh.
Balenie: 200 ml
Upozornenie: Výrobok prírodnej kozmetiky bez certifikátu, môže obsahovať chemické konzervanty alebo iné chemické prísady."

Telové krémy sú v ponuke v štyroch naozaj úžasných letných vôňach: Jahoda-bazalka, Marakuja, Lieskový orech a Vanilka. Keď som si vyberala, mala som dilemu, buď jahodu, alebo marakuju. Prišli mi také letné a ovocné. Nakoniec vyhrala jahoda, nielen preto, že ju milujem, ale aj preto, že u nás doma máme k slovu jahoda vzťah - maminka bola za slobodna Jahodová :) Sladké priezvisko. Obal je krásny. Plastový téglik je doplnený kovovým viečko a neviem prečo, ale veľmi mi pripomína zaváraniny. Na vrchnáku sú jahody, zrelé, až lákajú pohladiť ich, či nie sú skutočné. Na spodnej časti je zloženie, ktoré je asi jediným negatívom. Nájdete tam pár špatiteľov, ktorí by tam ozaj nemuseli byť. Ale za veľmi pozitívne považujem upozornenie v popise, že kozmetika nemá certifikát, a preto tam chemické látky môžu byť. Po otvorení zbadáte alobalové viečko, ktoré okamžite stŕham (ako už viete, ja som schopná sa na tom porezať). Hneď potom prichádza sladká, úplne uveriteľná vôňa jahôd. Ako keď otvoríte jahodový jogurt. Až mám chuť ochutnať. Vôňa je veľmi prirodzená a výrazná, no nie je to rušivé. Naopak! Keď sa natriem, núti ma to samu seba ovoniavať (čo v konečnom dôsledku môže vyznievať dosť divne. A nech!) Ako jogurt aj vyzerá. Má hustejšiu krémovú konzistenciu. Po rýchlom a hladkom rozotrení  sa skoro okamžite vsiakne do pokožky. Nezanecháva ju mastnú ani lepkavú. Má dosť dobrú hydratačnú schopnosť, lebo aj moju pokožku na lakťoch, ktorá je bežne ako brúsny papier, hydratuje a zjemnia. Pokožka je po použití vláčna, jemná a hydratovaná na dlhé hodiny. A ako bonus, vonia na zjedenie :)

Plusy:
  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • ľahká krémovú konzistencia, hustý
  • rýchlo sa vsiakne do pokožky, po jeho použití nie je mastná ani lepkavá, preto je dobrý aj na leto
  • pokožku hydratuje, zjemňuje, zvláčňuje a prevonia
Mínusy:
  • pár špatiteľov v zložení
200 ml krém kúpite v 4 vôňach na stránke http://www.idunnashop.sk/, kde stojí 15 eur. 

Ktorú vôňu tohto krému by ste si vybrali vy? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. To vyzerá poriadne lákavo. Ja by som si vybrala ako ty, čiže jahoda alebo vanilka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vanilkový mám teraz balzam na pery a tiež zvažujem ďalšie vanilkové produkty :)

      Odstrániť
  2. Ja by som si jednoznačne vybrala vanilkový ja teraz používam sprcháč od Baley s vôňou jahody a je úžasný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mmm to vypada krasne! kdyz jsem videla jenom to vicko, myslela jsem, ze je to nejaka marmelada :-D urcite to krasne vonelo <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marmeláda je tiež jedno zo slov, ktoré sa k tomu krému hodia :) Vonia na zjedenie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe