Čo ukrýva záhadné vajíčko?

17:20

Toť nie dávno som vám ukázala úžasnú vychytávku proti čiernym bodkám - čistiacu kefku, ktorá je podľa mňa výborná, nedám na ňu dopustiť a používam ju denne. Vďaka nej je môj nos podstatne krajší. Okrem kefky som ale našla ešte jeden prudko zaujímavý  produkt, ktorý stojí za zmienku. Záhadné vajíčko totiž ukrýva gél, ktorý tiež dokáže zabojovať s čiernymi bodkami.






O milom vajíčku si môžete prečítať:
     "Prvý veľmi účinný výrobok zo sady v boji proti uhrom TonyMoly sérum-gel na odstránenie uhrov v nápaditom a vtipnom balení. Vďaka jeho gélovo-olejovej textúre nesteká a ani sa úplne nevstrebáva do pokožky, úplne odstraňuje uhry (čierne aj biele bodky). Zmena!!! Nové balenie a zloženie ešte účinnejšie, teraz je gel navyše hrejivý, takže otvorí póry a vyčistí ich oveľa účinnejsie.
Neobsahuje: parabény, umelé farbivá, benzophenón, minerálne oleje.
Rozpustí-rozloží a uvolní všetky nečistoty, mastnotu, maz, ktorý upcháva póry a spôsobuje vznik uhrov- čierne bodky aj biele vrstvy prebytočného tuku. Pomáha posilňovať rozšírené steny pórov. Má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti. Mierny peelingový účinok odstráni zároveň aj odumreté bunky kože. Nevysušuje pleť, zanecháva príjemnú mäkkú pokožku. Hlavné zloženie: prášok z dreveného uhlia, proteínový extrakt z vaječných bielok , morská soľ , výťažok z kamélie + koncentrát z byliniek."

Občas sa samej seba pýtam, či sa mi oplatí investovať toľko peňazí do kozmetiky, ktorá sľubuje účinný boj s čiernymi bodkami. A potom si odpoviem, že áno, oplatí, lebo môj nos vyzerá za posledné mesiace lepšie ako kedykoľvek predtým. Ako mladšiu ma veľmi trápilo, že je posiaty čiernymi bodkami a nechcela som, aby ma ľudia videli odlíčenú. Make up aspoň ako tak dokázal zamaskovať moje trápenia a aspoň chvíľku som sa cítila krajšie. Dnes sa nelíčim častejšie. A líčim sa podstatne menej. Pretože už necítim potrebu maskovať. A z istej miery tomu vďačím aj vajíčku TonyMoly. Je veľké a rozkošné, v kúpeľni zaujalo každého, kto sa v nej mihol. Milý nápaditý obal ukrýva veľmi príjemne voňajúcu hmotu. Veľmi mi pripomína citrusy, neviem si pomôcť, ale stále mi vonia ako citrónový čaj. Je to príjemná vôňa, ktorú je počas aplikácie cítiť a robí tak očistný rituál voňavým a znesiteľným. Konzistencia je hustá a taká ťahavá, ale nie je to lepkavé a nerozteká sa to, nech už tú hmotu pomenujete akokoľvek. Obsahuje malé čiastočky, ktoré majú peelingový účinok a slúžia tak ako môj osobný nosopeeling (lebo vajíčko používam len na nos, inde ma čierne bodky netrápia). Použitie je veľmi jednoduché. Pleť si vyčistím ako každý večer a na suchý nos nanášam trochu gélu. Krúživými pohybmi ( alebo čistiacou kefkou na čierne bodky, ako kedy) čistím nos. Je to príjemné, neštípe to, nos nie je podráždený ni začervenaný. Odporúča sa umývať 3 minúty. No, to neviem odhadnúť a navyše som si istá, že tri minúty by ma to nebavilo, preto je to všetko od oka, podľa toho, či sa ponáhľam alebo nie. Po použití je nos pekný, matný, dlhšiu dobu sa neleskne. Po prvých použitiach som nemala pocit, že by vajíčko bolo nejakým zázrakom, ale pri pravidelnejšom používaní (dva, občas tri razy týždenne) som si všimla čistejší nos, menej výrazné póry a menej čiernych bodiek. Teraz to kombinujem s čistiacou kefkou a hoci sa mi nedarí zbaviť sa všetkých čiernych bodiek, je ich viditeľne menej a nos je krajší. Možno ešte nájdem niečo, čo odstráni všetkých mojich krpatých nepriateľov, ale aj keby nie, spolu s malým milým vajíčkom a čistiacou kefkou som urobila naozaj veľké pokroky v čistení pleti.
Plusy:
  •  pekný, nápaditý obal
  • príjemná a zaujímavá vôňa
  • hustá konzistencia, nelepí, nerozteká sa
  • obsahuje drobné čiastočky, ktoré pôsobia ako peeling
  • neštípe, pokožka nie je začervenaná
  • použitie je jednoduché
  • otvára a čistí póry, čierne bodky sa tvoria podstatne menej, odstraňuje ich
Mínusy:
  • nečakajte zázraky - neodstráni všetko a bodky sa môžu tvoriť stále, ale je v menšom množstve
TonyMoly vajíčko som kúpila na stránke http://bbkremy.sk, kde stojí 12,60. Ja som si ho obľúbila a považuje ho šikovný doplnok pri čistení pleti.
Mali ste niečo od značky TonyMoly? Mňa láka viacero produktov :)


You Might Also Like

17 Vaše komentáre

  1. krpatí nepriatelia :D
    Vyzerá to inak dosť haluzne a asi by sa to uplatnilo aj u mňa...
    saveonbeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To baleni vypada opravdu rozkosne :-) Ja mam jenom takove malinke cerne tecky, ze mi je pasky nevytahnou, ale zadny gel jsem jeste nezkousela :-) Pritel na cerne tecky trpi docela hodne, a tak kdyz me pasky (mela jsem od Rival de Loop) nepomohly, zkusil je on a teda cucela sem, jak to na nem skvele fungovalo :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno áno, s malinkými je to bol, ale keď sú väčšie, až vtedy vidno, že pásiky sú ozaj užitočné :)

      Odstrániť
  3. Hodně zajímavý produkt.. :D :D

    Zvu tě na blog :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se-do-zelena.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypada velmi zajimave, slysim o nempoprve. Nastesti nemam tyto problemy :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To je zajímavé, obal i krabička jsou roztomilé, takové jak farmářské potřeby. Zajímalo by mě, jestli je gel i ve druhé půlce vajíčka, nebo je tam prázdno?

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som mala takéto vajíčko od Tony Moly... Bolo dobré, no samozrejme, že všetky čierne bodky to nevyťahá. Ale nejaké sa stratili a ako prevencia pred tvorbou nových je to fajn. :)
    pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš, neodstráni všetko, ale dosť pomôže :)

      Odstrániť
  7. TonyMoly ma ako značka celkom láka, ale už si hovorím, že nemusím mať každú "blbosť", ktorá ma zaujme :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe