Fantastická pleťová maska

13:31

Nikdy by som nepovedala, že nájdem pleťovú masku, do ktorej sa zbláznim tak veľmi, že inú nebudem chcieť používať. Masky používam 2-3 razy týždenne, podľa toho, čo moja pleť potrebuje, či hydratovať, vyčistiť alebo upokojiť a vyživiť. Preto ich striedam. Teda,striedala som. Odkedy mám tohto miláčika, používam len jeho. Teda ju. Je to maska. Ale ona je môj miláčik. Je od pre mňa úplne novej značky. PHB Ethical Beauty je priekopnícky rodinný podnik ponúkajúci jedinečný výber prírodných a zároveň etických kozmetických výrobkov. V lete roku 2012 spustil predaj viac ako 200 kusov vlastne navrhnutých a vyrobených produktov. Vo svojom portfóliu ponúka široký výber prírodnej starostlivosti o pleť, vlasy, telo, dekoratívnu kozmetiku a taktiež prírodné produkty na ekzém a psoriázu. Spoločnosť je dielom podnikateľa Rosa Browna, ktorý pracoval 18 hodín denne po dobu niekoľkých rokov a vďaka tomu je chodiacou encyklopédiou v oblasti výroby prírodnej kozmetiky. PHB Collection je vždy bez alkoholu, živočíšnych zložiek, testovania na zvieratách, parabénov, SLS, syntetických vonných látok, syntetických farbív, ftalátov a petrochémie. Svojím zložením sú produkty schopné uspokojiť aj najcitlivejšiu pokožku. Spoločnosť sa taktiež neustále snaží minimalizovať vplyv na životné prostredie. Všetky výrobky sú prezentované v ekologicky šetrných a recyklovateľných obaloch.





O pleťovej maske  s čajovníkom a citrusovými jadierkami si môžete prečítať:

     "Harmonizujúca maska z čajovníka a citrusových jadierok je ručne vyrobená, poskytuje harmonizáciu, čistejší a zdravší vzhľad pleti. Na výrobu boli použité organické extrakty a aktívne rastlinné zložky, ktoré sú cenené pre ich schopnosť uvoľniť, obnoviť a revitalizovať pokožku. Kombinuje oleje, ktoré regulujú mazotvorbu a pomáhajú zlepšiť vzhľad pleti. Čajovník a jadierka odstraňujú nečistoty, redukujú nedokonalosti a zanechávajú zdravý a čistý vzhľad pleti. Vynikajúca liečba, ktorá pomáha odstrániť staré jazvy z akné. Pleťová maska má unikátne nevysušujúce zloženie, ktoré pomáha uzamknúť vlhkosť v pokožke a zanecháva pleť jemnú, vyživenú, revitalizovanú a žiariacu. Povedzte „nie“ pleťovým maskám, ktoré vyvolávajú pocit suchej a napätej pokožky. Kaolínový íl lieči, vyťahuje nečistoty a toxíny až zo spodných vrstiev epidermy. Je to prírodný minerál, ktorý vyživuje pokožku a podporuje cirkuláciu krvi, čím dochádza k čistejšiemu, zdravšiemu a žiari

Použitie: Aplikujte 2x týždenne na vyčistenú pokožku. Nechajte pôsobiť minimálne 15 minút, potom môžete masku zmyť teplou vodou.

Zloženie: voda, extrakt z listov organickej Aloa, kaolínový íl, olej zo semien organickej slnečnice, organické bambucké maslo, cetearyl alkohol, kyselina stearová, cetyl alkohol, maslo z organického kakaa, rastlinný glycerín, coco-caprylát, Helianthus annuus & Calendula officinalis , fenetyl alkohol, caprylyl alkohol, glyceril stearát, kakaový glykozid, tokoferol, pomarančový olej, čajovníkový olej, olej z citrusových jadierok, olej z gerániových listov, kyselina fytová, živicový extrakt zo styrax benzoin, benzyl alkohol, bikarbonát sodnývejšiemu vzhľadu pleti."
Značka ma veľmi zaujala. Neobsahuje parabény, umelé farbivá a vône, petrochemické látky, formaldehyd a minerálne oleje. Kozmetika nebola testovaná na zvieratách a je vhodná aj pre vegánov. Znelo to skvelo. A do masky som sa zamilovala dva razy - najskôr na prvý pohľad, potom po prvom použití. Obal je veľmi pekný. Kovový vrchnák je zdobený, vyzerá to zaujímavo, vidno, že je to precízna práca a ten, kto to vymýšľal, si dal záležať, aby to bolo elegantné a stále to malo ten oný prírodný nádych. Obal je plastový a na etikete nájdete všetko podstatné - zloženie, že je to prírodný produkt, ktorý nie je testovaný na zvieratách. Vonia zaujímavo. Necítim tam čajovník, ale vôňa je taká bylinková, trošku citrusová a príjemná. Nie je výrazná a neruší. Veľmi sa mi na maske páči, že ju stačí používať v tenučkej vrstve. Vďaka tomu dlho vydrží. Hoci je drahšia ako iné moje masky ( 100 gramov stojí 20,69), vydrží mi podstatne dlhšie, takže investovať sa do nej oplatí. Je hustá, ale ľahko sa nanáša prstami, vôbec nepotrebujem štetec. Masku aplikujem na dôkladne vyčistenú pleť a nechávam ju pôsobiť okolo 15 minút ( niekedy aj do pol hodiny, lebo výsledky sú potom úžasné). Nemám s ňou jediný problém - na pleti neštípe a po umytí nie je tvár začervenaná ani podráždená. Umýva sa ľahko, lebo časť sa vcucne do pleti. Napriek tomu siahnem po hubke, s ktorou sú zvyšky umyté raz dva a môžem sa kochať prekrásnou tvárou. Doslova prekrásnou. Prvé, čo mi udrelo do očí okamžite, bol čistý nos. Takmer bez čiernej bodky, póry stiahnuté. Áno, za dva, tri dni sa objavili zasa, ale mám ich teraz menej a vďaka kefke na odstraňovanie čiernych bodiek sa mi tento nízky počet darí udrživať. Musím síce pleť čistiť denne, ale za ten úžasný pocit to stojí. Pleť je čistá a svieža. Vyzerá oddýchnuto, je matná a hladká na dotyk. Tiež je hydratovaná, jemné linky na čele sú vyhladené a mimické vrásky (okolo úst a očí, treba sa veľa smiať, to predsa lieči) zmiznú. Celkovo vyzerá rozjasnená a krajšia. Najskôr som si myslela, že som si to len vsugerovala do hlavy, ale keď mi to potvrdilo aj moje okolie, pochopila som, že to je naozaj - pomáha hojiť aj fliačiky a začervanie z líc je o niečo jemnejšie. Pripisujem to maske, pretože krém proti začervenaniu som opätovne začala používať až pred pár dňami, keď som si uvedomila podstané zlepšenie stavu pleti. Už dlhšiu dobu koketujem s myšlienkou, že  si kúpim len ľahký, slabšie kryjúci make up, lebo mi stačí zjednotiť pleť. Pretože nemám čo prekrývať. Tá jedna vyrážka na líci mi totiž už žily netrhá. Všetko ostatné sa totiž hojí a už to takmer nie je vidno. Táto maska k tomu veľmi dobrému stavu výrazne dopomohla.
Plusy:
  • prírodná kozmetika vhodná pre vegánov
  • veľmi pekný obal
  • príjemná, svieža vôňa
  • hustejšia, dobre sa nanáša prstami, netreba štetec
  • stačí ju naniesť v tenučkej vrstve, preto jedno balenie vydrží dlho
  • výsledky ma veľmi milo prekvapili - vyťahuje z pleti toxíny, hĺbkovo pleť čistí, odstraňuje čierne bodky, pleť hydratuje, vyživuje, vyhladzuje linky, pomáha hojiť fliačiky po akné, pleť je svieža a rozjasnená, zjemnila aj moje začervenanie na lícach
Mínusy:
  • žiadne, jednoznačne je to zatiaľ najlepšia maska, akú som mala
Masku kúpite na stránke www.biokozmetikaorganicare.sk, kde stojí 20,69.
Ktorá pleťová maska je vaša najobľúbenejšia? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. No presne táto by sa na moju mastnú pleť hodila :) inak používam momentálne masku garnier 3 in 1 (peeling, gél, maska) a chystám sa vyskúšať nejaké hydratačné od balea :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja Garnieru neholdujem, priveľa zbytočnej chémie :) Ale Baleu mám veľmi rada :)

      Odstrániť
  2. Hned ako som videla napísane "odstraňuje čierne bodky" hovorím si, konečne niečo pre mňa. Našetrím a určite skúsim. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je na to vynikajúca. Je drahá, ale stojí mi za to :)

      Odstrániť
    2. Tak konečne môžem aj ja testovať, snád sa budem môcť tiež pýšiť peknou tvarou ako ty :D

      Odstrániť
  3. Presne tak, čierne bodku na tvári trápia asi väčšinu z nás:(

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe