Hravé novinky v DM

10:42

Novinky v DM sú každý mesiac. A tak každý mesiac listujem v DM žurnále a spisujem si zoznam, čo chcem určite a čo by som si kúpila neskôr (ja by som to kúpila aj hneď, len by som potrebovala ešte jednu kúpeľňu a niekoho, kto to bude míňať spolu so mnou). Minulý mesiac nám DM poslala hneď dve úžasné novinky - telové mliečko v spreji a zdravý, chutný nápoj novej značky, ktorú zoženiete v tejto drogérii. Neviem, z čoho som mala väčšiu radosť. Mliečko ašpiruje na najsamfasa produkt posledných týždňov a nápoj ochutnala celá rodina. Svorne sme sa zhodli, že niečo tak chutné sme dávno nepili. A telové mlieko som si schovala. Pre istotu. Aby sa hneď neminulo.











V obchode by som okolo neho možno prešla bez povšimnutia. Povedala by som si, že teraz mám toľko telových krémov, že sa môžem denne mazať od hlavy po päty a aj tak by som to Vianoc neminula (Vianoce spomínam úmyselne, lebo Ježiško nás každoročne zásobuje litrami sprchových gélov a telových mliek). Lenže v posledných týždňoch som veľmi lenivá. Priznám si to, že po návrate z práce padnem na gauč alebo do postele a nechce sa mi nič. Do večera sa to nič  zdvojnásobí a keď sa mi nechce nakrémovať, tak sa na to vykašlem. To je, samozrejme, to najhoršie, čo pre svoju suchšiu pokožku môžem urobiť a na druhý deň si nadávam, že musím sa prekonať, lebo na tie suché lakte a kolená sa nedá pozerať. Lenže toto mlieko môj problém vyriešilo. Trošku síce podporuje moju lenivosť a pohodlnosť, ale hlavné je, že ho používam. Ako som už spomenula, je v spreji. Pekné, modré, optimisticky vyzerajúce. Uzáver sa len otáča, dá sa uzamknúť a je perfektné na cestovanie. S drahým plánujeme predĺžený víkend niekde ďaleko od reality a už viem, že mlieko pocestuje so mnou. Zamilovala som si ho pre tri veci:
  1. vôňa - sladká, nežná, poláska zmysly, prevonia pokožku, vyčarí úsmev na tvári a prinúti ma používať mliečko častejšie. Občas si k nemu len tak privoniam
  2. konzistencia -  mlieko v spreji je ľahučké, nerozteká sa, rýchlo sa vsiakne, pokožka nelepí a nie je mastná
  3. ľahkosť aplikácie - nastriekam, trochu rozotriem a takmer okamžite sa môžem obliecť. Rýchly, účinný rituál aj v prípade, že padám večer/v noci od únavy
Najradšej ho používam po sprchovaní, pretože vtedy sa akoby vcucne do pokožky a tá  vonia o niečo dlhšie. Má len maličkú nevýhodu - pri používaní ho musím držať blízko pokožke, inak strieka aj okolo mňa, raz som ho mala v kúpeľni na kachličkách, nevšimla som si to a noha letela do vzduchu závratnou rýchlosťou. Drift som ustála, ale švanda to nebola :) To je však ľahko odstrániteľný detail a nič to nemení na fakte, že mlieko zbožňujem a v posledných týždňoch po ničom inom nesiaham. Za 3,09 dostanete veľmi kvalitný produkt, ktorý dlho vydrží, lebo stále mám pocit, akoby z neho neubúdalo. Rozhodne sa míňa pomalšie ako iné telové mlieka.





Táto pochúťka si Vás získa! 75% jablčnej šťavy a 25% mangovej drene, vyprodukované v ekologickom poľnohospodárstve, nová značka DM BIO - to všetko sa spája v tomto chutnom produkte. Je sladký, veľmi chutný a vhodný pre celú rodinu. Džúsy a podobné šťavy takmer nepijem, pre mňa je to veľmi sladké, ale niekedy, keď potrebujem obaliť nervy (najmä v práci), padne takáto sladká lahôdka vhod. Tento týždeň sa chystám do DM, rozhodne obkuknem aj ďalšie bio lahôdky. Šťava má 0,33 l a stojí 99 centov. Relatívne dosť, ale je fakt chutná a navyše si niečo také nedoprajem denne, takže cena mi taká tragická nepríde.

Skúsili ste niečo z DM Bio? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. To tělové mléko ve spreji, mě zaujalo :-) Hm.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/tag-17-otazek.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa by zasa zaujímalo, ktoré iné značky ho majú :)

      Odstrániť
  2. Ten džus vypadá velmi lákavě a určitě až budu v dm tak ho vyzkouším.
    http://steffaniempress.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tak je dobre že si to v tej kupelni ustala:)) telove mlieko je šikovne:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. telove mlieko v spreji musi byt super - mam take od znacky Vaseline, super uzasne kakaove a vonu citit aj vecer :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To od Vaseline chcem už dlhšie skúsiť :) Aj ich balzamy na pery.

      Odstrániť
  5. Ja sa tentokrát prikláňam k "nekozmetickému" nápoju - ovocné a zeleninové šťavičky či smoothisky sú moja veľká vášeň. Mňam mňam, na tom by som vedela vyžiť ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe