Sante - Sprchový gél bio kokos a vanilka

20:54

Určite poznáte tie hektické, nekonečne dlhé dni, ktoré sa začínajú skorým ranným vstávaním, pokračujú celodennom prácou, pobytom v škole či na prednáškach, my študenti neraz dlho do noci sedíme nad seminárnymi prácami alebo diplomovkou a keď si uvedomíme, že je čas na sprchu a spánok, bolí nás celé telo. Pamätám si, že keď som mávala školu každý deň a často som spávala 5 hodín denne, vždy večer som sa tešila na horúcu sprchu. Napätie opadlo, telo si aspoň trošku oddýchlo a načerpalo nové sily a správny sprchový gél pohladil všetky zmysly. Nečudo, že po sprche som sa cítila ako znovuzrodená. Preto si vyberám výrobky, ktoré ma naozaj dokážu nakopnúť, vôňou mi zlepšia náladu a majú blahodárny vplyv na pokožku. Jedným z takých je aj kokosovo vanilkový sprchový gél od Sante :)

Sprchový gél má 200 ml
Bio sprchový gél

Stačí stlačiť a gél je otvorený

Sante - Sprchový gél bio  kokos a vanilka


Sprchový gél je v praktickom, menšom balení, nešraubuje sa, len stlačíte vrchnáčik a nanesiete si potrebné množstvo sprchového gélu. Keď sa mi bude míňať, jednoducho obrátim obal naopak a budem mať istotu, že sa mi podarí minúť takmer všetok obsah.

Veľmi nežná, príjemná vôňa vanilky pretkaná kokosom mi pripomína jogurt. Zaujímavé je, že gél nepení. Vytvorí niečo ako jemný biely povlak, ktorý ale pekne čistí a prevonia pokožku. Po opláchnutí je pokožka hodvábne jemná a hydratovaná, niekedy ani nepoužijem telové maslo alebo olej. Najlepšie je, že obsahuje iba prírodné látky, preto by som neváhala odporučiť ho  ľuďom so suchou, atopickou a citlivou pokožkou. 

Môžete ho kúpiť v internetových obchodoch, kde sa jeho cena pohybuje od 4,8 eur za 200 ml.

Máte svoj obľúbený sprchový gél? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. tento sprchový gél ma veľmi zaujal určite si ho objednám aj ja :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Určite ho odporúčam, Barborka, lebo je prírodný, voňavý a vykúzli dobrú náladu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. momentalne mam oblubeny od sante sampon ginko a oliva a objednala som si aj pomaranc a kokos

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe