Sante - Balzam na pery Bio Acai

15:45

Zbožňujem balzamy na pery. Vždy musím mať nejaký po ruke, jeden mám v kuchyni (keď varím a upratujem), ďalšie minimálne dva v kúpeľni, pri posteli ich mám asi tucet, jeden mám v kabelke (občas aj dva), niekdy aj vo vrecku kabáta :) Keďže niekedy som taká uponáhľaná, že nemám čas dodržiavať pitný režim, odrazí sa to na tvári i na perách. A keď sa to po celom dni snažím dohnať, je to márne, skazu odvrátim len dobrým hydratačným krémom na pleť a balzamom na pery. Pred nejakým časom sa mi dostal do rúk balzam s Bio Acai od Sante :)

Balzam má 2,8 g

Keď som zbadala balenie, čakala som, či náhodou nebude zrkadielko :)

Zrkadielko nebolo, ale balzam pôsobí v striebornom obale veľmi pekne

Sante - Balzam na pery Bio Acai


Ako ste si mohli všimnúť na fotkách, balzam je veľmi pekne balený. V striebornom obale, ktorý sa ľahko otvorí, ale vrchnáčik drží pevne, preto sa nemusíte báť, že by sa vám napríklad v taške sám otvoril. Krásne vonia. Príjemná, sladká vôňa je veľkým bonusom, pretože o to viac sa vždy teším, keď ho idem otvoriť :) Rovnako dobre aj chutí (čo vysvetľuje moju značnú spotrebu). Balzam je tuhý, konzistenciou mi pripomína tradičné maslo. Nanáša sa prstami, i keď to veľmi nemám rada (vyhradila som si štetec, ktorým si podobné balzamy nanášam na pery), lebo aj keď si ruky dôkladne poumývam, neviem, aký bacil mal práve vtedy cestu okolo.

Pravdou však je, že pomaly začínam mať radšej takéto balzamy v tégliku ako tie vysúvacie. S tými je občas problém, ak sa zaseknú a nejde s tým ani pohnúť, prípadne sa zlomia (ide ma roztrhnúť, ak nejaký mastný kus balzamu spadne na oblečenie, v lete sa lámu jedna radosť). Výhodou týchto balzamov je, že ak sa aj rozpustia alebo zmäknú, v obale sa im nič nemôže stať a na pery sa naniesť dajú ľahko. Po použití balzamu sú pery jemné, hydratované a chránené pred vetrom, chladom i slnkom. 
Balzam stojí okolo 4,40  eur a kúpiť ho môžete na internete.

Aké balzamy na pery máte najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe