Lady Stella - SPIRULINA sťahujúca alginátová pleťová maska

12:56

Lady Stella kozmetiku som vám už spomínala. Je to značka prírodnej kozmetiky, ktorá pochádza z Maďarska. Zameriava sa na výrobu profesionálnych kozmetických výrobkov, ktoré si nájdu uplatnenie v kozmetických, masážnych, kaderníckych salónoch, ale aj vo wellness centrách. Svojou kvalitou si však výrobky nájdu uplatnenie určite aj v kozmetickej výbave každej modernej ženy. Trendy, inovácie, kvalita, profesionalita. To sú hodnoty maďarského výrobcu kozmetiky Stella beauty, ktorá má za sebou už 60 ročnú tradíciu. Doma mám od nej peeling, telovú kozmetiku a niekoľko masiek, z ktorých vám teraz o jednej porozprávam :)
Lady Stella - SPIRULINA sťahujúca alginátová pleťová maska


Lady Stella
Popis na maske

SPIRULINA sťahujúca alginátová pleťová maska
Malé balenie má 6 g, kozmetika nie je testovaná na zvieratách :)

Lady Stella - SPIRULINA sťahujúca alginátová pleťová maska


Masku som kupovala dávnejšie, pretože som bola zvedavá, či je podobná klasickej zlupovacej maske, ktorú nemám veľmi rada, alebo je niečo lepšie. Priznávam, je lepšia :) V papierovom obale sa nachádza zelený prášok, ktorý nemá výraznú vôňu, takmer ju nie je cítiť. V popise sa píše, že na jedno použitie treba zhruba 5-6 g masky, teda jedno malé balenie, ale ja som si ho rozdelila na dve.

Zmiešala som polovicu prášku s vodou, aby mi nevznikla celkom riedka maska a štetcom som si ju naniesla na tvár. Neviem, ako dlho schla, ale dolu som si ju dala až vtedy, keď bola úplne suchá (postrehnete to podľa rozdielu farby masky). Nepodarilo sa mi ju dať dolu na jeden raz, lebo vám vznikne na tvári niečo ako guma a trhá sa, ale nie je to problém, pretože ide ľahko dole, nelepí sa ako iné zlupovacie masky. Výsledok po použití masky je viditeľný, linky sú vyhladené, vrásky sú jemnejšie, pleť je hydratovaná a hodvábne hladká na dotyk.

Jedno balenie stojí od 1,19 eur.
Skúšali ste už masky od Lady Stella? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe