Jannine - Olej na hydratáciu a revitalizáciu

11:26

Poznáte oleje Jannine? :) Ja som donedávna nepoznala, ale keďže sa zaujímam o všetko, čo sa objaví na našom trhu, rozhodla som sa o nich dozvedieť čo najviac. Olejové prípravky Jannine obsahujú len prírodné komponenty. Všetky sú jedlé. Základ tvorí olivový olej, ktorý pokožku zjemňuje. Prípravky sú vytvorené na základe dlhodobej štúdie sveta byliniek, či iných prírodných zdrojov a ich pôsobenia. Aplikácia prírodných olejov je pre telo a pokožku najprirodzenejšia forma a spôsob používania. Ako prvý som vyskúšala olej na hydratáciu a revitalizáciu.

Logo Jannine



Olej na hydratáciu a revitalizáciu


Olej je v klasickej tmavej fľaši, šraubuje sa

Jannine - Olej na hydratáciu a revitalizáciu


Olej má 100 ml a je v tmavej fľaši, ktorá ho chráni pred pôsobením svetla. Má krásnu vôňu, veľmi mi pripomína leto niekde uprostred lúky :) Hovorím mu, že je multifunkčný, lebo:

  • dá sa používať ako masážny telový olej. Natierala som si ním celé ruky, pretože som bola nadšená jemnou vôňou, ktorá prevonia pokožku. Olej sa pomerne rýchlo vsiakol do pokožky, ktorá bola hladká na dotyk a hydratovaná,. Olej mi stačilo použiť až o deň, dva po poslednom použití. 
  • olej som vyskúšala aj pri vodnom kúpeli nôh. Do horúcej vody som si dala trochu oleja (ako vraví moja maminka, tak od oka), asi 20 minút som si užívala ničnerobenie, potom som nohy jemne osušila, len trochu nakrémovala. Výsledky sú viditeľné krátko po použití: pokožka je hydratovaná, zdravšia. Mňa trápi zhrubnutá koža na palcoch nôh, žiaľ, ako dôsledok mojej lásky k vysokým opätkom. Natierala som si ju týmto olejom, po krátkej chvíli zmäkla a ľahúčko som ju odstránila hoblíkom, nakrémovala a musím si zaklopať, natieram si palce pravidelne a koža je mäkšia, hladká. 
  • ja som olej vyskúšala aj na atopický ekzém. Keďže je hydratačný, neváhala som. Asi dve-tri hodiny pred zmývaním som si vmasírovala olej do vlasovej pokožky a nechala pôsobiť. Postupne sa mi odlúpila suchá pokožka, žiadne boľavé miesta nevznikli, nebolelo to.  Po zmytí som uvidela krásnu, hydratovanú pokožku bez jedinej šupinky. Samozrejme, už viem, že tento efekt nie je trvalý, no ani tri dni po použití som nezbadala také veľké suché plochy, ako som mala pred použitím. Zmenšili sa, menej svrbia, nepôsobia nápadne. Rozhodne olej neprestanem používať, už dávno som si nevšimla tak dlhotrvajúci efekt po použití nejakého výrobku.
  • trápia vás zarastajúce nechty na nohách? Mňa niekedy áno, i keď sa snažím dodržiavať všetky tie rady, ako sa správne starať o nechty. Olejom som si potrela kožu okolo nechtu, ktorá zmäkla a necht sa dal ľahšie a takmer bezbolestne vystrihnúť, koža odstrihnúť a výsledok je skvelý, pretože sa tak dá vyhnúť boľavý, hnisajúcim zápalom.
  • olej je vhodný aj  na zábal. Hlavne keď začína byť zima a veterno, všímam si, že moje nohy sú suchšie a ak sa náhodou nenakrémujem každý večer, vzniknú mi drobné šupinky. Snažím sa veľa piť, aby telu nechýbali tekutiny a vyberať si hydratačné produkty, ktoré dajú pokožke všetko, čo potrebuje. Nohy som si natrela olejom, zabalila do fólie a 20 minút nechala pôsobiť. Po zložení fólie som zvyšný olej vtrela do pokožky. Nuž, dva dni som sa nemusela krémovať, pokožka bola stále hydratovaná, bez jedinej známky suchosti. 
Hodnotenie? Olej je dokonalý! Už len pre ten zázrak s mojim atopickým ekzémom, pretože väčšina výrobkov dokázala vlasovú pokožku hydratovať deň, zriedkakedy dva. Pri oleji už tretí deň pozorujem len drobné suché miesta, ktoré ale nesvrbia. 
Olej si môžete kúpiť na jannine.sk, 100 ml balenie stojí 9,9. 

Poznáte oleje Jannine? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe