Orly - Polish Bond podkladový lak

21:40

Neviem ako vy, ale ja neznášam odlakovanie laku. Pre mňa je to úplne nudná, iba nutná činnosť, pri ktorej neraz strácam nervy, pretože občas sa mi nechty štiepia alebo ide lak len veľmi ťažko dole. Už viackrát som čítala, že nechty by sa mali odlakovať len jedenkrát týždenne, pretože ich to oslabuje. A úplne s tým súhlasím, pretože vidím, že moje nechty tým naozaj trpia. Tak som sa vydala na pátraciu akciu, aby som našla podkladový lak, ktorý nielenže predĺži životnosť farebného laku, ale zabráni aj zafarbeniu nechtov. 


Podkladový lak má 15 ml


So štetcom sa super pracuje



Orly - Polish Bond podkladový lak

Kupovala som si ho v Marionnaud spoločne s Orly lakom na nechty, ktorý sa stal mojím miláčikom a nedám naň dopustiť, lebo je to najkrajšia trblietková červená,akú som videla. Podobne ako lak Color Blast je v chutnom, zaguľatenom balení, ktoré má 15 ml. Je síce takej žltej farby, ale po nanesení na nechty ho nevidno, nezanecháva farebný povlak, iba akúsi gumovú vrstvu. 

Pred použitím podkladového laku použijem peeling na nechty a nechtovú kožičku, striedam si peeling od Yves Rocher a Essence, až potom nanášam podkladový lak. Keď trochu uschne, následne nanesiem farebný lak, ktorý výborne priľne k nechtu a nevytvárajú sa mi na ňom bublinky (neznášam ich, lebo sa ich potom nedá zbaviť). Zamilovala som si ho preto, lebo:

  • Orly je krásna kozmetika
  • lakovanie je zábavnejšie
  • lak vydrží na nechtoch 4-5 dní bez problémov, potom som si všimla olupovanie na konci nechtu, ale to je prirodzené, keďže umývam riad i seba :) Väčšinou konce len prelakujem a lak ešte pár dní vydrží
  • pre mňa je ale najpodstatnejšie, že nechty sa takmer nezafarbia. Mám nechty takmer biele, ako francúzsku manikúru a keďže milujem červené a výrazné tmavé laky, ľahko sa zafarbia. Mňa to potom hnevá, ak nemám náladu na lakovanie. Vtedy pôsobia, akoby boli fľakaté a nepomáha ani žiadna kúra či vybieľovací lak, potrebuje to len čas. A pri tomto laku som si všimla, že ani po použití krvavočerveného alebo toho čierneho nie je žiaden problém
Podkladový lak som kupovala v Marionnaud v piešťanskom Auparku a stála okolo 14 eur. Túto investíciu rozhodne neľutujem, lebo som maximálne spokojná.

Používate podkladové laky na nechty? 










You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe