Saloos - Lemon Tea Tree pleťová voda

20:03

Tento týždeň mám akýsi zakliaty, lebo som minula hneď niekoľko vynikajúcich pomocníkov. V kabelke sa mi minuli zmatňujúce obrúsky a pár dní som si zabúdala doplniť ich, Essence Jumbo linka mi po niekoľkých mesiacoch prestala písať, minula som fixačný sprej na make up,  náplaste na vyrážky, odličovacie mlieko a dnes som dorazila kvetinovú pleťovú vodu Saloos. 

Pleťovú vodu si môžete zakúpiť v rôznych baleniach, moje malo 50 ml



Ako pomáha


Saloos - Lemon Tea Tree pleťová voda



Tieto pleťové vody sú  skvelé. Mám ich doma niekoľko, hlavne levanduľová u mňa nesmie chýbať. Majú širokú škálu použitia, sú v baleniach s rozprašovačom i bez neho, malé balenia sú vynikajúce na cestovanie, nezaberú veľa miesta v poličke, sú pekné farebné. Každý z vás si vyberie, pleťové vody sú pre všetky typy pleti, riešia veľké množstvo problémov a vykúzlia dobrú náladu, pretože každá z nich má svojskú vôňu. Svojskú, krásnu, sviežu, kvetinovú.

Lemon Tea Tree je ideálna na mastnú a problematickú pleť. Používala som ju ráno, pred nanášaním make upu, ale ja večer ako posledný krok pri čistení pleti. Pleť jemne dočistí, zmatní ju, osvieži a prevonia. V lete sú kvetinové pleťové vody vynikajúce na osvieženie (stačí mať len rozprašovač) a upokojujú podráždenú pleť po depilácii i po holení. 

50 ml stojí okolo 4,15 eur.



Máte svoju obľúbenú kvetinovú vodu? :)







You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe