Ako som náhodou našla zaujímavý šampón

17:08

Nie raz som spomenula, ako ťažko sa mi hľadá šampón. Kvôli atopickému ekzému mi nie každý sadne a potom mi je ľúto, že nemôžem minúť to, čo som si kúpila. Celkom som si zvykla kupovať šampóny proti lupinám. Ekzém môžu trochu zmierniť, uľavia od svrbenia a aspoň na chvíľu zabúdam na to, ako veľmi dokážu tieto prejavy znepríjemniť život. Keď som si vyberala šampón proti lupinám od Alpecin, verila som, že bude zasa o niečo lepšie.






O šampóne Alpecin Medicinal Shampoo Concentrate Anti-Dandruff si môžete prečítať:

     "Koncentrovaný šampon proti lupům Alpecin Medicinal Shampoo Concentrate Anti-Dandruff. Šampon Alpecin Medicinal Shampoo Concentrate Anti-Dandruff šetrně čistí vlasy a odstraňuje lupy z vlasové pokožky. Složení obsahuje protilupové látky, které účinně působí proti tvorbě lupů. Zmírňuje svědění a podráždění. Po použití budou vlasy svěží a dokonale čisté.
Složení: salicyl
Použití: Aplikujte na vlhké vlasy. Jemně vmasírujte a poté důkladně opláchněte"
Keď sa to tak vezme, so šampónom sme si dosť padli do oka :) Mne sa zapáčil okamžite, najmä pre svoj netypický, zaujímavo tvarovaný obal. Je jednoduchý, biely, možno by som ho v obchode aj prehliadla. Má 200 ml, je menší, ľahší a celkom šikovný aj na cesty. Ani v kúpeľni mi nezabral veľa miesta. Na podobné menšie kúsky som si celkom zvykla, pretože do kúpeľne napracem viac a nie je to také nápadné, keď mi niečo nové pribudne :) Páči sa mi jeho vôňa. Mám rada svieže vône, ktoré tak nakopnú a prevoňajú vlasy. To sa šampónu darí. Pekne prevonia aj vzduch a aj to je jeden z dôvodov, prečo som ho rada používala. Nie je celkom riedky, takže sa nerozteká. Pení dobre, vytvára dosť bohatú penu na to, aby vlasy dôkladne umyla. Účinky by som rozdelila do dvoch skupín - na vlasy a na môj atopický ekzém. Na vlasy pôsobil blahodárne. Pekne ich umyje, lesknú sa, vyzerajú zdravo a sú jemné. Čo sa ekzému týka, no... Má úžasné upokojujúce účinky. Tesne po nanesení pokožka prestala svrbieť a niekoľko hodín takmer nesvrbela. Netrvalo to ale ani deň a svrbenie bolo také ako vždy. Suché miesta sa tvorili rovnako ako vždy, koža sa šupinkovala tak ako vždy. Čiže  s ekzémom mi veľmi nepomohol, ale myslím si, že s lupinami by to mohol byť efektívnejší boj. Každopádne som s ním ale viacmenej spokojná - vlasy sú krásne, pokožka chvíľku nesvrbí a stav ekzému sa nemenil (je super, že sa nezhoršil).
Plusy:
  • malý, šikovný a jednoduchý obal
  • príjemná svieža vôňa
  • dobrá konzistencia, nerozteká sa
  • upokojuje od svrbenia
  • vlasy sú čisté, jemné, prevoňané a zdravo vyzerajú

Mínusy:
  • zloženie
Na stránke http://www.parfemy-elnino.sk ho kúpite za 5,42.

Poznáte túto značku? Skúsili ste z nej niečo? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. hej hej, môj priateľ používal tento šampón ale v čiernom prevedení, tuším dačo s kofeínom na vypadávanie vlasov keď robil v Nemecku. Počula som, že už sa dá kúpiť aj u nás aj v kamenných predajniach, tak super, lebo mu vraj pomáhal :) mal hustejšie a pevnejšie vlasy z neho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten na vypadávanie vlasov ma zaujal. Asi si ho nájdem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe