Kokosová mňamka

17:21

Občas si predstavujem, ako rada by som sa na pár dní ocitla na nejakom exotickom ostrove ďaleko od civilizácie. Prebúdzal by ma šum mora a spev vtákov, cez deň by som v božskom tichu čítala, plávala, túlala sa a objavovala skryté krásy, v noci by som zaspávala pod hviezdami. Pochutnávala by som si na všetkom tom chutnom ovocí, ktoré doslova kričí, že je lahôdkou a pila by som kokosové mlieko. Práve kokosová lahôdka mi doma robí menší zámorský raj. Kokosový balzam na pery od Yves Rocher. 






O kokosovom balzame si môžete prečítať:

      "NECHAJTE PRÍRODU ROZMAZNÁVAŤ VAŠE PERY
VIAC AKO 82 % ZLOŽIEK RASTLINNÉHO PÔVODU

Nové balzamy na pery sú obohatené o maslo, vosk a olej rastlinného pôvodu a dodávajú tak dokonalú starostlivosť a pohodlie Vašim perám."


Keď sa balzamy objavili ako novinka, mala som doma čerešňový. Poslali nám ho na testovanie a mala som  možnosť zistiť, že farebný balzam pekne zafarbí pery a dodá im nežný červený odtieň. Preto som sa rozhodla, že chcem skúsiť aj balzam, ktorý ich nezafarbí. Vyberala som si medzi kokosom a vanilkou. Ich cena je lákavá, stoja dve eurá, mohla som si vziať oba. Už dlhšie sa ale snažím nakupovať s rozumom. Nekupujem všetko, čo chcem, najskôr miniem to, čo mám doma a radšej  si  tú vytúženú vec kúpim potom. Preto som si vzala len kokosový balzam a teraz, keď ho mám už len na dne, si s čistým svedomím môžem kúpiť aj vanilkový. Balzam mám v práci, používam ho niekoľkokrát denne, takže sa míňa dosť rýchlo. Je v pevnom plastovom obale, ktorý je odolný voči pádom a balzam dobre chráni. Je jednoduchý, ale pekný - zdobí ho kokosový orech. Je vysúvateľný, doteraz som nemala problém s tým, že by sa zasekával alebo kazil aj čerešňový výborne drží). Prežil aj najväčšie letné horúčavy, nemäkol a netopil sa. Vonia veľmi príjemne, sladko a kokosovo, ako sušienka. S chuťou je to už trochu horšie, tam už kokos veľmi nepripomína, ale zasa, nie je to rušivé ani nepríjemné, takže sa to dá prežiť. Ľahko kĺže po perách, nezanecháva na nich žiadnu farebnú stopu. Veľmi dobre ich hydratuje, zjemňuje a chráni red vplyvom počasia. Keď som mala pocit, že pery mám suché a napnuté, stačilo naniesť balzam a po pár minútach všetky nepríjemné pocity zmizli. Ostali mi len jemné a zdravo vyzerajúce pery. Chráni pred vysušovaním a ak pery vysušené sú, vďaka nemu sa rýchlejšie dostanú späť do formy :)

Plusy:
  • pekný obal
  • jemná a sladká vôňa
  • nevýrazná chuť, nie je rušivá
  • odolný voči pádom i vysokým teplotám
  • pery hydratuje, chráni, vyživuje, pomáha, ak sú suché a citlivé
Mínusy:
  • chýba mi zloženie

Balzam kúpite v kamennej predajni alebo v eshope, za 4,8 g balzamu zaplatíte 1,99.

Mali ste niektorú príchuť tohto balzamu? :)

You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. zlozenie by sa malo dat dohladat na strankach. na to nove som sa nedivala, ale to stare malo na prvom mieste paraffinum liquidum :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hľadala som kade tade, ale skôr mi chýba na slovenských stránkach :)

      Odstrániť
  2. Mám ho tiež a je super, rada ho používam. A celkom ma láka aj tá vanilka :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aj ja ho mam,som spokojna, super hydratuje :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Sice mám balzámů asi milion, ale tenhle mě orpavdu zaujal, protože miluju kokos. Kůli svojí peněžence doufám, že ho v pondělí neseženu :D
    Double Infinity

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našťastie nie je veľmi drahý, takže si môžeme dopriať :)

      Odstrániť
  5. tento balzam mám od Yves Rocher najradšej :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe