Októbrová krabička krásy :)

14:28

Sú dni, kedy je všetko o niečo černejšie ako naozaj. V posledných týždňoch by som vám o takých mohla rozprávať hodiny. Nie som typ človeka, ktorý by sa potreboval sťažovať. Učím sa zaťať zuby a ísť ďalej. Našťastie, sú drobnosti, ktoré rozjasnia deň. Ako krabička krásy od Biobeauty :)







Vynikajúca krabička bude úložným boxom na moje drobnosti, najmä na dekoratívnu kozmetiku. Ako prvý produkt, ktorý som vytiahla, aby som ho obdivovala, je zubná kefka Curanatura. Po tejto bambusovej kefke som túžila už dávno, lebo som sa dočítala, že je veľmi dobrá pre ľudí s krvácajúcimi ďasnami. Teším sa, keď ju začnem používať s mojimi prírodnými pastami :)



Cosm´etika je vegánska značka ponúkajúca nádhernú dekoratívnu kozmetiku. Poškuľujem po nej už pár mesiacov, ale vždy som si našla výhovorku, prečo ešte nenakupovať. A hľa,  ocitla sa v krabičke krásy a vyzerá výborne! Očnú linku som skúsila zatiaľ na ruku a dať dolu ju bolo umenie, tak dobre držala. Teším sa, ako sa ňou zajtra nalíčim. 



Jednou zo vzoriek je výborné sérum na bielenie zubov od Dulcie. Recenziu naň nájdete na blogu, vrelo ho odporúčam.


Soaphoriu milujem a teším sa na túto soľ! Maličké balenie ukrýva skutočne voňavý poklad, mala som už niekoľko solí a všetky voňali láskou k prírode.


Univerzálny levanduľový balzam pohladil moju dušu a rozšíril moju zbierku levanduľova o ďalší kvalitný produkt. I keď je len vzorka, je ho požehnane, lebo sa míňa pomaly. Mala som babičkin balzam, bol super, voňavý, užitočný a míňal sa dlho. Zdá sa, že mám na obzore ďalšiu kozmetickú lásku :)


Krabička sa nezaobíde bez super vzoriek, vďaka ktorým skúsim a usúdim, či kúpim plné balenie. Teším sa najmä na vzorku so žirafkou :)

A nakoniec, nesmiem zabudnúť na zľavové kupóny na na nákup v BioBeauty a na jednej ďalšej stránke.

Celkový dojem? Úžasný! Stále hovorím, že človek nevie, čo mu krabička krásy ponúkne, ale bude veľmi spokojný :) Teším sa na skúšanie nových vecí a určite sa dozviete, aké sú.

Kupujete si podobné krabičky? :)

You Might Also Like

20 Vaše komentáre

  1. Curanatura sú fajn kefky, mám už druhú v poradí, avšak nemôžem povedať, že by nejako zabráňovala krvácaniu ďasien. Netuším kto ti to povedal, ale mne krvácajú aj naďalej, možno by som povedala, že na začiatku používania dokonca trošičku viac ako obyčajne. Teraz je to už v norme, ale krvácajú trocha stále.. Aj napriek tomu ale radšej mám v puse prírodnú kefku bez kadejakej chémie. Kým som nespoznala curanatura, používala som výhradne curaprox. Avšak nemôžem ich porovnávať, každá z nich má svoje špecifiká, ani sa nedá povedať ktorá mi vyhovuje viac. Treba vyskúšať a človek uvidí čo sa mu viac pozdáva :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, sama kefka neurobí s krvácaním dokopy nič :) Na to je treba ako šetrnú, mäkšiu kefku, tak aj dobrú pastu. Moja paradentóza ma vydesila, preto si dávam veľký pozor a už mesiace mi ďasná nekrvácali.Keby mi stále krvácali ďasná, išla by som sa kvôli tomu poradiť, lebo to môže urobiť veľké škody.

      Odstrániť
  2. Krásný balíček :) Už jen ta krabice vypadá moc pěkně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám ráda takové balíčky s překvapením. :-) Box by mě taky potěšil.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezká krabička! Dost mě zaujal ten kartáček :)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ešte ju ani nemam doma a to som ju objednávala vo štvrtok a vďaka vašej recenzii som už sklamaná :-( . Vidím že vyrobky mi vobec nesadli, no aspoň som sa poučila. Druhý krát si nekupim mačku vo vreci, hedine ma zaujala pasta od Dulcie ale plne balenie by ma vyšlo lacnejšie :-/ no čo už... :'(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už len ten univerzálny balzam je úplná pecka na zimu :) Sérum je super spolu s kefkou a ak s niečím nie si spokojná, odlož si to ako darček, určite to niekto iný ocení :) Nie je to mačka vo vreci, ale krabička prekvapení. Ak niečo nesadne, posuniem to ďalej, ta takú super cenu by som to nezohnala :)

      Odstrániť
  6. Ja som si objednala teraz krabičku od babičkina záhrada a som zvedavá čo mi príde ,bude to moja prvá takáto krabička :). Táto bola veľmi pekná ,všetko by som využila :)
    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z babičkinej záhrady som si ju ešte nekúpila, možno časom :)

      Odstrániť
  7. Bambusová kefka vyzerá super a je strašne zlatá. :)

    Pozývam ťa na môj blog: http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já boxy s překvapením miluji, teď aktuálně čekám Brandnooz box, Glanc box a box z kupkosmetiku.cz. Takže kdo máte rády rozbalovací články-sledujte www.siraelxy.blogspot.cz
    Mimochodem, dnes jsem tvůj blog objevila a sleduji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uf, to je kopec boxov :) Ja som tak za jeden mesačne, ak sú prostriedky :)

      Odstrániť
  9. Veganská kosmetika zní skvěle, ale box se mi zdá celkem chudý

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe