Opäť zas raz krásna limitka

18:46

Balea nás pravidelne zásobuje krásnymi a zaujímavými limitovanými edíciami, ktoré sa oplatí skúsiť. Tento raz to budú odličovacie obrúsky Secret Garden, ktoré kúpite spolu s boxíkom za príjemnú cenu. Raz som si podobné balenie kúpila (bolo to buď niekedy minulý rok alebo začiatkom tohto) a zapáčilo sa mi to. Okrem boxíku boli v balení aj dva kusy odličovacích obrúskov, na ktoré nedám dopustiť. Práve obrúskami sa odličujem najradšej, lebo mi prídu veľmi praktické - miesto niekoľkých vatových tampónov mi stačí jeden obrúsok a ak je už náhodou trochu suchší (tie spodné bývajú obyčajne trochu vysušené), pridám len kvapku micelárnej vody alebo dvojfázového odličovača.









Odličovacie obrúsky Secret Garden by podľa mňa mali byť naozaj tajomné ako záhrada úkrývajúca najvoňavejšie poklady. Žltý obal boxu evokuje leto, niečo živé, hravé a veselé, čo povzbudí náladu a vyčaruje úsmev na tvári. Boxík priniesol ešte kúsok letnej náladu do kúpeľne a som veľmi rada, že tento raz sa limitka nesie aj v takejto sviežej farbičke. Už názov napovedá, akú vôňu treba očakávať. Je jemná, zaujímavá a zodpovedá svojmu názvu. Nie že by som pri odličovacích obrúskoch potrebovala nejakú extra vôňu, ale určite poteší a spríjemní odličovanie. Obrúsky sú pevné, netrhajú sa a netrčia z nich vlákna, ktoré by mohli narobiť nepríjemnú šarapatu, keby sa dostali do oka. Keď otvoríte balenie, vrchné obrúsky sú veľmi dobre vlhčené. Z  tváre s nimi poľahky odstránite make up. Pleť nepodráždia, nespôsobujú začervenanie ani nevysušujú. Dobre odlíčia a zanechajú príjemný pocit sviežosti. S ubúdajúcimi obrúskami ale môže nastať to, že budú trochu suchšie. Vtedy pridám zo dve kvapky odličovača alebo micelárnej vody. Odličujem si s nimi aj oči. Je síce pravda, že na to sú suché ( na make up to stačí, ale na ceruzku či riasenku nie), ale po pridaní odličovača je to super. Vyhovuje mi aj to, že na odlíčenie očí mi stačí jeden obrúsok, nepotrebujem niekoľko vatových tampónov. V očiach neštípe, odlíčim sa rýchlo. Jedno balenie mi zhruba mesiac vydrží. Obrúsky hodnotím celkom pozitívne, i keď by mohli byť ešte trochu lepšie vlhčené.
Plusy:
  • dvojbalenie s boxom
  • pekné hravé farby
  • príjemná vôňa
  • pevné obrúsky sa netrhajú, netrčia z nich vlákna
  • celkom dobre vlhčené
  • odlíčia make up, pleť je čistá a svieža
  • neštípu, nedráždia

Mínusy:
  • dajú sa s nimi odlíčiť aj oči, ale treba pridať micelárnu vodu alebo odličovač
Obrúsky kúpite vo svojej DM za 2,99.

Máte doma svoj boxík s odličovacími obrúskami? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Mám je už cca 2 měsíc a za mě obrovské mínus :-/ ubrousky odlíčí minimálně oči vůbec .. a strašně štípou zkoušela jsem je několikrát a prostě se to nedá :-( Já je nedoporučuji .. a to moje pleť není nijak citlivá vydrží toho docela dost ale tohle prostě ne . KlarissAddell

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa z nej oči vôbec neštípu, ale keď chcem odlíčiť oči, musím pridať micelárku alebo odličovač a je to super :) A make up mi odlíčia v pohode.

      Odstrániť
  2. Já bych si ty ubrousky koupila asi jen kvůli boxu. :-D Jinak mám raději klasický tampon a micelárku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám veľmi rada obrúsky :) Tieto sú priemerné, ale box mám už tretí :)

      Odstrániť
  3. Od Balei som neskúšala ešte odličovacie obrúsky. Mám rada detské vlhčené ,tie sú úžasné. Ale limitky má Dm-ko veľmi pekné, hlavne kvôli vôni :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Niektoré balenie je fajn, iné menej vlhčené, ale celkovo s nimi problém nemám :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe