Úžasná pleťová pena

14:26

V poslednej dobe sa mi stáva častejšie, že ma nejaký kozmetický produkt nadchne od okamihu, ako ho prvý raz ovoniam. Pri prírodnej kozmetike  to nie je nič výnimočné, pretože do kelímku dokážu výrobcovia ukryť kus prírody a kusisko pokladov pre zdravú a krásnu pokožku. Čistiaca pleťová pena pre citlivú pleť od Soaphorie bola výborná, ale veľmi nevoňala. Keď som sa ale dostala k pene pre zmiešanú pleť, bola som vo voňavom siedmom nebi.





O čostiacej pene pre zmiešanú pleť si môžete prečítať:

       "Čistiaca pena k prečisteniu pórov a navráteniu rovnováhy pleti so zeleným ílom. Vďaka obsahu ílového podielu reguluje nadbytočnú tvorbu mazu a nastavuje rovnováhu pleti a problémových partií. Nechtíkový v kombinácii s a tamanu olejom účinne zatočia s kožnými problémami vďaka svojimi protizápalovými a regeneračnými účinkami. Zatiaľ čo pupalkový olej navráti elasticitu a pružnosť pleti. Esenciálne oleje rozmarínu, bergamotu a limetky rozjasnia, osviežia, stiahnu rozšírené póry, tonizujú a podčiarknu čistiace a antibakteriálne účinky. Jemné čistiace peny na tvár sú určené na každodenné použitie, efektívne odstraňujú make-up a nečistoty. Hustá krémová konzistencia obohatená o cenné aktívne látky a oleje je navrhnutá presne podľa typológie pleti, ktorú zanecháva hladkú, žiarivo sviežu a viditeľne hydratovanú. Primerané množstvo sa nanesie na tvár krúživými pohybmi pomocou rúk, hubky či kefy a následne sa opláchne vlažnou vodou."


Dávno ma niečo nenadchlo tak veľmi ako čistiace peny. Mám druhú a som nadšená z toho, ako úžasne pôsobia na pleť. Pena má 125 ml a je v sklenom obale s kvalitným uzatváraním - vrchnák drží ako kliešť a dôkladne chráni obsah. Je na vás, či obal vrátite, aby sa mohol opätovne použiť, ale vám poslúži doma, lebo nielen pekne vyzerá, ale aj dobre poslúži. Pri prvom otvorení ma najskôr zaujala krásna vôňa. Svieža, intenzívna, ale nie rušivá - presne taká je. Dokáže povzbudiť nielen pleť, ale aj myseľ, je návyková a moja obľúbená. Konzistencia je dosť tuhá, ale stačí trocha vody a vytvoríte bohatú penu, ktorá sa postará o pleť. Peny stačí len kúsok, takže jedno balenie vydrží aj pri dennom používaní dosť dlho. Použitie je veľmi jednoduché. Malé množstvo peny napeňte (krúživými pohybmi rúk alebo kefky, odporúčam kefku pre hĺbkovejšie čistenie) a umývajte si tvár. Odporúčam vyhnúť sa očiam, pretože v nich ma pena štípala. To je dôvod, pre ktorý penou odstraňujem len make up, nie aj riasenku či tiene. Nepovažujem to však za priveľké mínus, pretože na odlíčenie očí mám najradšej dvojfázové odličovače alebo kvalitnú micelárnu vodu. Pri pravidelnom používaní sa relatívne rýchlo dostaví viditeľné zlepšenie pleti. V prvom rade som si všimla podstatne krajší nos, lebo čierne bodky sa redukujú a póry ostávajú stiahnuté. Pleť je čistejšia, vďaka čomu nevznikajú nové vyrážky. Ostáva svieža a rozjasnená. Tiež je hydratovaná, jemnejšia, linky sú vyhladené. Ľahšie a rýchlejšie sa hojí a ostáva matná. Mala som dve peny - pre citlivú a zmiešanú pleť. Tá pre citlivú pleť bola skvelá, ale táto je úžasná! Presne platí, že kozmetiku si treba vyberať najmä podľa typu pleti, lebo vtedy vidno, aké zázraky dokáže :)
Plusy:
  • pekný sklený obal (dá sa vrátiť)
  • úžasná svieža vôňa
  • dobrá hustá konzistecia
  • ľahká aplikácia
  • malý kúsok krému vytvára bohatú penu
  • odličuje, čistí, zjemňuje, zmatňuje, hydratuje pleť

Mínusy:
  • štípe v očiach, nie je na odličovanie očí
Čistiacu penu kúpite v eshope Soaphorie alebo  v partnerských predajniach za 12,90.

Skúsili ste už soaphoristickú čistiacu penu? :)



You Might Also Like

12 Vaše komentáre

  1. Ta vypadá skvěle!! Asi si jí koupím :-))

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Stale iba citam o tejto znacke a stale som si nic nekupila. Tato pena je vsak ako stvorena pre moju plet, tak som zvedava, kedy skonci na mojej policke. :-)
    ❀kaviareň❀

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo ti ju odporúčam :) Nielen túto konkrétnu pleťovú penu, ale všetky produkty. Ja mám veľmi rada telové peelingy, sprchové gély, suflé a bambucké maslo. Fakt sa do toho oplatí investovať, pri mojej prvej objednávke som ani len netušila, ako veľmi si túto značku obľúbim :)

      Odstrániť
  3. Po tejto pene už dlho pokukujem :) keď sa mi minie Alverde čistiaca pena (tá s jabĺčkom :D) tak pôjdem do tejto ^^ inak mňa oči štípali aj z tej Alverde ale pokiaľ ich neotváraš počas umývania tak je to ok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tá pena štípala aj na pleti a tiež mi ju trochu sťahovala. Ale inak sa mi veľmi páčila, Alverde má veľmi pekné produkty, ktoré alebo miluješ, alebo neznášaš :) Táto pena je bomba. Dávno som nemala taký super produkt na čistenie pleti :)

      Odstrániť
  4. Ja rozmyslam nad masklu a olejmi od tejto znacky :) paci sa mi zlozenie aj dizajn vyrobkov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vrelo odporúčam, momentálne mám levanduľový a bavlníkový :)

      Odstrániť
  5. tiež ju plánujem vyskúšať, počula som o tejto značke len samé chvály:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Táto pena je supe na čistenie pleti, začala som ju používať a hneď som si všimla, ako doslova ničí všetky nedokonalosti, ale bohužiaľ ničí aj moje oči a očné okolie a nech sa akokoľvek snažím vyhnúť tým častiam tváre, stačí keď už oplachujem tvár vodou a dostanú sa mi len zvyšky na viečka a idem zomrieť od bolesti, po vyčistení ešte dlho cítim bolesť a silné podráždenie v okolí očí (a začali sa mi tvoriť na viečkach veľké šupiny a zrohovatená koža) a kvôli tomu ju používať už nechcem a radšej ju chcem posunúť ďalej niekomu, kto nemá tak citlivé očné okolie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, niečo ti zo zloženie veľmi škodí. Niekedy sa ťažko vyberá prírodná kozmetika.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe