Mini krémik so sebou

16:40

Malé, milé a praktické veci si kupujem rada. Nemôžem povedať, že by pri kúpe zavážil obal, ale keď vidím niečo krásne, nemôžem si občas pomôcť a jednoducho to musím mať. Presne takým výrobkom je krém na ruky so sebou od Soaphorie. Niečo tak milé a premyslené som už dlho nevidela. Obal je pritom úplne jednoduchý. Ale nesie v sebe dávku roztomilosti a praktickosti. 







Krém som sa rozhodla skúsiť hneď, ako som naň na stránke narazila. Veľmi sa mi zapáčilo, že má len 30 ml, takže do kabelky je ideálny a keďže s Riškom sa pomerne dosť túlame, snažím sa napratať si do tašky čo najviac čo najmenších vecí. Čo ma na ňom tak uchvátilo? V prvom rade rozkošný obal. Je biely, plastový a etiketa na ňom hrá farbami. Sú na nej ruky, upúta pozornosť  a naozaj platí, že v jednoduchosti je krása. K obalu je pripevnený malý štipec, ktorým krém ľahko pripevníte v kabelke i taštičke do vrecka, aby sa nikde nemotal a pekne ostal na mieste. Je síce pravda, že je hlavne na to, aby ste si ho nosili so sebou, ale rada ho mám na poličke a pripevním si ho tak, aby som ho mala na očiach. Vonia veľmi jemne, ako príroda, nevtieravo a nežne. Je to jedna z tých vôní, ktoré prevoňajú pokožku a rozplynú sa ako jarná hmla. Konzistencia je veľmi dobrá. Krém z tuby nevyteká, nie je teda celkom riedky. Dá sa dobre vytlačiť von, i keď sa trochu obávam toho, ako to pôjde, keď bude krému menej. Obal je síce krásny, ale tvrdší, takže možno to bude trochu boj. A možno nie, nechám sa prekvapiť. Krém sa ľahko rozotiera, veľmi rýchlo sa vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný ani lepkavý film. Po použití je pokožka rúk jemná a vláčna. Hydratácia je postačujúca, pomáha hydratovať aj jemnú nechtovú kožtičku. Celkovo hodnotím krém ako veľmi vydarený. Je super na cesty, ale pekne  vyzerá aj doma na poličke, a vlastnosti sú, ako som už pri Soaphorii zvyknutá, veľmi dobré.

Plusy:
  • pekný obal
  • praktický štipec na pripnutie krému
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne
  • pokožka ostáva jemná, hydratovaná, vláčna

Mínusy
  • trochu sa bojím toho, ako dostanem von všetok krém, lebo tuba je tvrdšia
Krém kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach. Za 30 ml zaplatíte 3 eurá.

Páči sa vám tento drobec? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe