Vitajte v ružovom kráľovstve

11:54

V zime podstatne viac siaham po krémoch na ruky. Ruky si nekrémujem len večer pred spaním, ale aj v priebehu dňa. V lete stačí raz, v zime viac. Ruky sú suché, červené, pália, môžu svrbieť a bolieť, preto potrebujú zvláštnu pozornosť a starostlivosť. Krém na ruky s vôňou ruží nielen krásne vonia, ale o ruky sa aj patrične stará.








O kréme na ruky si môžete prečítať:

      "Krém na ruky obsahuje prírodnú ružovú vodu, ktorá má antibakteriálne a upokojujúce účinky. Vďaka mandľovému oleju, glycerínu, nechtíkovému a rozmarínovému extraktu je pokožka rúk intenzívne ošetrená, zjemnená a chránená pred nepriaznivými klimatickými vplyvmi. Tento krém poskytuje jedinečný pocit komfortu ošetrených rúk a obnovuje elasticitu suchej, poškodenej a namáhanej pokožky rúk. Prípravok je BEZ PARABÉNOV.

Zloženie:Aqua, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Calendula Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Acrylates, C10-30 Alkyl Acrylate Cross Polymer, Triethanolamine, BHT, Parfum, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Isoeugenol, Cocos Nucifera Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Methylisothiazolinone, Limonene."

V krásnej krabičke ozdobenej ružami sa nachádza biela tuba s obsahom 75 ml. Je jednoduchá biela, ale vyzerá elegantne a pekne. Je vysoká a štíhla, rada ju so sebou nosím aj na cesty a v poličke zaberie minimum miesta. Možno to vyznie vtipne, ale obľúbila som si ho aj pre jeho štíhlosť a eleganciu :) Krém je biely, hustý, ale ľahký, dobre sa rozotiera. Vonia nádherne, podobne ako soľ či sprchový gél, aj on je neskutočne ružový. Je to ako voňavý záhon damašskej ruže, tak krásny a tak uveriteľný, až mám občas pocit, akoby som mala pred sebou ruže, nie kozmetický produkt. Vôňa a skvelá konzistencia z krému robia ašpiranta na milé kozmetické prekvapenie roku 2016. K ďalším kladom patrí aj to, že krém sa výborne a rýchlo vsiakne, čo oceňujem aj v práci, keď si ruky po umytí krémujem. Nezanecháva mastný ani lepkavý film a čo mám ozaj rada - nezanecháva taký ten vŕzgavý film, ktorý chráni ruky. Prekrásne ich prevonia, dobre ich hydratuje, zjemňuje a chráni pred chladným a veterným počasím. Za mínus považujem len niektoré látky v zložení.

Plusy:

  • pekný štíhly obal
  • prekrásna vôňa
  • dobrá konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne bez mastného a lepkavého pocitu
  • hydratuje, zjemňuje a chráni pokožku
Mínusy:
  • zloženie
Krém na ruky kúpite na stránke Bioruža, kde 75 ml krém stojí 1,38 eur.

Aký krém na ruky zbožňujete? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Tiež som si od nich vybrala pár produktov a sú fajn, len to zloženie štve aj mňa :/. Inak momentálne používam krém na ruky od weledy s granátovým jablkom :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krém vypadá fakt krásně :) škoda, že nemůžu cítit tu vůni :)

    eL

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe