Tipy na nákup: Ako na krajšiu izbu

18:14

Veľa ľudí vám povie, že nezáleží na tom, čo človek má, ale koho má. Úplne sa s tým stotožňujem, pretože to najdoležitejšie v mojom živote je zdravie a rodina. Odkedy mám Richarda, mám pocit, že naozaj žijem. Neprežívam, ale žijem. Keď som zistila, že môj život už nikdy nebude celkom normálny, lebo choroba mi to nedovolí, prehodnotila som veľmi veľa vecí. Pokojný domov je veľmi dôležitý. Je to miesto, kde s mojimi najdrahšími načerpám novú energiu. Budujeme ho, skrášľujeme, chceme sa tam cítiť čo najlepšie. Občas si rada kúpim krásnu vec, ktorá interiér nielen oživí, ale splní aj nejaký účel. Rada sa kochám pohľadom na tie drobnosti, ktoré robia deň krajším a rozjasnia ho. Dnes vám ukážem najnovšie prírastky do rodiny, ktoré ocenia milovníčky bižutérie a knihomoľky.








Začnem stojanom na bižutériu. Ani sa to možno nezdá, ale je to dosť dôležitá vec. Bižutéria nemá takú životnosť, akoby som občas chcela a niektoré úkony ju ešte aj skracujú - voda, parfumy, mydlo, keď sa o seba otiera alebo je na sebe poukladaná. To všetko môže viesť k oteru, sčerneniu alebo zoxidovaniu. Už pred rokmi som začala bižutériu systematicky ukladať do rôznych stojanov. Ako však niekedy ubúda, tak aj pribúda. Doma sme stále tri baby a tak je aj bižutérie podstatne viac. Na pekné náušnice si veľmi potrpím a z domu bez nich nevyjdem, lebo sa cítim nahá. Preto sa o ne príkladne starám a zaobstarala som im už niekoľko stojanov, naposledy tohto krásneho čierneho fešáka. Dá sa naň zavesiť 24 párov ako visiacich, tak aj napichovacích náušníc. Vybrať si môžete čierny, biely alebo ružový. Na vrchnú časť som zavesila náramky, ale pokojne by som tam mohla dať aj retiazky, len nie tie dlhé - iba tie krátke. Nezaberá veľa miesta, lebo je vyšší a pekne vyzerá. Nepovažujem ho len za pomocníka, ale aj peknú ozdobu stolíka. Stojí 9,90, čo je dosť prijateľná cena na to, koľko párov náušníc tam dostanem. Prešla som si ponuky viacerých obchodov a hoci cena je podobná ako pri tomto stojane, vmestí sa tam toho podstatne menej.

Druhou malou radosťou je nádherná handmade záložka. Na stránke je výber dosť veľký. Nájdete tam krásne záložky s korálkami či ornamentmi. Kovová časť sa vkladá do knihy a vytŕča ozdobná časť. Sú nádherné, ale keďže jednu takú som dostala k narodeninám, pozrela som sa lepšie na háčkované záložky. Z mnohých farieb kvetov som sa rozhodla pre červený kvet. Má asi 30 cm, dlhá šnúrka je lákadlom aj pre moju mačku (preto je záložka buď v knihe, alebo na poličke ako ozdoba tak, aby ju Aida nevidela). Z knihy trčí kvet pripomínajúci ružu a naozaj to nádherne vyzerá. Táto handmade tvorba je pre mňa nesmierne zaujímavá, keďže ja som na háčkovanie, šitie aj pletenie značne ľavá a netrúfam si na to. Táto krásna ozdoba stojí 3,90 a určite ňou potešíte nejedného knihomoľa, ktorý potrebuje sofistikované značenie rozčítanej stránky :)
Oba krásne produkty kúpite v eshope http://www.eshopstore.sk/, kde rada nakupujem nielen pre seba, ale zháňam tam darčeky pre ženskú časť rodiny či pre kamarátky.
Ako skladujete náušničky? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Taky mám v pokoji stojan na náušnice, ale už je plný :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten stojan na bižutériu je prekrásny (:

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten stojánek na náušnice by se mi hodil. Jeden doma mám, který jsem si dělala sama a je plný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež pár stojanov vyrobila, ale rada si kúpim ďalší, lebo náušnice pribúdajú :)

      Odstrániť
  4. Nějaký takový stojánek na náušnice si plánuji pořídit.. Akorát v bílé barvě :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj taký mali :) Mne by sa vedel fialkový páčiť, takú mám izbu.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe