Ľahučký obláčik

18:26

Prichádza leto. Teplo, slnko, voda. Mojito a čítanie do noci na záhradnej hojdačke. Pokoj, ktorý prichádza s letnou bezstarostnosťou. Do života sa vkráda väčší optimizmus, väčšia chuť spoznať nové a nepoznané, túlať sa a užívať si voľné chvíle plnými dúškami. S vyššími teplotami sa skracujú sukne, nohavice, rukávy na tričkách a každá z nás chce svetu ukázať krásnu a zdravo vyzerajúcu pokožku. V teple potrebuje hydratáciu, aby bola krásna ako na pohľad, tak na dotyk. S telovými prípravkami od Baley nemám veľa skúseností, o to viac som sa tešila na telovú penu - Body mousse s hroznovým a s jojobovým olejom.







Každý mesiac sa na pultoch DM drogérie objavujú novinky, ktoré zaujmú nielen dobrými cenami, ale aj peknými obalmi či sviežimi vôňami. Aj telová pena má pekný, letno pôsobiaci obal. Navyše, je dosť pevný a praktický, lebo po minutí ho použijem na odkladanie rôznych drobností. Pena obsahuje hroznový a jojobový olej, ktoré sa majú postarať o to, aby bola pokožka hydratovaná a pevnejšia, hroznový olej tiež zabraňuje predčasnému starnutiu a vďaka antioxidantom chráni pokožku. Kombinácia vynikajúcich olejov mala byť zárukou, že ma čaká výnimočný produkt. Pod viečkom sa nachádzala ešte alobalová vrstva, ktorej som sa rýchlo zbavila, lebo na nej sa vždy iba porežem (viete ako, šikovným patrí svet). Alobal odhalí krémov penu, ktorá vyzerá ako lahodný krém na zákusky. Nielen smotanovou farbou, ale aj ľahkou nadýchanou konzistenciou. A vôňou! Ani neviem, k čomu by som ju prirovnala, ale je prekrásna, jemná a ľahká, nie je vtieravá ani rušivá. Teraz patrí k mojim najobľúbenejším telovým produktom a som si istá, že za pár týždňov po pene nebude ani stopy. Na leto je totiž ako stvorená. Ľahučký obláčik sa rýchlo rozotrie a veľmi rýchlo vsiakne do pokožky. Bez mastného a lepkavého pocitu, ostáva len hodvábne jemná a vláčna pokožka. Je hydratovaná a po suchých miestach niet ani stopy. Ideálna je aj na suché lakte a kolená, pretože suchej pokožke nielen dodá potrebnú hydratáciu, ale predchádza aj vysušovaniu. Balea zasa raz ukázala, že vie, ako na to :)

Plusy:

  • pekný obal
  • krásna vôňa
  • obsah jojobového a hroznového oleja
  • skvelá nadýchaná konzistencia
  • ľahko sa vstrebáva do pokožky, neostáva lepkavý ani mastný pocit
  • hydratuje, zjemňuje, vyživuje pokožku, predchádza jej vysušovaniu
  • cena
Mínusy:
  • nenašla som
V DM drogérii penu kúpite za 2,59 €.

Zaujala vás telová pena? :)

You Might Also Like

1 Vaše komentáre

  1. Jojo tento poklad na mě čeká v mé zázračné skřínce plné kosmetiky, už se na něj moc těším, možná si ho vezmu s sebou na dovolenou.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe