Sviežo v lete

18:56

S pribúdajúcimi teplotami hľadáme rôzne spôsoby, ako sa osviežiť. Tropické letá vraj u nás  nebudú ničím výnimočným a máme sa pripraviť na to, že to bude len horšie a horšie. Iné je to doma, iné v práci. Doma mi stačia plavky, mraznička naložená ľadom, ventilátor, mojito a slnečník. V práci treba šaty, aspoň ventilátor nám dali, takže keď už nič iné, aspoň sa ovievame. O ľade môžem len snívať, aj chladnička sa nám kazí a pitný režim znamená voda z vodovodu. Dermálna voda je fajn, keď je z chladničky, lebo osvieži a ochladí. Ziaja prináša dve novinky na leto - chladivý alebo osviežujúci sprej. Boli výzvou, pretože keby naozaj ten jeden chladil, stal by sa letným obľúbencom.









Oba spreje sú v obaloch s rozprašovačom, ktorý sa, našťastie nezasekáva a ľahko sa stláča. Ich obaly sú si veľmi podobné, rozdielne je len písmo a popis. Keď si niektorý beriem so sebou do kabelky, pozerám len na farbu :) Zelený je osviežujúci, zeleno - žltý je chladivý. Osviežujúci je s bylinkami a citrusmi, chladivý je skôr citrusový. Myšlienka je vskutku famózna, aký je výsledok? Spreje voňajú pekne. Každý má svojskú vôňu, ktorá nepôsobí umelo, násilne ani výrazne. Ideálne na leto, kedy mi výraznejšie vône veľmi prekážajú a siaham po ľahších verziách. Na pokožke neštípu. Vhodné sú na tvár i na pokožku celého tela. Môžete ich použiť aj do vlasov - pekne ich prevoňajú a zlepšia tak náladu. Mám radšej ten chladivý. Lebo naozaj chladí. Krátko po nastriekaní pocítim príjemný chladivý pocit, ktorý chvíľku pretrváva a uľaví tak od tepla. Mám ho rada aj po cvičení, nosím ho so sebou na prechádzky i do záhrady, pretože rýchlo a efektívne vykoná to, čo má :) Osviežujúci tiež nie je zlý, pokožku osvieži, prevonia a vonia fakt pekne. Akurát som si ho obľúbila o chlp menej ako jeho chladivé dvojča. Musím povedať, že na leto je to perfektná novinka. Poteší, osvieži, prevonia. Super sú na dovolenku alebo na túlačky. Možno budete trochu viac voňať hmyzu, ale nie je to až taká katastrofa. Vrelo odporúčam :)

Plusy:
  • dva druhy spreju
  • šikovná pumpička, nezasekla sa ani raz
  • príjemná vôňa
  • vhodné na pokožku celého tela, aj na tvár
  • na pokožke neštípu
  • osviežia, jeden aj chladí
  • vhodné počas celého horúceho dňa, na prechádzkach, výletoch, po cvičení, pri pobyte na záhrade a vlastne, kedykoľvek, keď máte náladu

Mínusy:
  • nenašla som

Viac informácií nájdete na stránke www.ziaja.sk. Všetky produkty sú dostupné aj v eshope http://www.fortis-slovakia.com/.  Predajne Ziaja pre Teba nájdete v : Shopping park Aupark Košice, Obchodné centrum FORUM Poprad, Nákupné centrum CITY ARENA Trnava a novootvorená predajňa v OD PRIOR Trenčín.


Používate podobné spreje? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe