Arnika a propolis v úžasnom kréme

16:35

Konečne nás opúšťa zima. Chlad. Sneh. Vietor. Brrr. Neznášam ich. Som narodená v zime, ale nepadli sme si do oka. Omnoho radšej mám jar, leto a tú časť jesene, kedy nie je zima :) Všetko ostatné len mlčky (občas frflavo) prečkám. Vždy sa teším na okamih, kedy vymením čižmy za lodičky. A ešte radšej lodičky za sandále. Je to tiež skúška odvahy, či ukážem svetu svoje päty. Lebo po chladnom počasí bývajú suché. A v chladnom počasí mi je zima, lebo hneď vhupnem do ponožiek a len občas sa prinútim natrieť si nohy. Keď je trochu teplejšie, nezabudnem :) (väčšinou). Keďže doma mi  záhadne miznú krémy na ruky, nohy a občas aj balzam na pery, pravidelne musím dokladať zásoby. Naposledy mi do oka padol neskutočne krásny krém na nohy.









 O kréme na nohy Arnika&Propolis od my – sys si môžete prečítať:

       "Výživný a antiseptický krém na nohy, chodidlá a zhrubnuté päty s výťažkom arniky, s propolisom, so sviežou mätovou, čajovníkovou a citrónovou silicou a vitamínom E. Môžete ho využiť na boľavé kŕčové žily, unavené a ťažké nohy, na zjemnenie a udržiavanie jemnej kože na chodidlách, proti praskajúcej koži na pätách. Hlavné účinné zložky:
Panenský bio kokosový olej ľahko sa vstrebáva a má hydratačné a výživné účinky, pôsobí tiež ako dezodorant, zabraňuje vzniku baktérií, mykóz.
Arnikový macerát pôsobí proti bolesti, opuchom, modrinám, má antiseptický, protizápalový účinok.
Propolis má hojivé, protizápalové účinky, zmierňuje svrbenie, ničí baktérie a plesňe.
Vitamín E je antioxidant ktorý chráni a regeneruje kožu,pôsobí v lieči drobné ranky.
Éterické oleje mäty, čajovníka,citrónu umocňujú preventívne pôsobenie proti množeniu nežiadúcich baktérií. Jemne a sviežo kožu prevoňajú, prekrvia.
Slnečnicový vosk vytvorí jemnú a ochrannú vrstvu na koži
60ml balené v skle"

Značka my – sys si ma získava viac a viac každým jedným produktom. Ani neviem, ktorý by som označila za najlepší, vyhovovalo mi všetko. Zamilovala som si levanduľový dezodorant, zinkový korektor a tento krém. Má 60 ml a je v sklenom obale, ktorý je tmavý, aby chránil obsah. Je na ňom len jednoduchá etiketa, ale celkovo pôsobí krásne. Prírodne. Tak, ako mám rada. Na obale je vynikajúce aj to, že keď miniete obsah, pohár si odložíte, ja do nich ukladám rôzne drobnosti a zapáčili sa mi aj v kuchyni. Kari, kurkuma, koreniny, to všetko v nich skladujem veľmi rada. Skvelé zloženie je zárukou nielen účinkov, ale aj konzistencie a vône. Myslím, že vynikajúce je aj to, že ku krému dostanete malinkú špachtličku, aby ste krém dostali von z obalu. Je to šikovné a ešte aj milé. Vonia božsky. Sviežo, energizujúco, prevoňajú pokožku a zostáva mentolový závan svireosi. Klobúk dolu. Vyvážený pomer éterických olejov vytvára harmonickú vôňu, ktorá dokáže povzbudiť zmysly. Obsahuje propolis, preto si treba počínať opatrne, ak ste naň citlivejší, môže spôsobiť jemné začervenanie pokožky. Krém je hustý. Ale veľmi dobre sa rozotiera na pokožke, pri kontakte s ňou sa topí a kĺže po pokožke. Ju hutný, ale nie mastný a krátko po nanesení sa vsiakne, možno si dať ponožky alebo  papuče. Obsahuje mňamky, ktoré sa postarajú o vaše nohy. Rada by som vyzdvihla najmä arnikový macerát, ktorý je vynikajúci na opuchnuté a boľavé svaly či nohy a kokosový  olej, ktorý vynikajúco hydratuje. Majú protizápalové a antiseptické účinky, krém pôsobí aj ako dezodorant. Pokožka je jemná, hydratovaná a príjemná na dotyk. Zaceľuje aj popraskané päty, ktoré sa pri pravidelnom používaní liečia, vyzerajú zdravšie a čo je hlavné – nepraskajú (lebo to bolí). Aj zhrubnutá pokožka sa prestáva tvoriť a nožičky tak vyzerajú ako z reklamy. Krém som si zamilovala dva razy. Najskôr keď som ho ovoňala a zbláznila som sa do krásnej vône prírody. Druhý raz, keď som ho začala používať a zistila som, aké krásne nohy po ňom ostávajú. Rozhodne nie je posledným balením. Nabudúce si k nemu vezmem aj balzam na atopickú pokožku.

Plusy:
  • pekný sklený obal s malou špachtličkou na nanášanie
  • Krásne  vonia, prírodou
  • Výborná konzistencia
  • Hustý, ale topí sa pri dotyku s pokožkou
  • Veľmi dobré zloženie
  • Hydratuje, zjemňuje pokožku, hojí popraskané päty, vyhladzuje ich, zabraňuje množeniu baktérií


Mínusy:
  • Nenašla som


Krém na nohy Arnika & Propolis kúpite v eshope my - sys  alebo v partnerských predajniach za 6,90 eur.


Máte favorita tejto značky?




You Might Also Like

7 Vaše komentáre

  1. Vecicky s propolisem jsem vzdycky mela rada, vcelicky jsou holky sikovny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tesim sa, ze recenzia je pozitivna. Vcera som si ho totiz objednala. :-) Vybrala som si ho prave kvoli arnike, lebo ta sa mi osvedcila uz pri znacke Weleda.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď sa mi minuli Nohy bosé, chcela som niečo podobné a my sys ponúkal tento krém. Neskutočne som si ho obľúbila, vonia sviežo a veľmi dobre účinkuje na nohy :)

      Odstrániť
  3. Také mám ráda věci s propolisem. Jak obal tak samotný produkt se mi moc líbí :)
    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe