Balzam nielen na zimu

16:22

Keď je vonku strašná kosa, vždy mám po vačkoch balzamy na pery. Milujem ich a tiež ich veľmi potrebujem, lebo moje pery sa ľahko vysušujú a nie je nič nezvyčajné, keď behám po svete s popraskanými a suchými perami. Bez balzamu teda ani na krok. Atoderm balzam na pery je tubičkový balzam, ktorý sľubuje ochranu a starostlivosť v studenom nepríjemnom počasí. 







O Atoderm balzame na pery si môžete prečítať:

       "Atoderm balzám na pery obnovuje suché a popraskané pery. Jeho mimoriadne výživné účinné látky, ako sú avokádový olej a bambucké maslo, biologicky obnovujú oslabené pery. 

Zloženie: PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, PARAFFIN, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE, CYCLOMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), OZOKERITE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES, CYCLOPENTASILOXANE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, PROPYLENE CARBONATE, BHT. [BI 585V1]"



Atoderm je určený najmä pre suchú pokožku. Na balzam som sa tešila, lebo sľubuje úľavu a hydratáciu aj veľmi suchým a popraskaným perám. Podlhovastá tuba má 15 ml, je teda dosť veľká. Má šikmý aplikátor, ktorý uľahčuje nanášanie balzamu. Je dlhší, ale dobre sa uprace aj do malej kozmetickej taštičky a nezavadzia ani v bunde. Balzam nemá takmer žiadnu chuť. Pri krémoch či micelárkach mi to veľmi nevadí, ale balzamy má radšej voňavučké a chutné :) Iste, nie je to chyba, asi len menšie rozmaznanie, lebo krásna vôňa dokáže rozjasniť aj zamračený deň. Výhodou ale je, že keď nevonia, nemá ani výraznejšiu chuť a tak je veľmi malá pravdepodobnosť, že by  v ústach zanechával nepríjemnú pachuť. Je pravda, že mi nechutí, ale neostáva po ňom ani zlá chuť. Hydratuje dobre. Pomáha popraskaným a boľavým perám regenerovať sa a tiež ich chráni pred nepriaznivými vplyvmi počasia - vetrom a chladom. Nielen chráni, ale aj lieči, takže doma sa rozhodne nestratí. Mala som  aj tyčinkovú verziu Atoderm balzamu na pery, o ňom ste si už dávnejšie mohli prečítať v tomto článku. Kým tyčinka bola sladká a jemne voňala, tento balzam sa drží toho, že okrasy nepotrebuje a predsa je účinný. Opäť mu môžem vytknúť len zloženie. Je pravda, že balzam nebol zlý. Napriek tomu ma ale nenadchol tak, aby som sa po ňom opätovne ohliadla. Viac sa mi pozdával vo vysúvacej verzii. Uznávam ale, že jeho hydratačné a hojivé účinky sú veľmi dobré a v zime mi neraz pomohol.


Plusy:
  • väčšia tuba s aplikátorom
  • balzam je hustejší, dobre sa rozotiera
  • nevonia a nemá chuť
  • hydratuje, zjemňuje, chráni pery, urýchľuje hojenie
Mínusy:
  • zloženie
Balzam kúpite v lekárni alebo na internete a stojí do 10 eur.


Mali ste Atoderm balzam na pery? :)


You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Mě nevyhovoval na puse, nebyl mi příjemný, ale mamka z něj skáče radostí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nás za 8,70€ :)
    https://www.lekarenliecba.sk/kozmetika-slnecna-ochrana/bioderma/bioderma-atoderm-balzam-pery-15-ml/

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe