Set pre krásny objem

16:52

Som žena. Občas pojašená. Občas chcem to, čo nemám. Ale ozaj len občas, lebo si vážim to, čo mám miesto toho, aby som túžila po tom, čo nemám. Veľmi by som chcela kučeravé bohaté vlasy. Práve tie nemám. Moje sú rovné, dlhé a veľa ich nie je. A tak roky rokúce hľadám produkty, ktoré by mojim vlasom dodali objem, aby aspoň vyzerali, že ich je veľa a tiež také, ktoré im pomôžu udržať si tvar. Nie je to vždy jednoduché. Moja cesta je skomplikovaná atopickým ekzémom, ktorý mnohé vlasové produkty neznesie. Nie raz som musela vymeniť za mesiac aj dva tri šampóny, lebo moja citlivá pokožka ich nezniesla. Niekedy to bolo sprevádzané aj slzami, lebo nezaberalo nič. Liečba, more, morská soľ, krémy, masti, oleje, nič. Keď som v strese, horší sa a nepomôže nič. V práci je ho veľa, tak len pomaly trpím a verím, že časom bude lepšie. Mojim najnovším prírastkom v kozmetickej rodine je zaujímavé duo, ktoré sľubuje objem a zdravšie vlasy.

















O Ceramide šampóne na vlasy si môžete prečítať:

        Šampón na objem vlasov COCOCHOCO je vyvinutý na základe novej receptúry obsahujúcej prírodné rastlinné prísady. Obsahuje ceramidy, ktoré fungujú ako bariéra, regulujú hydratáciu pokožky hlavy, posilňujú vlasy a obnovujú medzibunkový cement. Šampón pre extra objem vlasy oživuje, zjasňuje pokožku pri korienkoch, dodáva ohybnosť/flexibilitu, pocit ľahkosti a prirodzený zdravý vzhľad.
Výhody:
Free sulphate (bez sulfátov)
Free SLS (bez sls)
Bez konzervačných látok
Vegan friendly
Kozmetika nebola testovaná na zvieratách
Kozmetika spĺňa: ISO22716:2007
Dávkovanie/aplikácia: Do dlane si naneste hojné množstvo šampónu a vmasírujte si ho do mokrách vlasov a pokožky vlasov. Vlasy si opláchnite a proces zopakujte. Pre najlepšie výsledky použite po umytí vlasov kondicionér s ceramidom.
Varovanie :Držte mimo dosahu detí a zvierat. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade zásahu očí ich dôkladne vypláchnite vodou.


O Ceramide kondicionéri na objem vlasov si môžete prečítať:

       Kondicionér na objem vlasov COCOCHOCO je vyvinutý na báze novej receptúry obsahujúcej rastlinné prísady. Ceramidy, ktoré fungujú ako bariéra, regulujú hydratáciu pokožky hlavy, posilňujú vlasy a obnovujú medzibunkový cement. Vďaka vysokému podielu vitamínov a esenciálnych mastných kyselín zlepšuje zdravie vlasov, dodáva objem, pružnosť a hviezdny lesk. Kondicionér s hĺbkovým účinkom efektívne hydratuje a vyživuje, reguluje sekréciu mazu pri korienku. Chráni vlasy pred chemickou úpravou. Je vhodný pre všetky typy vlasov na denné použitie.
Výhody:
Free sulphate (bez sulfátov)
Free SLS (bez sls)
Bez konzervačných látok
Vegan friendly
Kozmetika nebola testovaná na zvieratách
Kozmetika spĺňa: ISO22716:2007

Dávkovanie/aplikácia: Po umytí vlasov šampónom s obsahom ceramidu, vmasírujte do vlasov malé množstvo prípravku a vlasy prečešte. Nechajte pôsobiť 3 až 4 minúty a následne vlasy dôkladne opláchnite.
Varovanie: Držte mimo dosahu detí a zvierat. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade zásahu očí ich dôkladne vypláchnite vodou.


Rada Ceramide je založená na nových receptúrach, ktoré spájajú zložku obsahujúcu Ceramid, obohatenú o prírodné oleje a esenciálne vitamíny. Všetky produkty sú "vegan friendly". Ceramid umožňuje vlasom opätovne si vytvoriť svoju vlastnú bunkovú štruktúru a zároveň chráni ich jemnú vláknitú štruktúru. Okrem toho vlasy posilňuje tým, že v nich uchováva vlhkosť a tak pri dotyku vytvára tú vytúženú hodvábnu mäkkosť. Vybrala som si produkty pre objem vlasov, v ponuke nájdete radu aj pre suché a lámavé či farbené vlasy. Okrem nich si môžete kúpiť aj brazílsky keratín, ktorý som pôvodne chcela, ale trochu ma odradilo používanie. Momentálne by som naň nemala veľa času. Možno niekedy v budúcnosti. Šampón aj kondicionér sú v pekných pollitrových obaloch s veľmi šikovným vrchnáčikom. Nič netreba šraubovať, stačí iba stlačiť. To sa ráta najmä večer, keď viac spím ako bdiem :) Voňajú rovnako. Sladko, pekne, neumelo. Dokážu pekne prevoňať vlasy a vôňu cítiť pri niektorých pohyboch a česaní. Konzistenciou mi vyhovujú tiež, pretože nie sú veľmi riedke a neroztekajú sa. Šampónu netreba použiť veľa, preto tak trochu predpokladám, že mi vydrží o niečo dlhšie ako kondicionér. Prvou dobrou správou bolo, že mojej pokožke neškodili. Suché miesta sa síce tvorili rovnako, ale pokožka ma svrbela menej, čo bol dobrý znak toho, že výrobky môžem spokojne míňať. Šampón mi stačí použiť raz. Pekne pení, prevonia kúpeľni a vlasy zjemní. Keď ho opláchnem, podľa popisu nanesiem kondicionér, prečešem vlasy a nechám pôsobiť. Niekedy dlhšie, niekedy kratšie, odporúča sa 3 – 4 minúty. Potom vlasy opláchnem, niekedy použijem ešte tonikum, ktoré mám na vlasovú pokožku. Ako vlasy pomaly schnú, nebadám, že by mali väčší objem. A keď sa ráno zobudím, neverím vlastným očiam :) Vlasy majú naozaj viditeľnejší objem, ktorý pôsobí tak... prirodzene. Tak naozaj. Vlasy sú jemné, ľahko sa češú, sú pevnejšie. Dokonca som si všimla, že lepšie držia tvar. Spolu s tužidlom vyčarujú kučery, ktoré si užívam dva dni vkuse. To už je čo povedať. Vlasy pôsobia zdravšie, pekne sa lesknú. Nečakala som, že si ich obľúbim tak rýchlo. Konečne vyzerám, že mám na hlave viac vlasov a moje kučery držia. Šampón stojí 35,99 eur a kondicionér 38,99 eur. Pollitrové balenia sú síce väčšie a do poličky som ich pratala o niečo ťažšie, dlhšie vydržia. Na chvíľku som odložila svoje tuhé šampóny a vychutnávam si svoju veľkú hrivu. Výrobky nájdete v eshope www.cocochocokeratin.sk.


Vyskúšali ste už niekedy brazílsky keratín? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe