Olalá, exotika volá

18:42

Hneď na moju obranu musím povedať, že som nechcela nakupovať nič mimo svojho zoznamu. A v tom boli len úplné drobnosti, ktoré doma chýbali. Ale, ako to už býva zvykom, ťahalo ma to aj inde. Tak som sa pomotkala aj po iných uličkách, lebo v DM-ke boli zmeny a tak mi chvíľku trvalo, kým som sa zorientovala a išla za tým, čo som potrebovala. Zrazu som sa ocitla pri tube, ktorá vyzerala ako dezodorant. Zaujala ma krásnym kvetom, hneď som si pomyslela, ako krásne to bude voňať. Ešteže som si prečítala, že je to sprchovacia pena, lebo domov by som prišla v domnení, že som si kúpila nádherný dezodorant :) O tom, že Balea  má sprchovaciu penu, som vedela, ale nikdy som si ju nevšimla. Balea Hawaiian dream sprchovacia pena bola posledná v rade, tak som si myslela, že čaká už len na mňa.








Boli dve vône. Taká havajská a ešte jedna. A tá jedna ma vôbec nezaujala. Zahľadela som sa na tú exotickú, ktorá ma celkom opantala obalom. Chvíľku som nad ňou stála a premýšľala, či ju potrebujem. Richard už vedľa mňa nervózne podupkával a pozeral sa okolo mňa, či nás nik nesleduje...Lebo som tam stála, držala penu v ruke a mala som ozaj zamyslený pohľad :) Nakoniec som si ju vzala. Nepotrebovala som ju, ale veľmi som ju chcela vyskúšať. Doma som sa nevedela dočkať použitia. Vyzerá ako sprej. Vlastne, najprv som si myslela, že si beriem ten dezodorant. Má 200 ml a ukončená je podobne ako tužidlo. Pred použitím ju treba pretrepať a hurá na skúšanie. Vonia naozaj nádherne. Tak kvetinovo, exoticky, naozaj vás dokáže na malý okamih preniesť do iných krajín. Naladí vás to na letnú dovolenkovú vlnu a vonia všetko – ja, vzduch v kúpeľni, voda. Vzniká hustá bohatá pena, ktorou sa príjemne umýva. Veľmi mi pripomína baleácku penu na holenie, ktorú mám veľmi rada a kupujem ju pravidelne. Preto som si povedala, že ak sa mi aj minie, táto ju skvelo zastúpi a môžem ju v pohode použiť pri holení. K jej ďalším výhodám patrí aj to, že vôbec nevysušuje pokožku. Musím sa síce nakrémovať, ale vôbec necítim pnutie alebo nemám suché miesta. Nehydratuje, ale ani nevysušuje, čo je tiež super. Nečakala som až takú bohatú, hustú penu, ktorá svoj tvar drží a nerozteká sa. Vôňou je vhodná len pre ženy, pretože je nežne kvetinová a uchvacujúca. Je to zaujímavá alternatíva ku klasickému tekutému sprchovému gélu alebo tuhému mydlu. Neviem, ktorá vlastnosť mi učarovala najviac, ale je to veľmi vydarený kúsok, ktorý ma ani finančne nezruinoval. Balea pena na sprchovanie ma vyšla na 2,10 eur, čo je príjemná cena. Myslím, že na takéto túlačky budem chodiť o niečo častejšie.

Plusy:
  • Krásny obal
  • Ľahké dávkovanie
  • Bohatá hustá pena
  • Prekrásne vonia
  • Vhodná aj na holenie
  • Pokožku umýva, prevonia, nevysušuje
  • Cena
Mínusy:
  • Nenašla som
Penu nájdete v DM – drogérii spolu s ďalšími vydarenými baleáckami kúskami. Ale o nich zasa nabudúce.


Mali ste niektorú Balea penu na sprchovanie?

You Might Also Like

14 Vaše komentáre

  1. Zajímavé, já žádný takový výrobek zatím nezkusila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau, tak ja som teda netušila, že takúto penu na sprchovanie má aj Balea. Doposial som mala len Avon a Rituals a obe boli super, páči sa mi táto konzistencia pripravkov na sprcchovanie.
    A navyše podla tvojho popisu vyzerá fakt dobre a značim si do mojho zoznamu, čo najbližšie kupim v DMke :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja nesmiem chodiť do DM, lebo si vždy kúpim aj to, čo nepotrebujem :) Ale táto pena ma očarila a keď bude nová vôňa, vezmem si ju :)

      Odstrániť
  3. Také jsem byla s pěnou velice spokojená :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Žádnou takovouto pěnu jsem ještě neměla, ale jako bych cítila tu dokonalou vůni té, na kterou píšeš recenzi :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som dávno skúšala asi tú druhú ktorá ťa nezaujala a tuším som v tej dobe písala aj recenziu na blog :) ale osobne ma už nikdy viac nelákala a nikdy som ju odvtedy nekúpila :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kamarátka mi hovorila, že sa obmieňajú a sú rôzne :) Tak sa teším na ďalšie, budú moje :)

      Odstrániť
  6. Aaa áno zabudla som, všimla som si zmenu dizajnu blogu a je supeer! Tvoj blog si to zaslúžil, kvalitný obsah potrebuje aj pekný obal a podarilo sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Si veľmi milá :) Mala som pocit, že po toľkých rokoch potrebuje zmenu. Nevedela som, ako mi to vyjde, lebo ja sa v takýchto veciach veľmi nevyznám a obyčajne potrebujem pomoc, ale celkom sa to podarilo. Ešte chcem nejaké muchy vychytať, ale inak som s výsledkom spokojná. Milujem toto miesto, lebo keď píšem, som sama sebou :) A mám pocit, že sem patrím.

      Odstrániť
  7. Už sa nejaký ten čas chystám na sprchovú penu z Balei :) Musí byť super :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som rada skúsila zasa ďalšiu vôňu, lebo toto balenie sme už skoro minuli :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe