Ako som dobre nakúpila

20:05

Občas ideme s Riškom na nákupy do Trenčína, najčastejšie skončíme v Laugaríciu. Nemám rada nákupy len tak, obyčajne sa na ne vyberiem iba vtedy, keď niečo naozaj potrebujem alebo sú výpredaje :) Keď sme sa tam motali na jar, zbehla som do DM drogérie, lebo som chcela čistiace pásiky na nos. Tie som nekúpila, ale spokojne som si niesla dve micelárne vody na zmiešanú pleť od Mixy. Udreli mi do očí, lebo boli spojené lepiacou páskou a úplne to vyzeralo tak, že na mňa čakajú. Na zmiešanú pleť to bolo posledné dvojbalenie v poličke. No nekúp to! Navyše som si uplatnila aj kupón na zľavu a tak ma 800 ml micelárnej vody vyšlo niečo málo nad 7 eur. V minulosti som mala klasickú mixácku micelárku a bola fantastická, dokonca som povedala a stojím si za tým stále, že lepšia ako tá od Biodermy. 








Na oficiálnej stránke Mixa kozmetiky si o nej môžete prečítať:

          "Micelárna pleťová voda na zmatnenie pleti šetrne odstráni z tváre a očí všetky nečistoty a zanechá dokonale čistú, vyváženú a zmatnenú pokožku. Jej hypoalergénne zloženie s pH 5,5 rešpektuje ochrannú bariéru pleti a vďaka obsahu čistiaceho Zinc PCA pomáha predchádzať vzniku nedokonalostí. Výsledok: Citlivá pleť tváre a očí je dokonale vyčistená, vyvážená a zmatnená.
Čistiaci Zinc PCA
Micely obalia a odstránia nečistoty
Hypoalergénne zloženie
Testované na citlivej pleti
Zloženie testované na citlivej pleti tváre a očí: 880090 6 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, CITRIC ACID, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, PANTHENOL, PARFUM / FRAGRANCE, PEG-60 HYDROGENATED CASTROL OIL, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, ZINC GLUCONATE(F.I. L . B162012/1)."

Mixa má veľmi dobrú kozmetiku. Mala som nielen plné produkty, ale aj zopár vzoriek, ktoré som minula úplne do dna. Dlho som si nič nekúpila, ale okrem vodičky by som si ešte chcela kúpiť aj čistiaci gél na problematickú pleť, ktorý vyzerá veľmi lákavo. Dvojbalenie micelárnej vody sa mi náramne hodilo, lebo v tom čase som doma otvorila už spomenutú Biophu a nemala som okrem nej nič v zásobe. Keďže sa s Riškom radi po víkendoch túlame, snažím sa mať doma aj balenie, ktoré si vezmem na cesty, prípadne si z neho na tie cesty odlievam. Micelárna voda má 400 ml a je v priesvitnom plastovom obale bez aplikátora. Je na nej jednoduchá etiketa s potrebnými informáciami. Vonia tak... citrusovo. Vždy mi pripomenie čistiaci prostriedok na umývanie riadu, našťastie ale, nie je to nepríjemná vôňa. Chvíľku som si na ňu zvykala, ale nakoniec to použitie vždy nejako prežijem. Je pravdou, že od podobného produktu neočakávam neviem akú krásnu vôňu, preto mi to až tak nevadí, ale pleťovú kozmetiku s takouto vôňou by som asi ťažšie rozdýchavala :) Môžete ju používať na pleť i na oči. A rovno môžem povedať, že je skvelá na jedno aj druhé. Začnem očami, lebo na tie používam micelárne vody viac. Rokmi ostali o niečo citlivejšie, a preto už len ťažko znesiem doma akýkoľvek nekvalitný produkt na odličovanie. Potrpím si, aby som dostala niečo, čo ich bude doslova hýčkať. Táto vodička v očiach viacmenej neštípe (iba občas, asi ak sa jej viac dostane do očí). Nedráždi ich, nie sú červené, netečú mi slzy, nič. Je účinná aj na vodeodolné líčidlá, najmä na moje ceruzky. Jemná je aj k pleti. Rýchlo odstráni make up a pokožka ostáva čistá, jemná a matná. V prípade potreby nahradí aj čistiace tonikum, keď ho akurát nemáte po ruke. Pokožku nepodráždi a zbaví ju všetkých nečistôt. Takto nejako si predstavujem ideálny produkt na problematickú pleť. Ekonomické balenie za rozumnú cenu navyše dlhšie vydrží, takže sa potešila aj moja peňaženka  :) Vrelo odporúčam!

Plusy:
  • Voda má 400 ml, je dosť veľká
  • V ponuke viacero druhov
  • Jednoduchá, pekná
  • Nedráždi ani oči, ani pleť
  • Výborne odličuje, odstraňuje aj vodeodolné líčidlá, bez sĺz a štípania, čistí a zmatňuje
Mínusy:
  •  Nevonia mi
Vodičku nájdete aj na internete, aj v DM drogérii, cena sa pohybuje okolo 7 eur za balenie.


Mali ste niektorú micelárku od Mixa? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe