Dokonalé vanilkovo

17:36

Milujem vianočné limitované edície od Yves Rocher. Obyčajne sú prekrásne a voňavé. Tento rok sa nás rozhodli okúzliť aj bielou vanilkou. V ponuke je telové mlieko, sprchovací gél, krém na ruky, toaletná voda, balzam na pery, mydielko na ruky a telový balzam. Bola to láska na prvé ovoňanie. Aj na prvý pohľad.

 








O telovom mlieku Biela vanilka si môžete prečítať:

     "Spoznajte jemnú a krémovú edíciu Yves Rocher Vianoc! Biela vanilka si Vás podmaní svojou delikátnou vôňou, ktorá v momente vyčarí tú pravú vianočnú atmosféru.
Doprajte si hydratáciu pokožky s vôňou bielej vanilky."

Yves Rocher som si kedysi kupovala len v Nitre, lebo to bol pre mňa najbližší obchodík. Keď som mala medzi prednáškami alebo po prednáškach čas, túlala som sa vianočnými obchodíkmi a pozerala sa. Peniažkov na škole veľa nebolo, ale veľmi rada som sa len tak kochala a snívala. Od Yves Rocher som si z vianočnej limitky vždy niečo kúpila a vytešovala sa z toho ešte v januári - februári. Z Bielej vanilky sa mi dostalo do rúk telové mlieko. Má 200 ml a obal je naozaj veľmi vianočný. Domček, stromy, sneh. Čaro okamihu pred tým, ako si človek sadne k štedrovečernému stolu s rodinou. Z roka na rok si čoraz viac uvedomujem pominuteľnosť bytia, preto je tá prítomnosť naozaj tým najkrajším, čo môže byť. Opantá zmysly. Vonia tak vanilkovo, že človek na chvíľu zapochybuje, či je ešte stále na zimou bičovanom Slovensku. Sladká vanilková vôňa, ako pri vianočnom pečení v kuchyni, okamžite vyčaruje úsmev na tvári a prevonia pokožku tak, že ešte hodiny po nanesení voniate na zjedenie. Je hustejšie, ale nemastné a ľahko sa vsiakne do pokožky. Neostáva mastná a po aplikácii sa možno takmer okamžite obliecť - nezamastní ani oblečenie. Pokožku hydratuje na celý deň, ostane jemná a hladká. To najčarovnejšie na ňom je vôňa. Myslím, že som ešte nič vanilkovejšie nemala a hoci je vôňa intenzívna a výrazná, vôbec mi neprekáža. Naopak, neviem sa jej nabažiť a stále sa teším na každé použitie.

Plusy:
  • pekný vianočný obal
  • prekrásna vanilková vôňa
  • prevonia pokožku, hydratuje, zjemňuje
  • pestrá ponuka produktov  v limitovanej edícii
Mínusy:

  • asi len trochu zloženie
Za 5,20 eur kúpite mlieko v kamennej predajni alebo v eshope Yves Rocher.

Fandíte vianočným limitkám? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ja na vanilkovú vôňu nedám dopustiť. Túto limitku si určite doprajem pod stromček :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To bude nádherný darček, lebo tá vôňa je neodolateľná :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe