Levanduľovo citrónový tuhý dezodorant

16:14

Pri výbere prírodného dezodorantu sa nepozerám len na vôňu, ale aj na obal. Poteším sa, keď je pekný, ale zaujíma ma aj jeho praktickosť. Najmä, keď niekam cestujem. Veľmi som si obľúbila tuhé vysúvacie bio dezodoranty, lebo sa dobre nanášajú aj v prípade, keď sú podmienky o niečo bojovejšie. Doma si ráno krémový dezodorant nanesiem bez obáv, ale keď sme na cestách a niekedy nie je voda po ruke, ten vysúvací je omnoho praktickejší. Doteraz som ich veľa nemala, ale potešilo ma, že čoraz viac značiek sa snaží mať krémový v tégliku i tuhší  vysúvací. Vždy chcem mať po ruke aspoň dva a teraz som sa stala hrdou majiteľkou levanduľového dezodorantu od Saipo. V ponuke je niekoľko zaujímavých kombinácií, napríklad čajovník a citrónová tráva, medovka s citrónom alebo šalvia rozmarín. Ja som si zvolila levanduľu a citrón. Niežeby som mala málo levandule v živote. Ale viac jej nezaškodí.







O levanduľovom dezodorante si môžete prečítať:

        "Jedinečný dezodorant vyrobený z prírodných olejov v BIO kvalite prirodzene reguluje množenie baktérií v podpazuší a tým potláča vznik nežiadúceho olfaktorického vnemu. Svojím jemným zložením a kombináciou vzácnych olejov zároveň ošetruje a vyživuje pokožku v podpazuší. Esenciálne oleje zabezpečujú príjemnú vôňu, umocňujú deodoračný účinok olejov a zároveň sa starajú o pocit sviežosti a pohody. Výrobok neobsahuje syntetické vonné, konzervačné a farbiace látky, ani hliníkové soli a sódu."

Výhodou vysúvacích dezodorantov je jednoduchosť aplikácie. Použiť ho možno kdekoľvek rýchlo, jednoducho, bez strachu, že rukami sa znehodnotí. Od Saipo som si vybrala levanduľový balzam na pery aj dezodorant, lebo som sa nevedela dočkať nového levanduľova. Vždy, keď niečo levanduľové miniem, si nové zaobstarám. Neviem sa nabažiť levanduľových krémov, telových i na ruky, lebo vôňa sa uvoľňuje postupne a môžem si ju dlhšie vychutnávať. Dokáže mi zlepšiť náladu a upokojiť myseľ. Dezodorant vyzerá nenápadne. Biely obal, fialová etiketa. Žiadny výraznejší prvok. Pôsobí minimalisticky, ale dokázal ma upútať, aby som si naň klikla a prečítala si viac. Neobsahuje hliníkové soli ani sódu bikarbónu, preto by nemal prekážať ani ľuďom s citlivejšou pokožkou. Zloženie je veľmi priaznivé, pretože nezabraňuje pokožke, aby sa potila. Pomáha predchádzať vzniku zápachu, preto je zdravou alternatívou k výrobkom, ktoré obsahujú hliníkové soli. Na veľmi horúce dni síce úplne nestačia a treba ich použiť viac razy, ale rýchlo som si na to zvykla.  Vysúva sa ľahko. Je dostatočne tuhý, aby sa nelámal ani nemenil tvar, ale pri dotyku s pokožkou sa topí, preto sa nanáša ľahko. Treba chvíľku počkať s obliekaním, aby sa nezašpinilo oblečenie, ale netrvá to dlho. Vonia jemne, aj citrónovo, aj levanduľovo. Nebije sa s parfumom a pomerne krátko po nanesení ho ani nie je veľmi cítiť. Nefarbí v priebehu dňa oblečenie a ak sa aj spotím, nezanecháva na oblečení mapy. Človek sa potí, ale necíti sa. Výdrž je obstojná pri pokojnom dni. Ak ste ale v vykúrenej miestnosti a potíte sa, naháňate sa alebo cvičíte, treba sa použiť opakovane, lebo potom sa cítim a nemám to veľmi rada. Neprekáža mi potenie, ale zápach. Pokožku nedráždi, použila som ho pár razy aj po holení a našťastie, pokožka neštípala ani nebol červená. Nevysušuje a ostáva jemná a voňavá. Dezodorant je skvelý a už som premýšľala nad  ďalším. Na bežný deň do práce je vynikajúci a telo nie je ohrozené zbytočnou chémiou.

Plusy:
  • Pekný obal
  • Vysúvací dezodorant, ľahká aplikácia
  • Pekne vonia
  • Dobre sa používa, pri dotyku s pokožkou trochu mäkne
  • Nedráždi, nevysušuje pokožku
  • Chráni pred zápachom, občas treba aplikovať dva razy
  • Nefarbí oblečenie
Mínusy
  • Nenašla som
Nájdete v eshope Saipo za 6,90 eur.

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe