Tri rozkošné masielka

17:32

Alverde je jednou z mojich obľúbených značiek prírodnej kozmetiky, ktorá je dostupná v drogérii. Výber je pestrý a ceny dosť prijateľné pre moju peňaženku. Obaly sú veľmi pekné a tak je radosť sa na ňu už len pozerať, ešte väčšia používať. Vianoce sú časom, kedy prichádzajú rôzne limitované edície a darčekové balenia. Mám ich veľmi rada, lebo ak aj náhodou nikomu inému niečo také nekúpim, sebe áno :) Dnes by som vám rada povedala o malom skvoste, ktorý poteší celú rodinu, krásne vyzerá a neuveriteľne poteší čuchové bunky. Spája sa tu nielen minimalizmus, ale aj zmysel pre detail a výsledok je naozaj pekný. Veď posúďte sami :)











Sada troch masielok ma zaujala na prvý pohľad. V DM-ke som okolo nich  tri razy prešla, aby som pochopila, že sme si súdené?! V ten deň som ich tam nechala, ale keď sa mi konečne dostali do ruky, radosti nebolo konca kraja. V krabičke, pekne ozdobenej, sa nachádzajú tri plastové obaly, každý má objem 50 ml. Priznám sa, tajne som dúfala, že sú sklené, ale nevadí. Sú maličké, milé, ľahko som ich vpratala do poličky a jedno mám pri posteli miesto krému na ruky. Zaujímavé je aj ich zloženie – jedno je figové, jedno je pomarančovo figové a jedno je levanduľovo figové. Netrúfla som si odhadnúť, ako by asi mohli voňať, ale výsledok ma potešil. Vône sú sladšie, ale  príjemné. Najviac som sa tešila na levanduľovú, ale čisto figová vôňa predčila moje očakávania a stala sa mojou najobľúbenejšou. Neviem, čím si ma tak získala, ale omamuje zmysly. Levanduľová verzia vonia viac menej levanduľovo a hoci je to stále jedna z tých najnádhernejších vôní, aké poznám, to čisto figové masielko vonia krajšie. Zmes figa a pomaranč mi príde vôňou najviac vianočná, pretože pomaranč sa mi s tými vianočnými sviatkami spája asi viac ako levanduľa alebo figa. Každopádne to ale nič nemení na tom, že maslá voňajú nádherne! Povedala by som, že viac sú vďaka tomu vhodné pre ženy, ale myslím si, že poteší každého člena rodiny. Má aj skvelú konzistenciu. Husté a krémové maslo sa krásne rozotiera a ľahko sa vpije do pokožky. Nie je mastné, pokožka nie je po použití lepkavá. Dobre hydratuje, zjemňuje a chráni pokožku pred chladným počasím. Redukuje suché a šupinkaté miesta, jemne prevonia pokožku a tak príjemne neladí. Mrzí ma len to, že vôňa po použití rýchlo vyprchá a nie je ju dlhšie cítiť. Tak si ju užívam aspoň pri používaní. Malé kelímky by boli krajšie sklené, ale uznávam, že potom by bolo balenie o kúštik drahšie, ale takto sa o ne zasa nebojím, keď ich zhodím. Celkový dojem z masiel je fantastický a nebránila by som sa nájsť si podobné kúsky pod stromčekom.

Patrí Alverde k vaším obľúbeným značkám?

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Ak nakupujem telovku, tak preferujem prírodnú kozmetiku, čiže Alverde jednoznačne áno. Toto trio som si sama kúpila a potom som ho ešte aj vyhrala v súťaži. Len mám niekoľko už otvorených produktov na telo, takže najskôr chcem vypoužívať tie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle máslíčka jsou super :) koupila jsem si aj do zásoby.

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe