Zastaviť čas - aspoň na chvíľku

15:53

Pleťové séra sa v posledných mesiacoch stali mojimi veľkými obľúbencami. Sú ľahké, výborne hydratujú a nezaťažujú pokožku. Mám ich momentálne niekoľko, pretože každé je trochu iné - jedno je vhodnejšie na noc, iné sa viac hodí po make up, ďalšie má krátkodobé účinky. Dnes si povieme o pleťovom sére s kyselinou hyalurónovou, ktoré je ako stvorené na deň.






O pleťovom sére Jaluronius si môžete prečítať:

        "Hydratačné sérum s vysokou 1% koncentráciou kyseliny hyalurónovej okamžite obnovuje objem pleti a viditeľne vyhladzuje vrásky. Dodáva pleti sviežosť a vitalitu. Zjasňuje nevýraznú pokožku a zároveň obnovuje vlhkosť pleti. Malé množstvo gélu nanášajte na navlhčenú pleť, ktorá musí byť dokonale odlíčená a vyčistená. Pleť je po nanesení gélu jemná, vláčna a nezanecháva mastný pocit ani vzhľad. Nevynechajte ani okolie očí, krk a dekolt. Je určený pre 24-hodinovú starostlivosť o pleť. Vhodný aj ako podklad pod make-up.
Vysoká koncentrácia kyseliny hyalurónovej poskytuje maximálnu hydratáciu pleti. Vhodná aj pre pleť, ktorá netoleruje olejové substancie v kozmetike.
S vysokou koncentráciou kyseliny hyalurónovej (1%)."

Pleťové sérum som si prvý raz obľúbila niekedy na vysokej škole a odvtedy sa na každé nové vždy teším. Sú silné, intenzívne hydratujú, sú ľahké a nezaťažujú moju mastnú pokožku. Sú úžasné na horúce dni, kedy ma rozčuľuje mastnejšia pleť a skvelé aj na zimu, aby pokožke dodali to, čo jej chýba, aby bola stále krásna a nemastná. V prípade tejto značky si môžete vybrať či chcete sérum s 1 alebo 2% koncentráciou kyseliny hyalurónovej, v ponuke sú aj ampulky alebo intenzívne sérum. Moje balenie s 1% kyselinou má 30 ml a je pekné sklené. Na dávkovanie slúži praktická pumpička. Je bez výraznejšej vône a doteraz, po týždňoch používania, by som nevedela definovať, či vôbec niečo cítim. Konzistencia je redšia, treba si dať pozor, aby nestekalo. Ale stále si myslím, že na sérum je to ideálne. Rýchlo a ľahko sa vsiakne do pokožky, nezanecháva mastný ani lepkavý pocit. Je skvelé aj na moju mastnejšiu pokožku, pretože ju vôbec nezaťažuje, nemastí sa viac ako inokedy a priamo po aplikácii ostáva matná a jemná na dotyk. Vďaka týmto vlastnostiam je skvelé na bežný pracovný deň, keď sa líčim, pretože nijako nemení výdrž make upu. Pokožka je pri pravidelnej aplikácii jemná, pružná, vyhladená a chránená pred prejavmi predčasného starnutia pleti. Sérum som si obľúbila takmer okamžite, lebo mi neupcháva póry a pokožka je akoby rozjasnená a svieža. Myslím si, že podobným kúskom potešíte aj kamarátky alebo maminy, pretože je vhodné pre rôzne typy pleti. Už premýšľam aj nad ampulkami, ale rada sa zasa vrátim aj k tomuto kúsku.

Plusy:
  • pekné balenie s praktickou pumpičkou
  • bez vône
  • redšie, ale dobrá konzictencia
  • rýchlo sa vsiakne, nezanecháva mastný film
  • ideálne pre mastnú pleť, nemastí sa, neupchávajú sa póry
  • vhodné pod make up
  • hydratuje, vypína pokožku, je pevná, pružná, svieža
Mínusy:
  • nenašla som
Sérum do konca roka kúpite za 15,75 eur, inak stojí 31,50 eur. Nájdete ho v eshope Skin Medical.

Patria  pleťové séra k vašim obľúbeným kúskom? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe