Tip na voňavý darček pre mužov

16:48

Pred tým, ako som začala pred rokmi chodiť s Richardom, som sa o pánske parfumy a vône veľmi nezaujímala. Občas som nejakú kúpila ocinovi, ale to bolo zriedkavé, lebo si rád kupoval, čo potreboval, sám. S Richardom prišiel do môjho života aj Armani. Teda, Acqua di Gio Pour Homme od Armaniho. Predtým som tú vôňu nepoznala, ale chápala som okamžite, prečo ju má Riško tak rád. Je totiž výnimočná.






Tento parfum je majstrovským dielom. Hlavu tvorí pomaranč, limetka, mandarínka, jazmín, bergamot a citrón. Srdcom vône je cyklamén, muškátový oriešok, rezeda, koriander, fialka, frézia, broskyňa, hyacint, ruža, morské tóny. Základom je ambra, pačuli, dubový mach, céder a biele pižmo. Toaletná voda je akousi oslavou života, pretože jej vôňa je energizujúca, oslobodzujúca a okúzľujúca. Vhodná pre muža v obleku i džínsoch a tričku. Priznám sa, nečakala som, že by ma okúzlila pánska vôňa do takej miery, že sa na jej nákup teším, akoby som parfum kupovala sebe :) Vôňa nie je drevitá, čo ma nemierne teší, lebo ťažké a orientálne vône k mojim obľúbeným nikdy nepatrili. Vybrať si môžete z viacerých veľkostí voňavečky - 30,50, 100 a dokonca aj 200 ml. V peknom matnom flakóne sa ukrýva parfum, ktorý po nanesení cítiť celý deň a vášho muža bude sprevádzať na každom kroku. Mám rada ten pocit, keď ma Richard objíme a okrem tepla a lásky ma opantá mužná a akýmsi tajomstvom opradená vôňa. Doplnkom k nej je aj deostick, deosprej, balzam po holení alebo sprchový gél. Rozhodla som sa siahnuť po jednom z darčekových balení, ktoré nielen krásne vyzerá, ale obsahuje okrem toaletnej vody aj nejaký zaujímavý kúsok. Mne sa zapáčilo balenie 100 ml toaletná voda + 20 ml toaletná voda. Krpec môže cestovať, obor bude zdobiť poličku. Parfumy od Armaniho patria k najznámejším a veľmi populárnym v celom svete. Spája sa so zvučnými menami a uznávam, že táto pánska vôňa si ma získala. Dámsku som ešte nemala žiadnu, ale možno k narodeninám si urobím radosť. Táto sada potešila môjho Richarda k narodeninkám a verím, že nejedno tvrdé mužské srdce zajasá pri podobnom darčeku.

Plusy:
  • rôzne veľké balenia (od 30 po 200 ml), krásne darčekové sady, možnosť kúpiť aj dezodoranty, telové mlieko, balzam po holení
  • pekný a elegantný obal
  • úžasná energická vôňa
  • vydrží voňať celý deň
  • vhodná pre láskyplné objatie
Mínusy:
  • nenašla som
Rôzne veľkosti i sady nájdete v eshope Notino.

Patria vône od Armaniho k vašim obľúbeným? :)











You Might Also Like

2 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe